Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
16.11.11 15:26

Já mam na krajíčku i když si tady čtu ty deníčky z porodů :cry: :mrgreen:
Včera sem prořvala i jeden dll Simpsonovejch , nevim jak je to možný, máma řikala že už mi to asi zustane, nojono.

Bodejť nad chlapama vyzrajem :palec: . Na tu porodnici se kouknu, snad to najdu. Já sem se teď vrátila z náchoda, sem tam byla zařizovat dětskou doktorku a kopit čepičku :srdce: .

Močka tady nesmrdí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.11.11 16:42

Tak sem se teda koukla na ty porody a rozhodla sem se,že rodit nebudu. Najdu jinej způsob jak ho dostat z břicha do kočárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
16.11.11 17:05

teď jsem se musela fakt nahlas zasmát, ty jsi číslo!!!I když přiznávám, že mě to taky vyděsilo, proto jsem u toho řvala jak kůň…to na naše hormony není co? Vypadá to dost drsně…ale zase na konci je to mimi…to tu bolest otupí…snad 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
16.11.11 17:08

napsala jsem do Opatovic naštvanou SMS, že se tam nedá dovolat a že mi dneska měli volat.Kočárek jsem měla mít už 2.11.Tak mi chlap zavolal, taky naštvaně, blbec, ze tam kočárek mám. No chování hrozné…nejdřív mě ho naslibovali za 9000kč , nakonec ho budu mít za 10500kč a ještě to chování??!! :cert: jsem zvedavá, jestli mi nacpou tolik dárků, co slibovali…vrrr…se furt něco nedaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.11.11 18:06

My uř máme kočárek v krámě, dneska sem si to tam byla zkontrolvat :mrgreen: a ještě nám tam paní dala větší korbičku. My ho tam budeme mít až do porodu protože doma prej bejt nemá a my ho nemáme kam jinam dát. Tak ho Naši vyzvednou až budeme v porodnici, zatim tam máme zaplacenou zálohu 1000, pak se bude ještě doplácet 12500 + ještě deku a fusak do sedačky…Booože já se tak těšim až už toho prďolu budu mit u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
16.11.11 18:18

no to se ti nedivím…už to máš za pár…já se zatím ještě moc bojím, tak si říkám, že budu malýho hejčkat v bříšku…dyť tam je mu dobře a mě koneckonců taky..

to se divím, že u vás to cejtit nebylo…tady lidi ve městě nadávali, že prý je zamořeno celý okolí Kostelce, ještě k tomu jak je inverze..taky se kouknu do těch deníčků, ještě nějak nebyl čas..

já kromě kočárku mám asi všechno…hlásám heslo: „kdo je připraven, není překvapen“ :palec:

Kdy máš vlastně další poradnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.11.11 19:15

v pondělí, a už mi bude i natáčet monitor. To sem si ani nenapsala viď že sem tam byla předvčírem protže mi zase tvrdlo břicho pravidelně, no tak sme tam dojeli a přestalo to, fakt sem mi připadala jak debil, natočil mi monitor, a tam nic, pak mě prhlíd a prej že to tam furt stejný, pesar plní svoji funkci a že kdyby se to zhoršilo tak mě pošle do nemocnice…ale dobrý neposlal. A teď v pondělí už je to asi jedno, už budu skoro 36. tejden tak mě snad nechá na pokoji proboha 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.11.11 19:15

A kdyby ne, tak mu prostě řeknu že to nemocnice nejdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 16:08

všude píšou, že se má jet taděj víckrát zbytečně, než jednou nevyjet a zrovna by to bylo k tomu. Tak hned v pondělí musíš podat hlášení…vidíš zase skoro další týden bude za tebou…když pesar plní svou funkci, tak budeš nosit mimi ještě třeba dlouho…to jsem na tebe faaakt zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 16:10

dneska byl u nás vyhlášen válecí den…asi podle těch mlh, co se venku válí :-D

Jinak jsem si dnes pokoušela ostříhat nehty na nohou, no takovou akrobatiku už jsem dlouho neprováděla, ale pak mě z toho bolelo pěkně břicho, jsem to 2 hodiny rozdejchávala…příště už si je asi neostříhám…jak to děláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.11.11 16:50

Já se taky dneska celej den jenom válim, když se kouknu ven tak je mi z toho na nic, mlha a zima, tak sem zatáhla rolety a koukám na jeden film za druhym.
Nemáš problémy s nespavosti? Já za poslední 2 dny naspala sotva 4 hody, dnešní noc sem spíš strávila celou na záchodě, nevim co ten prťous má proti mýmu močáku,ale furt ho řeže.

S těma nehtama sem to vzdala už asi před měsícem a pul, prostě sem tam nedosáhla, tak sem vrazla svý drahý polovičce kleštičky a ať se činí. Za chvíli mi bude i holit nohy :D takhle nizko už nedosáhnu :mrgreen: :mrgreen: jooojoooo, nemá to se mnou lehký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 17:39

nohy ještě zvládnu oholit, horší je to mezi…když jdu na kontrolu…jinak ze sebe nechávám dělat medvěda :roll:

Za poslední dva dny jsem taky toho moc nenaspala, skončil krásný druhý trimestr a teď začínám běhat na záchod zas jak o život…a malej mi taky provádí cviky na močáku jak na trampolíně a v noci když jdu na wc tak pak už neusnu, třeba pak až zase chvíli ráno…tak čumím na telku i v noci..že by to počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.11.11 18:23

Vítej v klubu medvědů. :mrgreen: Já to dřív schazovala pravidelně, teď už taky jen před kontrolou. To se já se s tim vždycky navstekám a pak si stejně řeknu bůh ví co sem si vlastně oholila :nevim: . Ještě že tam nevidim,ale chudák doktor :roll: .
Nevim čim to (ne)spaní je ale štve mě to, v noci to nejde a přez den nemůžu to bych pak večer nespala už vubec. V noci vstávám každou hodinu a na telku se mi koukat nechce protože sem po tmě v noci hroznej posera, tak sem šťastná že pořidim absolvovat cestu na hajzlík, ještě bejt sama někde v obyváku…brr…
Mám pár hnusnejch žážitků z intru,takže na záchod a zpátky :-)

Normálně nevim jak je to možný, ale začalo mi chlupatět břicho, co si o tom mam myslet? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 18:46

no blbnou ti buď hormony a nebo jako medvěd zarosteš celá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 18:48

to by mě taky zajímalo co si tam holím chá chá, dělám to jen po pohmatu a protože mám skoro od začátku těho problémy s rukama - brní mě a necítím je… tak si ani nemůžu nahmatat co jsem oholila :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová