Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych spíš řekla že je tím vlálením strácim, ještě když nemůžu spát. Ale pozor - dneska sem spala do 11:30, tak sem zvědavá co mě po takový dávce odpočinku čeká ![]()
fakt jo? To je hezký…ale zase co vím, jsi nespala minulou noc, tak si to vyděl dvěma a máš to v normě…a nepřivolávej žádný černý myšlenky…je hezky, dopeču koláčky a jdu na špacír…
hned bych šla na nějakej špacír taky. Ale radši ne, je mě nějak divně
maximálně si chvilku hrcnu na balkon ![]()
Tak jak bylo na vandru? Já byla taky - sešla sem schody, obešla barák a doplahočila se po tec schodech zpátky
bohatě mi to stačilo ![]()
no ještě že mám po cestě další příbuzný, a spoustu známých, jsem musela furt odpočívat a večer jsem usnula už po 21 hodině. Ale nevím co tam malý dělá, připadá mi, že si lehnul vodorovně?? protože mám bouli na pravým boku a druhý bok mi cuká když kope chi, ale měl by se dotočit, docela to bolí :-p
ty už taky víc nepotřebuješ, hlavně že se nadechneš čerstvýho vzduchu ne? ![]()
No, mě se taky otočil, teď šlupí zadek z leva. Poznala sem to podle toho že škytá uplně jinde ![]()
V moci mě probudilo jak mě bobela stydká dost, to ja taky hrozně příjemná věc ![]()
Noojooo už aby to bylo ![]()
A dneska končim 34 tejden
Zejtra už to bude 34+0, takže plíce by měly bejt dodělaný
![]()
mě normálně nebolí ani když kope, naopak se furt řehtám, když si to břicho pozoruju, to je fakt jak když mi tam bloudí vetřelec, včera jsem měla jeden kopanec dolů, že jsem si myslela, že mu snad vykopla nožka až ven ![]()
no paráda, tak ještě vydržet 14 dní, abys nemusela cestovat až do Hradce a bude to úplně v klidu a co je to 14 dní…to utíká..
mě to teda neutiká vubec. To mi porát všichni řikali že jak se to bude chýlit ke konci že to uteče jak voda, a zatim se to teda pěkně táhne…to je asi tim ležením, už mi z toho hrabe ![]()
houby, spletla sem to, až ve středu začinám 35.tejden, myslela sem že uterý, pardon pardon ![]()
to je den plus minus…a co nějaké koníčky v leže? V sedě?…Já se třeba zabaví, ber to jako tipy…hraním na kytaru, dělám obrazy z vinných špuntů, maluju, vypaluju do dřeva, apk třeba když se nudím , tak soutěžím na pc v různých soutěžích a tak…
Já sem dneska oběvila pytel vlny, tak se asi zas na chvilku brátim k tomu háčkování. Jinak sem na všechno uplně levá, kor na to vypalování do dřeva, to ani nevim co to je ![]()
to nic, já jsem zas levá na ryze ženské práce, jako je pletení, háčkování a tak…jo za celej život jsem upletla 1 svetr…ha ha na takovou minipanenku 3×3cm ![]()