Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A neřešíš zbytečně i Ty ji? Koukáš ji na fcb, ptáš se na ni kamarádky…kašli na ni, přestaň ji řešit a začni žít svůj život…
tak bud rada asi se ji libi tvuj styl kdyz se opici
to fakt neni nic o sledovani
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju se z toho trochu vypsat a pokecat si o tom. Neustále mě sleduje manželovo bývalá přítelkyně, bydlíme od sebe přes 100km a stejně mám pocit jak když jí mám za zadkem. Zásadně tvrdí že jí,, nezajímáme a že nás má totálně na zádech" ale jak mile si změním profilovku na FCB (mám jí zablokovanou, asi kouká od někoho jiného)tak si jí změní taky, má velmi podobné oblečení jako já,(když dám na net fotku tak do několika dní tam má fotku v podobném oblečení)děti mají stejné hračky apod. Máme společnou kamarádku(od ní to všechno vím) a vždy když se spolu vidí tak se na mě hrozně vyptává a strašně mě řeší.
Myslíte že jí to někdy přejde, zatím mě to nijak neobtěžuje ale asi to není úplně normální? Jsou rozejití již 8let!
Manřelova, ne manželovo!
@Keyllah píše:
A neřešíš zbytečně i Ty ji? Koukáš ji na fcb, ptáš se na ni kamarádky…kašli na ni, přestaň ji řešit a začni žít svůj život…
@Keyllah píše:
Taky si myslim ze to moc hroti slecna/pani tak si nema na fcb davat zadne fotky a ma kliid spolecnou kamaradku ma zrusit nebo si ujasnit jasny pravidla at se o tobe s ni nebavi ale vyptavas se ty vyptava se ona koukam ze nejen hracky a obleceni mate spolecne
Myslím, že tě neřeší o nic víc než ty jí
zkus se na ní vyprdnout a když jí máš zablokovanou tak na její profil nevejrej u kamarádů
určitě se ti uleví
@Kopre píše:
Manřelova, ne manželovo!
Jo to me rozsekalo ale co nejsem tady od toho nekoho ucit rodny jazyk
@Anonymní píše:
@Keyllah kdyby mi to kamarádka neřekla ani bych o tom nevěděla, ani nevím jak ta holka vypadá! Přijde mi to dost divné.
@aspagi Taky jsem se tomu nejdřív smála ale prý to trvá už pár let.
no tak si zruš fb a vnitřnosti ti to neutrhne ![]()
Ta má asi docela nízký sebevědomí, když neumí žít svůj život co…kašli na ni, nemůže za to ![]()
Ahoj holky, potřebuju se z toho trochu vypsat a pokecat si o tom. Neustále mě sleduje manželovo bývalá přítelkyně, bydlíme od sebe přes 100km a stejně mám pocit jak když jí mám za zadkem. Zásadně tvrdí že jí,, nezajímáme a že nás má totálně na zádech" ale jak mile si změním profilovku na FCB (mám jí zablokovanou, asi kouká od někoho jiného)tak si jí změní taky, má velmi podobné oblečení jako já,(když dám na net fotku tak do několika dní tam má fotku v podobném oblečení)děti mají stejné hračky apod. Máme společnou kamarádku(od ní to všechno vím) a vždy když se spolu vidí tak se na mě hrozně vyptává a strašně mě řeší.
Myslíte že jí to někdy přejde, zatím mě to nijak neobtěžuje ale asi to není úplně normální? Jsou rozejití již 8let!