Chce, abych u něj byla, přitom jde pryč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7006
1.3.14 12:32

Mozna je mu to samotnymu trochu blby ze te nechava samotnou a tim ze tam zustanes mu das jakoby potvrzeni ze je to ok, kdezto tvuj odjezd muze vnimat jako kritiku ("dostatecne se mi nevenujes tak jdu pryc). Takze ja bych asi udelala to ze bych mu rekla jdi za kamosema to je ok, ja pojedu za svyma a to je taky ok. Uvidime se zitra, budu se tesit.

Nepropadej dojmu ze kdyz on projevi prani abys tam zustala tak nemuzes odjet aniz by se tim neco zasadne podelalo. Tohle jsou veci ktery si musite vyrikat anejak nastavit. Je naprosto v poradku rict sorry mne nevyhovuje cekat tady, jedu k nam a uvidime se pozdeji. Uzij si to a pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107085
1.3.14 12:34
@Terkams píše:
Mno nevím…kolik Vám je? :-O Přijde mi jako pitomost tohle řešit, budete spolu celý víkend a on si pak zajde na fotbal, proč v tom hned jako hledat komploty a postranní úmysly? Osobně si tyhle večery, když jsem doma sama užívám celkem na pohodičku - čajíček/vínečko, knížečka, pořádně nahlas muzika, oblíbený seriálek, před večerem si zacvičím, upeču si nějaké zdravé muffiny apod. Ale možná jsem jen divná… Je mi 22let. Otevřít knížku, tak ani nevím, že stihne uběhnout 5 hodin a divím se, že je doma tak brzy.. :D

Souhlas… ale tohle vsechno mi prijde naprosto v pohode, pokud ti dva spolu ziji, ale ne pokud se pouze navstevuji. Je mi o hodne, hodne vice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107085
1.3.14 12:37
@Kubula.K píše:
Mozna je mu to samotnymu trochu blby ze te nechava samotnou a tim ze tam zustanes mu das jakoby potvrzeni ze je to ok, kdezto tvuj odjezd muze vnimat jako kritiku ("dostatecne se mi nevenujes tak jdu pryc). Takze ja bych asi udelala to ze bych mu rekla jdi za kamosema to je ok, ja pojedu za svyma a to je taky ok. Uvidime se zitra, budu se tesit.Nepropadej dojmu ze kdyz on projevi prani abys tam zustala tak nemuzes odjet aniz by se tim neco zasadne podelalo. Tohle jsou veci ktery si musite vyrikat anejak nastavit. Je naprosto v poradku rict sorry mne nevyhovuje cekat tady, jedu k nam a uvidime se pozdeji. Uzij si to a pa. :mavam:

souhlas.. presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.3.14 12:39

Prvních 5 let jsme se též jen navštěvovali. Kolikrát jsem u něj trávila odpoledne sama, protože musel něco zařídit nebo jsem přijela dřívějším vlakem (protože jsem jinak nemohla) a pak na něj x hodin čekala až přijde z práce. Neviděla jsem v tom problém, vždy jsem se dokázala nějak zabavit (něco uvařit, upéct, zajít do města na nákupy, číst si) když jsem věděla, že chce pak být se mnou tak proč by to měl být problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107085
1.3.14 13:11
@Terkams píše:
Prvních 5 let jsme se též jen navštěvovali. Kolikrát jsem u něj trávila odpoledne sama, protože musel něco zařídit nebo jsem přijela dřívějším vlakem (protože jsem jinak nemohla) a pak na něj x hodin čekala až přijde z práce. Neviděla jsem v tom problém, vždy jsem se dokázala nějak zabavit (něco uvařit, upéct, zajít do města na nákupy, číst si) když jsem věděla, že chce pak být se mnou tak proč by to měl být problém..

tak to asi kazdy bere jinak… mne by bylo asi blby v cizim byte se mu nekde strachat v nadobi a hrat si na hospodynku… na to je casu dost, kdyz spolu opravdu ziji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
1.3.14 13:38

Mě přijde normální, že chlap v takové situaci řekne přítelkyni, ať zůstane u něj, že by byl za to rád. Přece jí neřekne, ať na ty 3-4h jede domů a pak se zase vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.14 14:02

Já si taky myslím, že je to od něj hezké a jestli ti nevyhovuje chlap, který má i jiné zájmy než jsi ty, tak si najdi takového, který se bude motat jen kolem tebe. Není nic snazšího. Jde jen o to, aby jste byli oba spokojení. Já si podruhé hledala chlapa, který bude mít svoje zájmy a to měl, nakonec se motá jen kolem mě. :roll:

• Citovat
  • Upravit
107085
1.3.14 14:19
@smoulinka71 píše:
Já si taky myslím, že je to od něj hezké a jestli ti nevyhovuje chlap, který má i jiné zájmy než jsi ty, tak si najdi takového, který se bude motat jen kolem tebe. Není nic snazšího. Jde jen o to, aby jste byli oba spokojení. Já si podruhé hledala chlapa, který bude mít svoje zájmy a to měl, nakonec se motá jen kolem mě. :roll:

nevim , jestli to bylo na mne … ale naopak , chlapa , ktery nema sve zajmy atd. bych nechtela , taky nemam moc casu a ani mi to nijak neimponuje … nicmene nevidim souvoslost s tematem

