Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no to já na tebe budu myslet už od teď, jestli ti odchází zátka, tak to už bude fičák ne?
jo abych nezapomněla, mluvila jsem se ségrou a říkala jsem jí o tvém domečku a jejo samodemolici a ona mi řekla, že perník aby nezměknul, tak se do něho téměř nedává jedlá soda, pokud chceš perník na jídlo tak sodu joo.
Já tam nedala jedlý sody ani ždibec…to už je jedno, už ji sežraly slepice ![]()
On to moc fičák si mylsim nebude, ono to prej může od odchodu zátky klíďo píďo i 14 dní. Dneska mě bolí břicho ať se pohnu jak se pohnu. Nevim co to má bejt fakt.
Mě už to nebavíííí ![]()
Nevím jak se to pozná, ale mám pocit že se malej otočil, nějak mi spadlo břicho, ťapání po močáku ustalo, rány jsou teď nahoře a dole mě to tlačí…jsem dnes nemohla skoro ani chodit, ale neumím to popsat, jako kdyby mě bolely kosti uvnitř mezi nohama
![]()
jinak mám prima kamarády, ještě neuplynulo ani 24 hodin od bouračky a auto je opravené…Super!!
Tak to gratuluju, je to možný že malje dotal rozum a už ti nechá močák na pokoji
.
Hele asi takhle, oslavu sem přežila,ale sem přežraná jak to prase. Bože, nikdy sem neviděla takovejch chlebíčků a brambůrků a chuťovek a buh ví čeho včeho ještě na jedný domácí oslavě. A aby toho nebylo málo,tak každej ještě vyfasoval talíř guláše - bylo go jak pro dělníka, lezlo mi to skoro ušima,ale byl hrozně dobrej,tak sem ho všechen snědla a teď se nemůžu hnout.
V nosi sem měla poslíčky nebo co bylo. Břicho mě bolelo že sem se ani nemohla otočit z boku na bok, to mě okamžitě začlo hrozně bolet v podbřišku. Pokračovalo to celej den a ještě se do toho přidalo takový divný píchání tam bole,jako by chtěl vystčit ručičku, nebo si dělal prstíčkem ďůlek do plodovejch obalů. Ale NIC se neděje prostě..já už fakt nevim co si o tom mam myslet. Dneska zase plánuju znásilnění,ale pochybuju že to bude něco platný.
Ale muj táta mě dneska potěšil - si mě tak zmeřil a prej že mi spadlo dolu břicho, mě se to teda nezdá,ale máma řikala že má táta na tohle čuch. A prej že porodim v neděli nebo v pondělí protože to maj bejt nějaký vychřice nebo co… ha ha ha ha ha, fakt vtipnej že ![]()
Sem z toho už prostě zoufalá. Nevěřim doktorum ![]()
Rokyto kde seš? Teď abych se bála já jestli nerodíš, prosimtě vydrž aspoň 3 tejdny ještě
. To sme si to hezky vyměnili co? Já teď rozháněla poslíčky ve vaně, a sem nas**** (pardon) protože já snad fakt rodin nikdy nebudu. Akorát sem vypančala moře teplý vody ![]()
Neboj jsem tady
, jsem měla děsný píchání v tříslích a šlo to mezi nohy, taky jsem si myslela, jestli malý něco nevystrkuje, tak jsem si šla brzo lehnout. V půl druhý jsem se probudila děsnou zimou, měla jsem ruce teplý a přitom mi drkotaly zuby jako kdybych ležela na sněhu, divná situace, jsem myslela, že ani nedojdu na záchod a zpět, ale teď to vypadá dobře. Dnes raděj nikam nejdu…to byl asi ten stres z tý bouračky a lítání okolo auta…
Jsem dostala hlad jak jsi popisovala oslavu a žranici…já naopak jsem si nařídila tu dietu pro těhotné cukrovkářky, ale je to příšerný, ráno bez kakaa, hrůza, žádný salámky hrůza, žádný pomazánky hrůza, neosladit si kafíčko menší hrůza a v ovocných čajích je stejně cukr…pitný režim nedodržuju, protože pít vodu se mi příčí a nechutná (teď v těho, dřív mi to nevadilo) a čaje mi už lezou krkem, za 1 den mám dole 1,5kg…tak nevím, jestli to je až tak dobrý. Ale jedu přesně podle návodu…doufám, že mi na testech nic nenajdou a nechaj mě v klidu dožít těho, které mě tak baví…
počasí je naprd, ale jestli přijde ta vichřice…babský pověry říkaj, že extra špatné počasí má vliv na porody…ale už jsi viděla na Kostelku katastrofy?? Vždyť víš co se říká ne? …že mezi Úpou a Orlicí nebude ublíženo ani slepici ![]()
Asi bych se mohla už učesat, jsem dneska nějaká mimózní ![]()
To teplo-zima bylo asi fakt kvuli tý bouračce si myslim. Jo,asi jo.
S tou dietou to zase tak nepřeháněj, prosimtě, vždyť ti tam stejně nic nenajdou a pošlou tě domu. Jen malýmu dopřej ![]()
S tou vychřicej - já osobně doufám že bude, a že zabere. I když už sem z toho balonu uplně zoufalá a porát prckoj domlouvám ať jde už ven, že se na něj máma těší a táta taky, Jenže od mě vubec neposlouchá, doufám že mu to nezůstane..
Joo česání, to na to poslední dobou taky nějak zapomínám tak vypadám trochu jak Racochejl.
Jdu se nasnídat a kouknout na předpověď počasí ![]()
Tak jsem se rozhejbala úklidem a pozor!učesala a zjistila jsem, že dneska hejbání stačí, už to zas bolí mezi těma nohama, to je divný ![]()
ale tvůj finiš je ovšem zajímavější ![]()
koukala jsem na počasí u nás…ta vichřice někam zmizela ne? Holt budeš muset znásilňovat ![]()
Nojo, jenže mě to nějak nebaví
.
Já už prostě potřebuju rodit,ale nejde to…achjo achjo…
Myslela sem si že se třeba pudu projít ven jenže když tam leje tak asi ne no. Ještě bych se někde natáhla, to by tak scházelo ![]()
ROkyto, udělala jsem nám uzavřenou skupinu.https://www.emimino.cz/skupiny/miminka-okr-nachod/diskuse/#discussionPostFormAnchor zažádej tam jo?