Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saiiimona píše:
Tak to je přesný, to denní pálení žáhy je už nesnesitelnýA ta nespavost taky někdy stojí za to…
A co teprve záda
Nojo, u aby byli venku co ![]()
Lucka1234 píše:saiiimona píše:A co teprve záda
Tak to je přesný, to denní pálení žáhy je už nesnesitelnýA ta nespavost taky někdy stojí za to…
![]()
Nojo, u aby byli venku co
Tak to je přesně moje řeč!!!
A jak už umí občas pořádně šťuchnout, navíc se nechce otočit a to roztahování pánve au au
![]()
Hele, a nebyla jsi se - nebo neplánuješ se jít podívat do tý porodnice? Oni tam mají každej čtvrtek něco jako Den otevřených dvěří a my tam s manželem jdeme…Že když jim řeknem že budeme fakt rodit tam tak už nám dají domu zrovna i ty příjmový papíry (což mě těší, protože si nemyslim že až to na mě přijde tak buu mít náladu na nějaký papíry)
Jo a taky chodim sdo bazénu na přednášky
Jsme tam zatim jen tři - každej čtvrtek od 2 hod
tak jestli máš čas:) stačí jen zaplatit 350 členství do bazénu ( to platí pak pro celou rodinu) a můžeš k nám ![]()
saiiimona píše:
A jaký máte vůbec vybraný jméno pro chlapečka?
Adámek to bude
![]()
Lucka1234 píše:saiiimona píše:Adámek to bude
A jaký máte vůbec vybraný jméno pro chlapečka?![]()
![]()
Krásný jméno, co když budeš rodit zrovna na Štědrý den?
Lucka1234 píše:
Hele, a nebyla jsi se - nebo neplánuješ se jít podívat do tý porodnice? Oni tam mají každej čtvrtek něco jako Den otevřených dvěří a my tam s manželem jdeme…Že když jim řeknem že budeme fakt rodit tam tak už nám dají domu zrovna i ty příjmový papíry (což mě těší, protože si nemyslim že až to na mě přijde tak buu mít náladu na nějaký papíry)
Jo a taky chodim sdo bazénu na přednáškyJsme tam zatim jen tři - každej čtvrtek od 2 hod
tak jestli máš čas:) stačí jen zaplatit 350 členství do bazénu ( to platí pak pro celou rodinu) a můžeš k nám
No přemýšlela jsem o tom, jestli se tam zajít podívat, ale ono se musíš stejně domluvit nějak předem ne? Už jsem jim tam psala dotaz a myslim, že to takhle psali, ale budu to muset dohledat. A kdy Vy tam razíte? A co na předporodní kurzy, chodíš? Já to mam přece jen do Náchoda skoro 30km, takže dost z ruky na častý dojíždění a docela mě to štve.. ![]()
Tak tohle mi odepsali: Gynekologicko- porodnické oddělení Oblastní nemocnice Náchod a.s. je
jistě možné před porodem navštívit.Více informací a termín vaší návštěvy je
dobré si předem domluvit na tel. čísle porodnice:491 601 750
saiiimona píše:Lucka1234 píše:Krásný jméno, co když budeš rodit zrovna na Štědrý den?saiiimona píše:Adámek to bude
A jaký máte vůbec vybraný jméno pro chlapečka?![]()
![]()
Tak to bude mít chudáček vecko sfouklý ta jeden den no…nedá se nic dělat. Nám se jiný jméno nelíbí tak moc jako Adam
nebu jedinej, on to zvládne…když s tím bude žít už od malička tak to nebu tak hrozný si myslim. Nebo budeme 23 slavit svátek 24 vánoce 24 narozniny…to ještě nemusim tak do hloubky řešit, on z toho stejně prťous nebude mit ještě nějaký 2 roky rozum. Já ale porát doufám že se narodí ještě před vánocema aby sme ho už měli na štědrej večer pod stromečkem s mašličkou na hlavičce
![]()
saiiimona píše:
Tak tohle mi odepsali: Gynekologicko- porodnické oddělení Oblastní nemocnice Náchod a.s. je
jistě možné před porodem navštívit.Více informací a termín vaší návštěvy je
dobré si předem domluvit na tel. čísle porodnice:491 601 píše: Více
Joo já vim, tam si zavoláš že přijdeš a oni tě budou čekat… ![]()
Musim teď ven s pesanem.. Takže se odmlčim
A ty jsi z Kostelce? Tam mam kamarádku a spolužačku…
saiiimona píše:Lucka1234 píše:No přemýšlela jsem o tom, jestli se tam zajít podívat, ale ono se musíš stejně domluvit nějak předem ne? Už jsem jim tam psala dotaz a myslim, že to takhle psali, ale budu to muset dohledat. A kdy Vy tam razíte? A co na předporodní kurzy, chodíš? Já to mam přece jen do Náchoda skoro 30km, takže dost z ruky na častý dojíždění a docela mě to štve..
Jo a taky chodim sdo bazénu na přednáškyJsme tam zatim jen tři - každej čtvrtek od 2 hod
tak jestli máš čas:) stačí jen zaplatit 350 členství do bazénu ( to platí pak pro celou rodinu) a můžeš k nám
Nojooo ty jsi vlastně z Broumova viď..:) No my to právě nevíme kdy tam jdeme, protože manžel dělá pokrývače, schodou náhod zrovna na děcáku v Broumově ( tam sem měla raxi a jestli mě tam po mateřský budou chtít tak bych tam bez váhání nastoupila makat) a tak záleží an počasí víš. Jedině nějaký uterý kdy bude pršet, nebo tý práce nebudou mít moc, protože jak se blíží zima, tak toho mají hrozně moc a teď jim ještě jeden odešel
tak kdybys šla náhodou kolem a viděla tam nahooře takovýho mladýho krapet černýho ( on je totiž z afriky
tk to je on
)
Ale doufám že tak nejdýl za 14 dní …
Na žádnej předporodní kurz nechodim, jen na ty přednášky a bohatě mi to stačí ![]()
Taky musim jít…Babičce pomoct vařit - a hlavně - mam na to kyselo strašnou chuť ![]()
Teeeda, kyselo bych si taky dala
Tak to máte opravdu složitější.. No já se bojim, že by mě to v tý porodnici vyděsilo..
Jsem takovej srabík. Ale určo napiš dojmy, jsem zvědavá a třeba taky zavítáme.
saiiimona píše:
Teeeda, kyselo bych si taky dalaTak to máte opravdu složitější.. No já se bojim, že by mě to v tý porodnici vyděsilo..
Jsem takovej srabík. Ale určo napiš dojmy, jsem zvědavá a třeba taky zavítáme.
Ono je prej lepší si tam zajít před porodem, že pak nejdeš do cizího prostředí,takhle nám to teda řikali na tech přednáškách, tak uvidime co je na tom pravdy ![]()