Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
28.11.11 12:38

Teda, těhotná kleopatra :mrgreen: U tý rozzuřený zcény je ten odtok vody celkem i možnej :mrgreen:

Joo už se chlubim - taková patlanina prostě,ale poprvý a na poprvý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 13:16

týýý brďo super!!! Já se do toho nikdy ještě nepustila, nevěřím výsledku, ale tohle je parádní výsledek…to ti muselo dát práce!!ehm a nervů že ? :palec:

byla vůbec Kleopatra někdy těhotná?? Já tam zuřím proto, že César přijde ožralej a chce do postele čudla mudla…no a mě se s ožralým nechce, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 13:17

jo mimochodem, ti teda neřekli co znamená to svědění a ta vyrážka? Máš počkat až porodíš? že to třeba zmizí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.11.11 14:42

Myslim,že Kleopatra tehotná nebyla. Její vstek ošem chápu,mě by se s ožralym taky nechtělo. Jo práce ( nervů ) to dalo dost.

Hele neřekli mi nic. Dali mi na svědění akorát nějaký prášky a jen tak mimochodem z tech tstů zjistili že mam málo železa,ale tim to neni. Jo, mam počkat do porodu :pocitac: . Prej že je to normální ale každek koho sem se ptala tohle nikdy neměl,takže mi to zase tak normální nepřijde bejt celá osypaná. Si připadám jak kdybych měla blechy, se furt jen drbu. Hlavně v noci. Když sem oblečená normálně v teplákách a v něčem těsnym tak to kouše o dost míň,ale běda jak si vezmu noční košili :zed: :zed:

A co ty? Ty nepečeš? Já teď udělala to linecký,mam toho už plný zuby,asi si dám pár dní voraz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 15:10

přítel říká ať nepeču, že musí zhubnout, on totiž statečně tloustnul se mnou :lol: , ale i tak něco upeču, určitě. Čekám ještě co mi řekne doktor zítra v poradně a jestli bude vše OK tak jdu do toho…jinak jsem žádný roky péct nestíhala protože jsem makala až do poslední chvíle…žádná dovolená nic, a práce celodenní ždímačka…letos mám šanci..

ale určitě chci zkusit ty perníčky taky, na chaloupku si netroufnu. A pak nevím, zatím jsem bez inspirace.. co třeba pečeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.11.11 15:54

To bych si tu šanci teda nenechala ujít.

Já dělám ty perníčky, linecký , vanilkový rohlíčky - ale vykrajovaný, na normální nemam nervy, pak plněný ořechy, úlky, kokosový od babičky, pak strojokvý s pařížskym krémem, rafaelo.. tohle je mu plán. když zbyde čas, udělám ještě něco.

To je nápad hubnout na vánoce :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 16:10

docela mám chuť něco vytvářet tak budu…alespoň něco maličko..

jsem zvědavá co mi doktor řekne, protože už 3 týdny jsem na CS 4, tak doufám, že se to nezhoršuje a čípek drží…jinak jsem teď nějaká furt unavená jak na začátku těho…to je divný…že by počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.11.11 16:27

Jooo já bych taky nejradši celý dny furt jen spala. Hele já s tim CS furt nějak pořádně nevim co to znamená, doufám že je to jen tou tehotenskou demencí a že až porodim ,tak se to vrátí k normálu. No prostě nevim co to je to CS no.
Ale ve zprávě z hradce mam napsaný, něco o tom hrdle a pak funkční délka 27mm…tak to je to CS? Nebo já nevim. Pořidila bys mi to nějak vysvětlit? Já sem asi fakt uplně blbá…A kdyby to tech mejch 27mm nebylo to CS,tak jak to je? Čím větčí CS tim líp nebo obráceně? :nevim: :,( achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 17:26

Pokusím se vysvětlit dle odb.článku:

CS znamená cervix skóre, tzn., skóre na čípku děložním. Čípek děložní se před porodem připravuje na otevření a průchod plodu. Z tohoto důvodu začíná měknout, zkracuje se a začíná se otvírat. Minimální hodnota CS je 0, znamená nepřipravené, tzn. nezralé porodní cesty. Hodnota před porodem je 9-10, připravené porodní cesty.
Hodnota CS=2 znamená, že se zatím na porodních cestách téměř nic neděje. Vše se, ale může změnit během pár hodin a žena s CS=2 může mít za chvíli CS=9 a porodit.Maximum bodů je tedy 10, do CS5 je čípek nezralý, od CS5 se považuje čípek za zralý, nad CS8 za vysoce zralý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.11.11 17:30

a když mam čípek 27mm tak mam CS kolik?? To už tam nepíšou co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
28.11.11 18:12

to není jenom o délce…to je i o směru, měkkosti, otevření (na kolik prstů) a ještě něco…27mm máš dobrý, já měla na začátku těho 25mm…čím kratší, měkčí a rozevřenější a směřující dopředu tím víc se připravuje na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzlounek
29.11.11 11:22

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? S manželem jsme bydleli v Náchodě, teď momentálně pobýváme v cizině, ale miminko bych chtěla porodit v ČR a již zůstat v Náchodě. TP mám červen 2012 a tak bych ráda, kdyby se našla nějaká maminka, se kterou bych mohla pokecat, popř. „venčit“ kočárky:-))))

• Citovat
  • Upravit
12717
29.11.11 11:24

Ahojda, určitě tě tu vítáme!!!Takže teď nám píšeš z ciziny? A jak se ti těhulkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzlounek
29.11.11 11:31

Nene, teď jsme na vánoce přijeli, ale po vánocích se zase vracíme a chtěla bych přijet tak cca měsíc před porodem:-)

• Citovat
  • Upravit
12717
29.11.11 11:40

já mám TP 8.2.2012, ale jsem už 5 měsíců doma, protože jsem prodělala 2× konizaci, ale vše jde dobře. Po obědě jedu do poradny, tak uvidíme jaké jsou dnes novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová