Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
17.11.11 19:49

Hele, už máš mlíko? Nebo teda mlezivo? Já už dlouho,ale teď mi od pondělí normálně teče, ale jenom pravý (nevý skoro nic) :mrgreen: to nechápu :think: Ale fakt fest, by mě mohli normálně dojit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 19:51

nee sice ty mlíkarny už neunesu, ale naštěstí netečou…chcíli počkej a poteče i druhý…prý se tělo připravuje na porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.11.11 19:52
rokyta1 píše:
jdu přiživit svoje kila a něco sezobnout abych náhodou nezhubla a pak pokračuje tv…tak přeji dobrou noc!!! Zítra jedu pro kočárek hurrrá

Taky jdu…

Joooo hezkej :palec: a to máte trojkombinaci, dvojkombinaci, nebo jenom korbičku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
17.11.11 19:54

komplet, trojkombinaci, je to novinka Tako Ballila, ale jsem se do něj zamilovala na první pohled, eko kůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
17.11.11 19:56
rokyta1 píše:
komplet, trojkombinaci, je to novinka Tako Ballila, ale jsem se do něj zamilovala na první pohled, eko kůže
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
19.11.11 13:06

tak mám kočárek doma…dali mi tam jiná kolečka než jsem chtěla, takže nevím nevím…na zimu budou dobrá ale tak velká jsem nechtěla…místo 12 palců mají 16 palců!! A taky po včerejšku vím co to jsou poslíčci…až jsem se toho lekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.11.11 14:02

Já ani nevim jak velký máme u kočáru kolečka :nevim:
Já měla posky včera, hnusný, bolelo mě přicho až do zad, taková tupá bolest, jenže pravidelnost žádná. Máma začla plašit prej jestli už jedem, tak sem jim všecm oznámila, že sou to posly, a že i kdyby ne, tak že tak do nemocnice jedu až v případě že by mi praskla voda nebo kdybych už umírala bolestí. Nebudu ze sebe zas dělat vola…

Včera sem jela do náchoda s manžou na češtinu, ale nějak sme nestíhali a já si ještě pokydala svetr kyselem,tak sem se šla převlíknout, v rychlosti sem čapla jeden kust oblečení kterej mi ještě munilej tejden šes, ale včera mi teda už nešel :mrgreen: rostem a rostem. Sem na to koukala, když se mi to zaseklo nad břichem :mrgreen:

Co to mlíko? Máš?
Mě to hrozně zamá, ptorotože já ho mam hrozně dlouho už a teď mi přijde že se mi nějak hodně rozjela produkce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.11.11 14:09

Přikládám fotku toho mýho batohu :srdce:

34+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
19.11.11 15:16

krásnej pupík!!! :kytka: já ho vyfotím po neděli a taky ho dám sem, bude začínat 30 týden…tak do sbírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
19.11.11 15:17

jinak kyselem jsem se pobryndala taky…ovšem já se teď pobryndám asi vším…se furt přestrojuju, ještě , že jsem byla „veliká“ už před těho, takhle mi aspoň všechno je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
19.11.11 15:21

já pořád nemlíkařím,ale snad to není pravidlo…ani náznak…mlíkárny mi moc nevyrostly naštěstí, už takhle jsem měla co tahat, ale změnily podobu…já mám zase zakázáno je masírovat a podobně…čímž se to mlezivo prý vyvolává taky..ale zároveň to prý působí stejně jako když si hladíš břicho, vyvolává kontrakce..říkala na přednášce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.11.11 11:00

Já sem taky pokydaná každej den :mrgreen: No a moje mlíkárny teda vyrostli fest, 1 mam 4ky :roll: Doufám to už je ale konečná.
To s tim masírovánim vim, to mi taky někde někdo řikal nebo sem to četla, už nevim.

Včera sem byla v Divadle, ségra mrňavá měla vystoupení s baletem, hrála tam nějaká lidovka a techno k tomu tanci, Adámkoj se to vubec nelíbilo představ si, že sem z toho měla pak ke konci poslíčky :mrgreen: ,a bolely, takže sem si myslela že už to je tady, a pak doma už nic. Holt je prcek po mamince a lidovou hudbu s technem taky nerad :nevim: , to sem ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
20.11.11 16:59

ač nerada tak já si musela vzít prášek proti bolení hlavy po té kočárkové akci, samozřejmě povolenej..a dneska jsme se byli podívat v Hronově na vánočních trzích, docela se mi tam líbilo, škoda jen, že došly peníze, pár věciček bych tam nakoupila..malýmu se to asi líbilo, protože byl v klidu…

A tak co Adámkoj vlastně pouštíš za muziku?
Já muziku nestíhám, zato ale jezdím ještě hrát divadlo, takže malej už ví co jsou „prkna co znamenají svět“ ještě zkusím poslední představení za týden, do kostýmů se snad ještě vejdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
20.11.11 17:01

když si čtu všechny ty deníčky a příspěvky, tak se z toho vůbec nedá vyčíst, jak která ženská pozná, že jí začal porod…to je fakt sázka do loterie, jsem zvědavá jak to budeme mít…a na tebe jsem teď extra zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.11.11 19:55

Tyyyjo tak ty hraješ jo? A kde hrajete hrajete? Já Divadla ráda :palec:

Mrňouskoj pouštim hudbu jedině v autě když někam jedeme a je to nějakej tuniskej rupper Balti a Lotfi Double Canon, mě se to líbí a jemu asi taky. Doma sem si pouštěla zatim jen nohavicu.

Jo taky mě to štve že tam nepíšou jak to na ně přišlo, občas jo,ale stejně z toho prd poznáš a hlavně je to hrozně individuální.Já teda doufám že mi prostě praskne voda abych se vyhla nějkaýmu měření konstrakcí a řešením jestli je to ono nebo neni.

Moje těhotenství zazím proběhlo bez jakékoliv chemie ( ťuk ťuk ťuk ), když teda nepočitám na začátku Utrogestan a teď ty globule aby mi nezačal zánět z pesaru.

A po dnešku sem se přesvědčila, že doktoři prostě zbytečně plašej. Teď sme jeli k bráchoj a já sem nejdřiv zapoměla klíče od auta , tak sem letěla po schodech zpátky nahoru, pak sem zase seběhla dolu a zjistila sem že nemam mobil, tak sem zase vyběhla nahoru a pak dolu a nakonec sem se vracela protože sem zapoměla zamknout. A nemam ani blbý poslíčky, a to mi řikal : hlavně žádný schody. Ha ha ha,cha cha cha, tak sem zvědavá co mi zejtra řekne. Jestli mi řekne že je to furt stejný, tak na nějakej klid kašlu. A jestli mi řekne že je to horší a že musim do špitálu, tak mu řeknu, že nikam nejdu, že chci bejt doma a hlavně mi začíná ve středu 36. tejden, takže už mi to přijde zbitečný. Každopádně tám večer vědět. Ale nevim ještě v kolik protože tam mam bejt v 15:00, ale pak jdu ještě do Cinestaru v hradci, mam tam už měsíc zamluvený lístky ( jdeme na Rozbřesk ) se na to už uplně klepu :dance: .

Román :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová