Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
21.10.11 12:46

Teeeda, to je jak z filmu!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.10.11 14:18
saiiimona píše:

No jééje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.10.11 20:41
Lucka1234 píše:
saiiimona píše:

Ale je to krásný!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.10.11 11:40
saiiimona píše:
Lucka1234 píše:
saiiimona píše:
Ale je to krásný!!!! :kytka:

Teď ještě aby byl Dáďulín venku a budu mit asi všecko co sem kdy chtěla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.10.11 10:32

Tak japak se máte, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
25.10.11 16:35

Už jsme tady asi samy… :nevim:
Jinak já byla teď dvakrát za sebou plašit do porodky v Náchodě. Nejdřív v neděli - to mě píchalo v břiše,tak sme tam v 11 večer jeli , tak mě vyšetřili, natočili ozvy ( první :potlesk: )ale nic to nebylo. A dneska zase, protože sem nevěděla jestli mi jen zesíli výtok, nebo to je plodovka :roll: Tak udělali ten test s tou tekutinou, jak to má zmodrat jestli jde o plodovku a nic, pak mě zase natočili a prohlídli a dostala sem akorát nějaký zaváděcí bobule :poblion: .

Prostě porát takhle plašim no :oops: :roll: . Ale no, furt lepší bejt chvilku za blbce, než něco zanedbat… Prej se mam zase stavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.10.11 17:15

Tak hlavně, že je vše v pořádku!!! To víš, že jo, radši stokrát plašit, než něco zanedbat. A na co máš ty bobule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
25.10.11 17:53

Na ty výtoky. Já je mam teda už od začátku, to mi doktor v Hradci co k němu normálně chodim řikal že je to normální ale teď se mi to zhoršilo a i ta doktorka řikala že je to dost a že mam od toho už i podrážděnej čípek nebo co, tak mi dala ty bobule no :nevim: . Tak snad se to zlepší, a nebo by to mohlo přestat uplně :think:
Promiň za ty podrobnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.10.11 17:55

Ne ne, v pohodě, jsem se ptala :-) Já mam teda taky výtoky od začátku.. Ale dr. se mě na to nikdy neptá a spodem mě nikdy neprohlíží, Tebe jo? A Ty jezdíš k dr. do HK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
25.10.11 21:07

Jojo, do HK. No mě taky neprohlíží od 12 týdne spodem už.
Ale teďka v neděli jak sem byla na tý pohotovosti v noci, tak mě vyčetřovali spodem těma zrcadlama, pak ještě spodem ultrazvukem a zvenku ultrazvukem, natáčel mi ozvy a i screening mi dělal . A dnska to samý. To jsem tam jela protože muj doktor ordinuje jen v pondělí a čtvrtek takže jak sem ráno byla zase poprděná z toho jak to ze mě „teklo“ tak se zavolala do Náchoda n gyndu jestli se tam nemůžu stavit a oni že beze všeho.

A dneska tam teda byla taková mladá doktorka a dělala se mnou uplně to samý aklorát že mi ještě dala ty prášky no :nevim: . Joo a když mě natáčela tak měl malej zrovka škytavku, to byl rachot :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.11.11 13:38

Ahojda, zdravím těhulky co půjdou do Náchoda…já tam půjdu taky…zajímavé bude ovšem kdy…termín mám 8.2., ale nemám čípek, jen zbytek…tak to může být kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.11.11 19:42
rokyta1 píše:
Ahojda, zdravím těhulky co půjdou do Náchoda…já tam půjdu taky…zajímavé bude ovšem kdy…termín mám 8.2., ale nemám čípek, jen zbytek…tak to může být kdykoliv…

Ahoj :mavam:

Ja teda čípek zatím mam, nebo teda na poslední kontrole jsem ho ještě měla :think:
V pondělí uvidim, co mi řekne na KO.

Tak na sebe dávej pozor, teď by to pro mímo ještě nebylo uplně to pravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.11.11 19:42
rokyta1 píše:

Ahoj :mavam:

Ja teda čípek zatím mam, nebo teda na poslední kontrole jsem ho ještě měla :think:
V pondělí uvidim, co mi řekne na KO.

Tak na sebe dávej pozor, teď by to pro mímo ještě nebylo uplně to pravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
3.11.11 11:57

já ho nemám protože mě ho dvakrát řezali, pořád na něm nacházeli rakovinu…jdu na kontrolu v úterý, tak uvidím jak to vypadá. Ale protože je mi dobře, tak doufám, že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
3.11.11 11:59

Už jste byli někdo v náchodské porodnici na nějakém kurzu nebo prohlídce porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová