Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak včera na UZ vše super, výsledky testu, že je nízké HCG se naštěstí neprojevily, malej prospívá, už máme 1060g. No a podle UZ jsme o pár dní starší..ještě chvíli a už budu mít termín v lednu ..Nechala jsem si udělat fotku, protože minule jsem byla celá naměkko a nestihla jsem si říct, tak je krásná, celý obličej a paleček v puse…
a dnes už mám za sebou cukrovkový testy, vypadá to, že to taky dopadne dobře a ani jsem neomdlela při odběrech…šikovná sestřička!!
kde je ta prdící diskuse? Tady na emiminu? Ať se taky zasměju ![]()
Tak to gratuluju
. A o kolik doktor řikal že je malej starší?
Tyyyjo, já bych taky chtěla aby byl ten mum starší,jenže on je uplně tabulkovej ![]()
Mě testy na cukrovku ještě nedělali a vypadá to že už ani dělat nebudou.
A to kolik ten nás prťous váží mi nikdo neřek, akorát před 3 tejdnama v náchodě ten Doležal napsal do zprávy, že má odhad 1500-1800 gramů no. tak co já vim kolik má teď…snad příští pondělí se to taky dozvim. ![]()
Jo, ta diskuse je tady na emiminu.
Díky moc! Je starší skoro o týden, takže to nic neřeší, spíš se báli, že bude moc malej. Proto mám takovou radost. Jinak mě to taky krásně vychází všechno dle tabulek…až na moji váhu chá chá…bych měla přibrat celkem cca 12kg, to asi nestihnu, když už teď mám 10kg …ale kašlu na tabulky!! ![]()
No však já taky..už mam nahoře skoro 18 a měla bych mit max 15… no co, doktor mlčí, sestra mlčí, tak asi dobrý, jen doufám že se odvalim do porodnice až budu mit 25 kilo nahoře - bože to už budu mit 105 kilo
![]()
u mně to taky vypadá, že budu metráček , to je mazec
hele odalit se nemusíš…on tě někdo odveze ![]()
pokud nezapadnem někde ve sněhu, cha chaaa. to by nebylo asi moc veselý co ![]()
To by pro mě musela přijed horská služba na skutru ![]()
ještě měsíc nemá chumelit jen mrznout…tak uvidíme…ale z toho mám taky hrůzu, jak zrovna bude až to na mně přijde..přeci jenom některé noci není sjízdný ani Červeňák ani přes H.Radechovou i když to je 1. třída silnice…nehledě na to, že já tam v zimě bourala…jsem říkala, že při nejhorším si zavolám sanitu, než se nechat odvézt v hromadách sněhu vystresovaným tatínkem malýho ![]()
A teď si představ, jak já bych do tý porodnice jela tady ze špinky třeba v noci kdyby byla nějaká humelenice?
. Tady nám vyhrnou cestu jen když se tejden dožadujem a voláme a voláme. To aby šel někdo vyhazovat cestu už hned z kraje jak to přijde nebo já fakt nevim…pak jedině vrtulník nebo nebo ten skutr
…jinak se k tomu kopci ani nedostanem ![]()
nebo řeknu tátoj aby si vyrobil nějakej pluh a případně pak zapřáhnul koně
to bych to měla panečku atmosféru
Do porodnice v kočáře
![]()
no jo, tam u Špinky zapadaj do sněhu i autobusy, to vím…a pak se několik hodin čeká než přijedou jezeďáci zapadaný chudáky vyprostit…doporučuji prostudovat „porod v autě“ ![]()
to si schválně hned jak začne sněžit musim zjistit jak se v takových situacích postupuje. ![]()
A při mym štěstí mě to fakt chytne v tý největší chumelenici ![]()
noo já si říkám to samý…a pro jistotu ještě v noci
jinak jsem našla prdící diskusi, je fakt výborná, něco pro pobavení…Jdu si dát oběd..něco kyselýho a slanýho a takovýho, pořád cítím tu glukózu z rána fuj
Tak dobrou chuť ![]()
Já se teď každej den cpu takovejma těma kyselejma cibulkama, no sem dobytek a je mi to jedno ![]()
A jdu si na chvíli zdžímnout dokud nikdo není doma, v noci sem byla vzhůru co hodinu
tak se to ted pokusim trošku dohnat ![]()