Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak v úterý jsme byly v Kuřimatech. Nečekala jsem, že tam bude tolik dětí. Žanysek: Pro 5 měsíční to opravdu ještě není. Spíš až bude pohyblivější. Chvílkama to tam bylo divoký.
To mi je docela jedno. Co tak ve 13:00hod? Lepsi je jit do Kurimat dopoledne. Jsou tam spise mensi deti a klidek. Odpoledne je to tam fakt divocina.
Jo asi pujdeme tam. Budeme cekat pred cukrarnou. Mame tmave fialovy kocar maxi-cosi. Tak se snad pozname.
já mám ve středu čas, ale malá má od soboty horečky, tak nevím jestli bude už ok
tak mi jestli bude malá ok, tak by jsme taky dorazili. mudra říkala že to budou nejspíš zuby, tak uvidíme
já se omlouvám, ale jaksi mě to nevyjde, musím naléhavě na gyndu do Brna a malá se mi dneska osypala,asi máme 6. nemoc, tak aby jsme Vám nenakazili děti. Příště snad už to vyjde.
Ahoj, nenaplánujeme nějaké posezení nebo vycházku, když už se nám začíná „oteplovat“?
Ahoj maminy, prosim vas, vy cp bydlite v kurimi nevite tam. nejaka o pronajmu pokoje??
Ahoj dámy, vím, že tady je už dlouho klid, ale neměla by jste některá volnou chvílku na kafíčko?