Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tě nepotěším, ale čtu, že budete spolu v pátek, v sobotu a v neděli dopoledne a v neděli po desáté se zase vrátí, ne? takže spolu budete dost ![]()
Ahoj, ja bych tam nejela a nebo si taky nasla vlastni program
Dle mě? Je to jen chlap, chce si od tebe odpočinout, zajít s chlapama do sauny, na pivko, odreagovat se a večer pak k tobě do postýlky.
Ja myslim, ze mu to ani nedochazi, hold chce te mit u sebe a ven jeden den jit s klukama. Neprijde mi to tak hrozne. A nevidim v tom nic spatneho ![]()
Nevím, jak od sebe bydlíte daleko a taky nemusíš sedět doma, ne? můžeš jít cvičit, projít se, do obchodu, cokoliv ![]()
Tak on to asi nemyslí zle
. Chce tě doma třeba zase jen „najít“. Nevyhazuje tě, ale nabízí ti, že můžeš zůstat. To mi spíš přijde hezký, ale to soudím dle toho co píšeš. Těžko říct, jak to opravdu je.
@inthense Já jsem mu navrhla, že v neděli poobědě pojedu domů a domluvím si nějakou akci u sebe doma. Jenže on pořád, že je se mnou rád a že si strašně přeje, abych zůstala. Takže mi to trochu zavání tím ohlídáním si, případně jiný důvod mě fakt nenapadá
. Zakl.
Jako mne na tom ni divneho neprijde, nejspis az se vrati, chce te videt doma
Fakt naprosta kravina, tohle resit. Vsak spolu budete dost, je nutne aby te bral i na fotbal ci co? ![]()
Já bych to neřešila tady, ale rovnou řekla jemu, že pokud někam půjde, tak pojedeš domů. Že se sama v bytě nudíš. Když jsme tak za sebou ještě tehdy ne s manželem dříve jezdili (měli jsme to cca 35 km), tak by mě ani nenapadlo si udělat vlastní program, když byl na víkend on u mě - ten jsem si dělala přes týden a naopak. Jasně, občas potřeboval třeba odskočit do práce něco zařídit nebo se stavil pro prádlo k rodičům (neměl pračku), ale jít s kamarádky ven beze mě? To bych byla teda pořádně naštvaná
Ale řekni to hlavně jemu, ze zkušenosti to často chlapům nedochází ![]()
No tak jeď domů. ale proto, že fakt chceš. ne proto, že jsi uražená ![]()
Tak asi nechce, aby jsi zbytecne na ten jeden odjizdela… nevim jak daleko od sebe bydlite… ber to jako prupravu na spolecne bydleni.. nemysli si, ze s tebou bude neustale doma ![]()
Tak v tom taky nevidím problém bude pryč nanejvýš pár hodinek a jako nikdo asi nečeká že spolu budete 6 dní… si taky vymysli na tu dobu svůj program alespon si od sebe odpočinete a večer se můžete tulit v postýlce ![]()
@Anonymní píše:
@inthense Já jsem mu navrhla, že v neděli poobědě pojedu domů a domluvím si nějakou akci u sebe doma. Jenže on pořád, že je se mnou rád a že si strašně přeje, abych zůstala. Takže mi to trochu zavání tím ohlídáním si, případně jiný důvod mě fakt nenapadá. Zakl.
No jo když mu řekneš, že odjedeš, tak ti logicky řekne to co ti řekl. Tak se pak zase vrať pokud od sebe nebydlíte tak daleko. Nebo mu řekni, že zůstaneš ráda a mezi tím co bude pryč něco podnikneš a pak se potkáte doma. Určitě ti řekne, že je moc rád.
Ahoj holky. Dneska mě přítel doslova šokoval a potřebovala bych vědět, jak s tím naložit a zda třeba nepřeháním. Chce, abych u něj v bytě byla od pátku až do středy. V sobotu má narozeniny. Už dva dny mu vymýšlím a organizuji program, který mu chci jako dárek dát (založila jsem tady i na toto téma diskusi). Ví, že něco chystám. No a dneska mi oznámil, že se teda těší, ale v neděli pojede poobědě s mamkou nakupovat a pak s klukama od sedmi do deseti chce na fotbal a do sauny. Ale strašně si přeje, abych u něj zůstala a nejezdila domů, že se třeba můžu koukat na televizi, zatímco on bude pryč
. Tak trošku jsem tohle gesto nepochopila. Ono to není poprvé, často trvá na tom, ať jsem u něj, přičemž něco má a vrátí se až večer a já jsem u něj pár hodin sama. Nenapadá vás důvod, proč trvá na tom, abych u něj byla a zda to není od něj sobecké sebrat se a jít si užívat vlastní program, zatímco já tam budu sedět, defakto v cizím bytě a čekat, až se uráčí majitel přijít domů? Vůbec nevím, jak na to reagovat, doslova mě tyto situace začínají šokovat. Děkuji za názory.