Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ještě ne, ale jdeme tam ted 19.11. tak jsem na to zvědavá.
Tyjo, řezali
? Tak to jsi na rizikovym? Asi jo co ![]()
Lucko, pak mi musíš napsat, jestli to stálo za to a jestli to mělo smysl. Já byla jen na dvou přednáškách a bylo to super. Cvičit stejně nesmím, takže na žádné kurzy nechodím. Ale možná do porodnice bych se chtěla podívat. Zatím jsem trávila jen spoustu času o patro níž.Nahoře to bude pak veselejší.
jsem doma už pátý měsíc, ale nestěžuju si. Po operacích mi řekli, že jak otěhotním, budu muset ležet ve špitále a nyní jsem 26+1tt a neležím ani doma.Si nedovedu představit, jak bych to zaplatila.
Já chodim na přednášky do náchodskýho bazénu. A jsou taky supr
, dostala sem seznam a chodim jen na ty co mě zajímaj. Jednou sem tam byla i plavat, zaplatila sem si 12 lekcí ( 1200 ) a hned po první mi začlo tvrdnout břicho, takže taky nemůžu
..Jinak doma jsem od začátku, protože hned po škole a ještě těhotnou by mě stejně nikde nevzali a taky se jen válim, bydlíme zatim u rodičů, a mamka mě nenechá nic dělat
. Už mam nahoře 16 kilo, ale vždyť cooo žejo
tchýně u manžela nabrala 36 a u mě máma 30 tak sem na tom ještě dobře…teď se ta váha naštěstí nějak zasekla tak doufám že přez 25 se do konce nedostalu
. Jo a s tou porodnicí dám vědět určo ![]()
krásný, už se ti to blíží…tak se třeba pak potkáme někde s kočárkem. Já ¨do bazénu vůbec nesmím, kvůli případné infekci, nejsem chráněná…měla jsem povolen jen bazén doma, ale nakonec to stačilo. Břicho mi netvrdne, jen mám takové divné pobolívání jako kdybych měla dostat menzes…snad to nic není
to jsou pěkný váhy…každýho koho potkám tak nabírá strašně moc…já mám te´d 9kg nahoře a protože jsem už předtím nebyla hubená tak bych měla přibrat max. 11,5 kila.myslím, že se do toho taky nevejdu…ale jak říkáš, hlavně , že prckové i my budeme zdraví
Já porát někde čtu, že to bolení břicha jako při měsíčkách můžou bejt i poslíčci, ale nevim
… jestli se to nezhoršuje,tak to asi nic nebude..ale radši bych o tom řekla tvýmu Dr. až pujdeš zase na kontrolu…Já jdu v pondělí a mam toho pro něj tolik,že tam strávim snad pul dne
, ten bude rád ![]()
A víš co čekáš? Jestli kluka nebo holku? Já uplně strašně obdivuju ty co si to nenechaj říct, mě by z toho asi kleplo. My sme se doma vsázeli co to bude už když sem měla //…9 měsíců čekat, by mě asi kleplo ![]()
jdu v úterý, tak to už vydržím…ještě zajímavý je, že mám už přes týden tiky v oku ale pořádný a přitom beru magnézko 3× denně…taky budu mít spoustu dotazů…je lepší se ptát…oni nemají rádi, když děláme chytrý a máme to vyčtený ![]()
já to vědět nechtěla, ale doktor na prvotri.screeningu to na mě vybalil aniž by se zeptal, jestli to chci vědět. Ale byl to takový srandista, že jsem mu to moc nevěřila, ale ve 22tt mi to potvrdili. Prý nosím klučinu ![]()
No jasan - taky kluk
! Už to mam 3× potvrzený od 3 doktorů, včetně 4D ultrazvuku, tam to bylo bez debat. Tak to spolu budou kluci chodit do školy
a jak se bude jmenovat už máte jméno ? My budeme mit Adámka, jen se potár modlim aby se nám nenarodil na vánoce ![]()
No máme, my budeme mít Michaela. Hele já mám taky svátek a narozeniny týden po sobě a dají se z toho čerpat i pozitiva…dvakrát dostanu dary, ale stačí jen jednou slavit ![]()
Hezkýý
A tak čekáte první miminko nebo už máte děti? A kolikt ti je (jestli neva že se ptám
)?
Já si právě taky myslim, že se to dá přežít, když s tim od začátku žiješ. Všichni řikaj chudáček, chudáček, ale i kdyby se narodil toho 24, tak by měl ráno svátek, odpoledne narozeniny a večer vánoce
já mě by to takhle nevadilo, já to nikdy nějak nehrotila ![]()