Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jdu do Náchoda jen rodit, jsem z Kostelce, v Náchodě jsem bydlela, ale mě se tam moc nelíbilo, já raděj menší městečka
V Kostelci mám známé:-) Já původně také nepocházím z Náchoda, manžel ano a zatím mi Náchod moc k srdci nepřirostl…a čekáte holčičku nebo chlapečka? Já jdu 6.12. na prenatální screening, kde mi to řeknou, když to pan doktor uvidí:-)
u nás to bude klučina, věděla jsem to už od 12.týdne, doktor mi to řekl a ani se nezeptal jestli to chci vědět, ale byla s ním sranda, tak jsem si myslela, že si vymýšlí, ale ve 22tt nám to potvrdili. Držím pěstičky, ať všechno dopadne dobře. kam jdeš na ten screening? U nás nebo venku? Já byla v Kostelci n/O. Jsou tam fajn.
Na screeningu jsem byla v hradeckém Sanusu - už jsem tam byla na krvi a ultrazvuku a teď by mi měli dělat podrobnější ultrazvuk přes břicho a prý dostanu i 4D fotečku:-) Platila jsem 1400 Kč…svého gynekologa mám v HK, tak mě poslal do Sanusu
mě to stálo 1500, ale byl to normální UZ, stejně jsem polovinu neviděla, protože mě tekly slzy štěstím, když jsem viděla, celý miminko…to bylo tak úžasný ![]()
jdu se naobědovat, pofackovat kuchyň a pomalu se chystat na cestu…večer dám vědět, jak jsem dopadla..
tak výsledky mám výborné, dokonce se mi zlepšilo CS na 3 ze 4. Jen mi dopadly divně testy na cukr, vyšly mě 7,8 a hranice je 7,7…prý jsem v pořádku, ale protože je to mezní výsledek , musím na konzultaci na diabetologii..chjo
Jsem tady
Ty ses o mě bála Rokyto
?
On nám ráno nešel internet a ve dvě sem si jela nechat vyndat pesar přímo k pano prímařojJak ten mě potěšil
. Bolelo to jako prase,ale snad už mi všechny ty problémy s tim spojený zmizej
. Ale napsal mi teda zase klid a upozornil mě že budu rodit 100 pro dřív, možná každym dnem. Nocoooo, dělal prdoloj odhad - jsem dneska 35+6 tt a odhad váhy máme 3000g což odpovídá 37+1tt hezký ne? Ono je možná dobře když pujde co nejdřív ven, začínám se bát,že to bude macek jeho jeho tatínek když se narodil.
Zdravim Zuzlounka
Nechodíš náhodou taky do hradce do Kateřiny to soukromý? Já tam chodim k Dejmkoj, tak mě to tak napadlo jak jsi o tom sanusu mluvila. Jo já čekám taky kluka, dneska už je po 4. potvrzenej - TP 29.12, ale tam, až se prej neodostanu…takže každym dnem
Joo a ve čtvrtek mi budou dělat předorodní kultivace - jde do tuhýho ![]()
A abych nezapoměla. Gratuluju k lepšímu CS
Teď když už vim co to je
![]()
rokyta1 píše:
tak výsledky mám výborné, dokonce se mi zlepšilo CS na 3 ze 4. Jen mi dopadly divně testy na cukr, vyšly mě 7,8 a hranice je 7,7…prý jsem v pořádku, ale protože je to mezní výsledek , musím na konzultaci na diabetologii..chjo
Me testy na cukr nedelali a pochybuju ze by se jeste stihli. Dr.mi dneska rekl ze budem moct bejt radi kdyz do vysledku ty kultivace vydrzime 2v1.