Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trapný to určitě není. Nedivim se Ti, ale na záchod přece musíš. To by pak zavánělo ještě jiným průšvihem
Taky si kolikrát říkam, že se bojim, že tam něco rupne a tak Tobě se s v těma problémama vůbec nedivim
Ale na záchod přece musíš..
Jinak to Ti v tý porodnici vážně řekli, ať jedeš zrovna na Hradec? A řekli Ti důvod? A byla ta sestra aspoň milá?
Chjo, je mi Tě fakt líto
Hlavně opravdu odpočívej!!!
Ale jo byla dobrá, řikala že je to kvuli tomu že v Náchodě roděj od ukončenýcho 36tt, takže by mě stejně pak poslali tam. Ale když se mi nebude jen něco zdát, tak se mam stavit v náchodě že mě prohlídnou. Rovnou na hradec mám jen jen když prdne ta voda nebo budu mit pravidelný hontrakce. Že v Náchodě na takhle malý miminka nejdou vybavený nebo co. Tak aspoň vim co mam dělat kdyby něco no ![]()
Tak to je dobře, že Ti to takhle vysvětlili. Tak snad ten 36tt dokončíš a budeš rodit v Náchodě. Vždyť se tam přece musíme potkat ![]()
Jo a jinak posílám fotku svýho dnešního pupika, pošlete taky, holky..
saiiimona píše:
Tak to je dobře, že Ti to takhle vysvětlili. Tak snad ten 36tt dokončíš a budeš rodit v Náchodě. Vždyť se tam přece musíme potkat
Nebo aspoň těsně minout ![]()
No taky máš pěkněj balón
. Já se teda oblíknu a taky pošlu dnešní jestli se mi ovšem umoudří foťák ![]()
Lucka1234 píše:saiiimona píše:
Tak to je dobře, že Ti to takhle vysvětlili. Tak snad ten 36tt dokončíš a budeš rodit v Náchodě. Vždyť se tam přece musíme potkatNebo aspoň těsně minout
No taky máš pěkněj balón. Já se teda oblíknu a taky pošlu dnešní jestli se mi ovšem umoudří foťák
jj, nevim kam ještě porostu, už teď mě přijde, že to víc nejde… Kolik kg máte nahoře? Já 8..
Ahoj holky! Tak jsem doma z poradny, všechno v pořádku, hrdlo zavřené, jen mám už CS4. Ve čtvrtek budu vědět míry já. Jdu na UZ. Ty bolesti jsou normální, oko mám nechat tikat, jen zvýšit dávky Magne ![]()
Jenom 8 ? Ty se máš, já už skoro 18 a taky si připadám největší na světě ![]()
Tohle je muj balón. Už mi i klesnul ![]()
rokyta1 píše:
Ahoj holky! Tak jsem doma z poradny, všechno v pořádku, hrdlo zavřené, jen mám už CS4. Ve čtvrtek budu vědět míry já. Jdu na UZ. Ty bolesti jsou normální, oko mám nechat tikat, jen zvýšit dávky Magne
To je dobře že vše ok… Ty chodíš k doktoroj takhle často jo? Hele já míry nevim ještě teď. Minulej tejden měl odhad 1500-1800 na váhu, nojo, jenže to bylo minulej tejden a taky to rozmezí je docela velký. Já se snad nechám překvapit ![]()
Jak jsi měla ten dotaz, tak to jsme probírali na přednášce. Opravdu, když bys tlačila na záchodě jako zběsilá, tak i jako zdravá můžeš porodit. S tlačením se to nemá přehánět. Já tohle třeba mám bez problémů, chodím až když už skoro tlačit nemusím.. ![]()
Já nemám ten čípek, tak už si mě musí hlídat…Lucko ty se chovej jako kdybys ležela v tom špitále…žádný zbytečný pohyby, hýbat se může jen malej, jasný jo? ![]()
Tak a tohle je můj pupík, malinko nepovedené foto, jsem vás pěkně dohnala co? na to, že zítra začínám 28tt…jinak mám 10kg už nahoře ![]()
Jý radši taky vubec netlačim, sedim tam a čekám, a čekám
![]()
Jojo, sem celej den v posteli. před chvilkou sem se prošla po baráku trochu a zase ležim a konečně dokoukávám Román pro muže… ![]()
No to nás teda doháníš, paráda.
Vidiš to, já na ten tvuj čípek nečípek uplně zapoměla…to sme na tom teď skoro stejně. Ono je to hrdlo prej čípek řikala ségra když sem jí dneska volala, - takže já ho vlastně už skoro taky nemam
nojo, nenaděláme s tim nic.. ![]()
No máme už všici pěkný bříška
Hezky nám ty drobečci rostou. Rokyto, tak to je dobře, že jsi v poradně dopadla dobře, ještě Lucka aby se nám co nejdýl udržela!!!