Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
když jsem ležela na pooperačním, tak jsem měla děsné křeče, sestry říkaly, že to je jako kontrakce, nejdřív cca. po 15 minutách a zkracovalo se to. Po několika hodinách trápení přišel tenhleten a řekl ať mi strčí rourku do zadku, že mám zaražený prdy…Pak jsem 2× přestala dýchat a co vím, ta už se tam neukázal, do rána křeče po pár sekundách. A ráno při vizitě zjistili jiní doktoři, že mi špatně dali hadičku do břicha na odvod a ta tlačila na nějaký nerv, proto ty křeče…a on mě tam nechal mučit od 14 hodin do druhého dne do rána…Jinak mu prý říkají „švadlenka“
no a v poradně jsem trochu kecala se ženskýma…co už měly zkušenosti a žádná na něj nevzpomíná v dobrém…jenom si už nevybavuju, jak vypadá, protože jsem byla napůl v bezvědomí, pamatuju jen jeho kecy…
Pane bože…Já jak sem tam teď byla dvakrát, tak tam byl doktor takovej mladej, hodnej myslim že se jmenoval Doležal, a toho bych u porodu brala
Třeba ten muj gynďák mi skoro nic neřekne, nevim proč, a tenhle Doležal, mi řek i to co sem nevěděla že se zjišťuje.fakt dobrej.
Nebo ještě taková mladá blonďatá paní doktorka, tak rodila moji známou a to doslovateda, ona už chudák nemohla, tak malýho vytlačila ona ![]()
Jo, v poradně mam bejt dneska v 15:30, jenže holky, kdybyste viděli tak to tam je, na každejch 15 minut 3 ženský, tak si to asi dovedete představit, jedu tam radši už v 13:15 ať tam sem na druhou, abych se dneska ještě dostala domu…
Do porodky 19. ted, snad..
V trutnove je prej zase nějakej starej asi 70ti letej doktor, on už na to skoro ani nevidí, to mimino sotva chytil a ještě známou nastřihnul křivě, že rev neltěla až na zeď…
Já sem nejdřím myslela že budu rodit v trutnově, ale po týhle informaci ani h..no ![]()
Růžiška se jmenuje, teď sem si vzpoměla a prej je to snad dokonce primář ![]()
Když jsem byla na ambulanci,tak mě vyšetřvala ta mladá blonďatá doktorka a byla moc milá, ale musela si na mě volat posilu, nějakýho doktora, to ve mě moc důvěry nevyvolalo.. Ale byla hodná a milá, narozdíl od sestry.
já chodím v Náchodě do poradny přímo k primáři, protože mě všechno odoperoval tak zná moje potíže a jsem moc spokojená. O Trutnovu jsem taky slyšela, že se zhoršil a o tom doktorovi taky…moje sestra tam rodila 3×, sice byla spokojená,ale připomínek má taky hodně…jinak když čtete recenze, tak si teď Náchod stojí dobře…je to stejně hlavně o lidech..
Lucko, když budeš mít večer náladu tak písni jak jsi dopadla ju? Zas nějaké nové poznatky ![]()
saiiimona píše:
Když jsem byla na ambulanci,tak mě vyšetřvala ta mladá blonďatá doktorka a byla moc milá, ale musela si na mě volat posilu, nějakýho doktora, to ve mě moc důvěry nevyvolalo.. Ale byla hodná a milá, narozdíl od sestry.
V náchodě sem už dvakrát narazila na příšernou sestru !!! Tsková prťavá krátkovlaá černovlasá a to sem měla sto chudí odejít
. A ta toktorka je prej fajn
, třeba se jen potřebovala poradit , na mě posilu nepotřebovala ![]()
jj, dřív to bylo obráceně, Trutnov hrozně chválenej a Náchod ne a teď se mi to zdá, že je to přesně naopak. Jinak můj gyndař mi taky neřekne skoro nic, ohodně věcí si musím říkat sama,zeptat se na nic skoro nemůžu, pže sestra na nás pořád spěchá a prostě vše si zjišťuju sama, no nic moc ![]()
rokyta1 píše:
Lucko, když budeš mít večer náladu tak písni jak jsi dopadla ju? Zas nějaké nové poznatky
Samozřejmě
Hlavně doufám že už si mě objedná dřív jak za 4 tejdny… ![]()
Lucka1234 píše:saiiimona píše:V náchodě sem už dvakrát narazila na příšernou sestru !!! Tsková prťavá krátkovlaá černovlasá a to sem měla sto chudí odejít
Když jsem byla na ambulanci,tak mě vyšetřvala ta mladá blonďatá doktorka a byla moc milá, ale musela si na mě volat posilu, nějakýho doktora, to ve mě moc důvěry nevyvolalo.. Ale byla hodná a milá, narozdíl od sestry.. A ta toktorka je prej fajn
, třeba se jen potřebovala poradit , na mě posilu nepotřebovala
Tak to bude asi ona, ta sestra… Fakt ,,milá".
a kde v Náchodě? Na poliklinice na ambulaci nebo ve špitále na ambulanci?