Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nadstandart prej bývá plnej, je o štěstí to trefit aby byl volnej nebo se uvolnil. Taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec bych ho nechtěla ani kdyby volnej byl.
Navíc je to drahý jako blázen, si říkam, že za to radši koupim něco malý
A jaký máte vybraný jména Vy? Nebo Ty… Dnes jsem pročítala znova diskuzi a přítel Tě těhotnou opustil? Jestli neva, že se ptám…?
Nevadí ![]()
Ano přítel mě nechal, pak jsem zjistila že jsem těhotná a taky spoustu věcí o něm ![]()
Jména mám vybraný, holka bude Lucie a kluk Šimon. Ale to se dozvím až na porodním sále, v kartě u dr. mám velkým písmem napsáno NESDĚLOVAT POHLAVÍ ![]()
K tomu nadstandardu, já bych tam nešla. Byla bych tam sama (partnera nemám) a to nemám ráda, jsem ráda mezi lidma. Budu radši na pokoji s jinou mamčou, nejlépe takovou, která už má víc dětí a poradí nějaké vychytávky. Navíc si můžeme prcka pohlídat, zatímco je druhá ve sprše atd.
Já se furt modlima by ten nadstandart volnej byl… ty peníze klidně oželim,ale chci aby manžel byl s malim od začátku ![]()
Tak snad budeme mít štěstí ![]()
Jeeee vy bude mit Sofinku?
My kdyby sme čekali holku tak taky
Tak snad příště ![]()
Meliora Chlapy jsou hold lotři!!!
A zajímá ho, že bude táta?
Lucka1234 jj, budeme mít Sofinku
Jen se teď začínají nějak moc množit.. ![]()
Jediný co mi řekl bylo, že až se to narodí, tak budu muset prokázat, že je on otcem a pak teprve bude něco platit
Takže poctivě schovávám všechny účty za všechno co koupím pro mimčo a později mu to bude vyúčtováno. Už takhle na jedno dítě platí, o dítko zájem nemá, takže předpokládám, že to samé bude u nás ![]()
saiiimona píše:
To je fakt … Lotr je slabý slovo!!!
Takovýhle tipy fakt žeru ![]()
No my to s těma jménama právě nemáma tak jednoduchý, protože manžel je z Tuniska a uplně český jméo nechce
Takže sme hledali kompromisy a Adama mají i tam, a Sofii taky, tak to bylo jasný, já teda chtěla adámka už na začátku ale jméno pro holku bych chtěla spíš Lauru no… Kdo ví jestli se tý holčičky vůbec někdy dočkám
Taky doufám že Dáďula bude hodnej a neodradí nás od toho pořídit mu sourozence..:D Jenže jestli bude po tátoj
on prej jako malej podpápil kuchyň řikala tchýně ![]()
Třeba bude po mamince ![]()
Laura je pěkné jméno, bohužel se nehodí moc k mému příjmení ![]()
Meliora píše:
Třeba bude po mamince
Laura je pěkné jméno, bohužel se nehodí moc k mému příjmení
K mýmu příjmení se hodí snad všechno jen ne typicky český jména
no co, stejně žádný tipicky český krom toho Adámka nebude…To bude samá exotika ![]()
Tyyy jo a kde jste na sebe s manželem natrefili? On tady má celou rodinu?
saiiimona píše:
Tyyy jo a kde jste na sebe s manželem natrefili? On tady má celou rodinu?
Neee, je tady „sám“…
Byla sem tam na dovolený už jsem se nějak nevracela domu, jen tak na tejden na dva a zase zpátky. A ani ne po roce jsme se vzali a od 1.dubna žijeme tady
no a asi od 8 dubna jsem těhotná
To byla radost
. Jsme mysleli že se z toho v Tunisku štěstím zblázněj
![]()