Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych znát Vás názor, na určitou příhodu, co se mi stala s moji docela dobrou kamarádkou.
Mám jednoho kamaráda, s kterým sem v minulém roce chodila, vztah nevydržel, protože měl hodně práce a dost cestoval do zahraničí. Stále jsme, ale byly, v kontaktu. Od ledna tohoto roku, jsme se jednou setkaly, on u mě přespal a asi všichni tušíte, jak to „probíhalo“.. Od té doby mi jednou za týden zavolal a mluvili jsme spolu, třeba i 2 hodiny v kuse. Moji kamarádce, jsem se s tím, tak nějak svěřovala a říkala jsem jí, skoro vše. Věděla, že si na něj myslím, že vlastně nikoho jiného nehledám a že ráda vzpomínám na dobu, kdy jsme spolu byly. Před třemi dny, mi „kamarád“ volal a řekl mi, že si omylem přidal moji „kamarádku“ na sociální síti a že si s ní, pár slov napsal. Super, to bych neřešila… Ale následně druhý den na to, jsme spolu byly domluvení, že za mnou přijede a uděláme si hezký večer, na tom, jsme byly domluveni už dlouho. Upekla jsem roládu a čekala… On se neozýval a já si říkala, že má asi zase hodně práce, že se třeba ozve zítra. A on, se opravdu ozval a sám se mi přiznal, že ten večer, co měl být semnou, trávil s moji „kamarádkou“. Prý je strašně super a perfektně si spolu rozuměli a že se těší, až se zase uvidí. Ona mi vůbec nezavolala, nic neřekla, kdyby mi to on sám neřekl, ani bych to nevěděla. Poslala jsem jí slušně do prde.. a mu nezvedám telefon a přestala jsem s ním komunikovat.. Nevím co si o tom mám myslet. Vím, že ona není špatný člověk, ale je schopná všeho, jednou se mi sama přiznala, že se vyspala s klukem své kamarádky, se kterou stále chodí na „vinko“ a ona vůbec nic neví…¨
Na něm mi záleží, je to fakt dobrý chlap, ale tohle mě šokovalo…
![]()
Ona je potvora a on hajzlík. Vykašli se na oba dva a hned ti bude líp ![]()
Kopla by jsem je do zádele oba dva. Ale chápu že zrada kamarádky bolí. Jinak chlap asi tak moc skvělý nebyl, když tě okamžitě vyměnil.
Mezi kamarádkami existuje určitý nepsaný zákon, že věci tohoto typu se nedělají. Už by to kamarádka nebyla…
No ja nevim ale ten chlap asi za to nestoji když te vymenil za kámošku a jestli ti na nem zalezi tak si snim promluv at ti to vysvetli a jestli to stebou mysli vazne pak uvidíš…
Ona to adi bere jinak, takže si třeba ani jako mrcha nepřijde, ale pro mě by to mrcha byla. Některý lidi prostě nemají soudnost, bohužel. I když je to jinak dobrá holka.
Já bych je do zadele kopla oba… Když tě on víceméně vyměnil za tvoji kamarádku a ona se ani neobtěžuje ti cokoli říct… ![]()
Já nevím, jestli spolu něco mělI, prý, si pro ní zajel, ani nevím, kde na ní vzal číslo a jeli někam na drink, nevím jak dlouho spolu byli. Ale měla mi zavolat, nebo něco, ne?.. A on mi ještě opakovaně píšeš, jak mám skvělou kamarádku, že si jí mám vážit atd… JE TO NORMÁLNÍ?? ![]()
@Aamanda píše:
Mezi kamarádkami existuje určitý nepsaný zákon, že věci tohoto typu se nedělají. Už by to kamarádka nebyla…
Ano přesně tak!
Podle mě ho zkontaktovala ona první, jestli to už někdy dřív udělala není se čemu divit, vykašlala bych se na oba, chlapa si najdeš lepšího a jí už bych nemohla věřit ![]()
Tak to je frajer. Misto toho aby prisel na domluvenou schuzku s tebou radeji toka s „kamaradkou“…Ten by si to ode me vyslechnul a ta tvoje radoby kamoska no comment ![]()
Takze kakat na oba ![]()
@MambaJ píše:
Já nevím, jestli spolu něco mělI, prý, si pro ní zajel, ani nevím, kde na ní vzal číslo a jeli někam na drink, nevím jak dlouho spolu byli. Ale měla mi zavolat, nebo něco, ne?.. A on mi ještě opakovaně píšeš, jak mám skvělou kamarádku, že si jí mám vážit atd… JE TO NORMÁLNÍ??
Po tomhle mě ještě napadlo, jestli se za tebe kamarádka jakoby „nepřimlouvala“.
Zkus se ji zeptat, proč s ním někde byla a co řešili, že ti to ani neřekla. Třeba to myslela dobře.
Holky možná mě ukamenujete, ale mě přijde že podle toho jak zakladatelka píše tak jí na něm zas až tak moc nezáleží, promiň jestli se pletu, ale píšeš „kamarád“ já nevím, třeba si ta kamarádka myslela že ti na něm až tak moc nezáleží
určitě e to podlost největšího kalibru neříct ti to, určitě bych té „kamarádce“ dále nevěřila nebo by mi musela dokázat že si tu důvěru zaslouží, i když ztracená důvěra se zpět těžko získává…myslím že by stálo za to promluvit si o tom, jste snad dospělí lidé…jinak Ti přeji abys brzy našla mnooohem lepšího chlapa
@lovesmile píše:
Po tomhle mě ještě napadlo, jestli se za tebe kamarádka jakoby „nepřimlouvala“.Zkus se ji zeptat, proč s ním někde byla a co řešili, že ti to ani neřekla. Třeba to myslela dobře.
kdyby to myslela dobre tak prvni co udela je, ze ji zavola a povi, ze za ni lobbovala