Kamarádka mi nevrátila peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kocicka1987
2.7.24 07:26

@Petra Z přesně tak a určitě by si nerozdělila 346kč do několika žádosti :roll:

• Citovat
  • Upravit
3
4.7.24 22:44

@Černá Madonna jste v tipná 😃 já normálně chodím do práce nemusíte mít strach, ale jde mi i o princip. Já když si něco půjčím, tak to taky vrátím. Ale máte pravdu, za důvěru se platí.
A ne, nikdo ji účet nenapadl, vím, že to byla ona, psala ještě jedné naší společné kamarádce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.7.24 22:45

@Dahlia0409 ano domluvili, mám i screen chatu, psala že mi to pošle druhý den dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77364
4.7.24 23:17
@Avien píše: Více

a kolik je kamarádce, že ji vytrhlo 346 kč? to je nějaká puberťačka a potřebovala to na kafe s kamarádkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
5.7.24 00:18

Jistě, :mrgreen: protože tohle je jasné, že ji nikdo účet nenapadl, protože lidé co napadnou někomu účet píšou jen jednomu člověkovi… :mrgreen:
Vždycky píšou více lidem, protože to zkouší, takže to mohl někdo zkusit a vyšlo mu to

• Citovat
  • Upravit
65424
5.7.24 07:14
@smajlik345 píše: Více

Jo, dceri takhle napadli ucet, ale bylo to tak, ze pouzili jeji fotku, udelali novy jen s jednim pismenkem jinak, takze si toho vetsina lidi nevsimla. A pak ten dotycny psal vsem, co byli v pratelich. Jedna jeji kamaradka prisla o 1500. Ja jsem si vsimla, zalarmovala dceru a hodně lidi se podarilo varovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
22.7.24 21:15

Princip je v tom, že policie není vymáhací agentura na vymáhání banálních částek.
Navíc, když nebyla určena jejich splatnost, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77364
23.7.24 00:15
@eumedon píše: Více

ale tak zase se policajti zasmějí, když tam přijde dospělá žena, která chce vymáhat po jiné dospělé ženě 346 kč, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.11.24 10:03

Ja tomu rozumim, stalo se mi to mnohokrat, jsou to radove desitky pripadu pujcek ktere nikdo nevraci. Byl jsem v roce 2022 na policajtech kvuli kradezi 200kc a nikdo se mi nesmal. Projideli zabery z kamer po meste. Dobre, kdyz to nevraci udelejte nasledujici. Jdete do domu nebo na vesnici kde bydli a rozveste tam letaky jmeno, adresu dluznice a napiste tam nasledujici. Tato osoba je ABSOLUTNI moralni dno, pujcuje si penize ktere nevraci. Odpad spolecnosti. Dejte tam jeji fotku a jmeno a vytisknete stokrat a rozveste to vsude po meste/vesnici at ma ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.11.24 10:11

Vy jste komik, studuju recidivu pachatelu a ty nejvetsi recidivisti zacinaji prave u takto malych castek. 346kc? V dalsim kole okrade vas nebo me o 34 milionu. Mel jsem kamarada kterej nevracel dvojstovky co jsem mu pujcil a ted ma SEDM exekuci protoze ne kazdej veritel je tak tolerantni jako ja. Pokazde kdyz ho potkam chce pujcit penize, dve stovky kazdej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
22.11.24 10:42
@Kveta162 píše: Více

To je sice možné, ale dvakrát o stejná kamna se spálí jen hlupák. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
22.11.24 10:45
@Kveta162 píše: Více

Jo. A až dá na vaši radu, tak bude mít na krku přestupkové řízení Úřadu pro ochranu osobních údajů, žalobu na ochranu osobnosti, případně kriminálku s trestní řízením pro pomluvu, pokud se pod tyto elaboráty nepodepíše. :mavam:

Na rozdíl od půjčky 346 Kč, u které nikdo nebyl a ke které nemá jediný důkaz, že k ní vůbec došlo, totiž bude nepochybné, že k trestnému činu pomluvy došlo. A možná někdo i dosvědčí, kdo ty letáky vylepoval.

Kde žijete, že nevíte, že nikdo nesmí vylepovat dehonestující plakáty o jiné osobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!