Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na mateřskou se nastupuje 6 týdnů před termínem. Podle PM jsem 34., podle UTZ 35. ![]()
Moc pěknej kočárek ![]()
Už sem vzhůru…
Zdravim Saiiimonku
konečně se mi povedlo tě sem za náma nahnat ![]()
Rokyta : mě ten pupík přijde větší ![]()
aaa dobré ráno Luci ![]()
mě osobně se zdá, že se furt zvětšuje, podle toho jak mi jdou čím dál hůř obouvat boty
![]()
Já na meteřskou nemam nárok, ale včera mi ji taky v poradně nabízeli ten papír na ni, tak sem jim řekla že by mi byl na nic. A dneska končim 35.tejden. Mam to přesně 34+6 a zejtra už budeme skoro donošený…A doktor už mi magnesko zakázal ![]()
Joo dneska mě polelo ráno břicho jako prase, nedokážu tu bolest k ničemu přirovnat. A hlavně mě nebolelo celý – to mě dost zmátlo
bolelo to jen nalevo
2×,ale teď už dobrý.
Holky, já se dneska budu hrozně nudit.
rokyta1 píše:
aaa dobré ráno Lucimě osobně se zdá, že se furt zvětšuje, podle toho jak mi jdou čím dál hůř obouvat boty
![]()
Jooo to se na botech pozná, já už si je skoro sama nenandám, vždycky si někomu řeknu o pomoc ![]()
A přijde mě, že mi ten náš kluk zase spadnul o kus níž.
No včera mi z toho přemejšlení o porodu bylo strachem uplně do breku. Jestli zvládnu tohle, tak asi všechno ![]()
Dobré ránko Luci!!!
Jj, už jsem sem nahnaná
ASi mám nějaký špatný vidění, to swe mi jen zdá a je fakt, že nandání ponožek atd. je pro mě skoro nadlidský úkol už.
Luci a tak když nemáš nárok na mateřskou, tak budeš mít aspoň nějaký dávky? Nebo jak to je?
Rokyto, kecám, jsem 34+3 ![]()
já jsem musela přestat číst rady a články o porodech, protože pak z toho mám taky depku
chce to něco veselýho!!
Po tom včerejšku by ses mohla jeden den nudit ne? ![]()
Jo a Luci, mě právě to břicho taky bolelo hlavně na levé straně a hlavně při pohybu. Včera jsem dr. říkala a prý je to tím, jak si tam mimi dělá místo…
Já čtu ty články o porodech, jen co mají dobrej nadpis, třeba rychlý a bezbolestný
Ze začátku jsem četla i ty špatný a to mi bylo ouvej ![]()
rokyta1 píše:
saíí jaký budete mít vy kočárek? jsem zvědavá
My budeme mít trojkombinaci Jané slalom, černo limetková barvička ![]()
Budu mit akorát rodičák a doufám že mi nějak povede vykoumat abych měla tříletej. Máma je ůčetní a řikala že by to mělo nějak jit. Ono je to taky ted od novýho roku zase nějaký nový nebo co, že na ten třiletej musí bejt odpracovanej určitej počet hodin a já nemam ani jednu
nějak to snad dopadne.
Včera toho bylo sice moc, ale nudit se nechci
![]()
pěkný kočárek, ten jsem ještě nikde neviděla, to je taky novinka? Vypadá namakaně ![]()