@smoulinka71 píše:
Já si taky myslím, že je to od něj hezké a jestli ti nevyhovuje chlap, který má i jiné zájmy než jsi ty, tak si najdi takového, který se bude motat jen kolem tebe. Není nic snazšího. Jde jen o to, aby jste byli oba spokojení. Já si podruhé hledala chlapa, který bude mít svoje zájmy a to měl, nakonec se motá jen kolem mě. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
1.3.14 14:43

@Venetia Proto jsem zmiňovala ten věk..údajně se s věkem dostává něco, čemu se říká rozum, proto se tolik divím, že řeší to, že on chce, aby na něj pár hodin počkala aby pak mohli být spolu a ona za tím hned vidí nějaké komploty…
V „cizím“ bytě? Tak když jsou pár, tak snad nemůže brát jeho byt jako „cizí“ i když spolu třeba nejsou dlouho ne?

Osobně, mít chlapa, kterej by na mě byl 100% závislej a nikdy nedělal nic beze mě a neměl své zájmy by mě asi zabilo..Jinak s tématem to podle mě souvisí, protože zakladatelku asi štve, že jí chce nechat doma samotnou a jít se bavit ( ikdyž na takto krátkou dobu) a pak být zase s ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107085
1.3.14 14:50
@Terkams píše:
@Venetia Proto jsem zmiňovala ten věk..údajně se s věkem dostává něco, čemu se říká rozum, proto se tolik divím, že řeší to, že on chce, aby na něj pár hodin počkala aby pak mohli být spolu a ona za tím hned vidí nějaké komploty…
V „cizím“ bytě? Tak když jsou pár, tak snad nemůže brát jeho byt jako „cizí“ i když spolu třeba nejsou dlouho ne?Osobně, mít chlapa, kterej by na mě byl 100% závislej a nikdy nedělal nic beze mě a neměl své zájmy by mě asi zabilo..Jinak s tématem to podle mě souvisí, protože zakladatelku asi štve, že jí chce nechat doma samotnou a jít se bavit ( ikdyž na takto krátkou dobu) a pak být zase s ní..

podle mne moc nesouvisi.. mam take vztah na dalku, a chodim se bavit v dobe, kdy se nevidime a na dobu, kdy chceme byt spolu si nic nedomlouvam… ale zase nejme spolu 6 dni, tak je to neco jineho… ja jsem jenom vice v pozoru, proste moc neduveruju a tohle by mne nesedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.14 16:04

@Venetia Zakladatelka na začátku psala, že na to není zvyklá, že měla partnera, kde chodili všude spolu a proto ji to přišlo divný, tak tu píšu, jestli ji takový chlap vyhovuje, tak ať si takového najde.

• Citovat
  • Upravit
9757
1.3.14 16:13
@smoulinka71 píše:
@Venetia Zakladatelka na začátku psala, že na to není zvyklá, že měla partnera, kde chodili všude spolu a proto ji to přišlo divný, tak tu píšu, jestli ji takový chlap vyhovuje, tak ať si takového najde.

takový chlapi se blbě hledají, to není úplně běžné a normální… většina lidí má totiž aspoň jeden nějakej svůj zájem/koníček, já taky od partnera nečekám, že se mnou půjde na aerobik a na kafe s kámoškou a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.3.14 16:20

@Maria37 Tak já asi přitahuji právě takové, protože jsem jiné nikdy neměla. Ale mě by nevadilo, kdyby měli koníček, můj současný manžel jezdil o víkendech zájezdy. Já šla s kamarádkou na zábavu, každý jsme si užili to, co nás baví. Když jsme spolu začali bydlet, všeho nechal, říkala jsem mu, že bych ráda, aby dělal to, co ho baví, odpověděl mi, že rád jezdí, ale ještě raději je se mnou a že teprve se mnou si uvědomil, co to je milovat a že už nikam jezdit nechce. No a od tý doby je pořád se mnou. Jo a já za semetriku, která mu všechno zakázala. :)

• Citovat
  • Upravit
107085
1.3.14 17:11
@smoulinka71 píše:
@Maria37 Tak já asi přitahuji právě takové, protože jsem jiné nikdy neměla. Ale mě by nevadilo, kdyby měli koníček, můj současný manžel jezdil o víkendech zájezdy. Já šla s kamarádkou na zábavu, každý jsme si užili to, co nás baví. Když jsme spolu začali bydlet, všeho nechal, říkala jsem mu, že bych ráda, aby dělal to, co ho baví, odpověděl mi, že rád jezdí, ale ještě raději je se mnou a že teprve se mnou si uvědomil, co to je milovat a že už nikam jezdit nechce. No a od tý doby je pořád se mnou. Jo a já za semetriku, která mu všechno zakázala. :)

Tak to by mne asi nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
1.3.14 18:25
@smoulinka71 píše:
@Maria37 Tak já asi přitahuji právě takové, protože jsem jiné nikdy neměla. Ale mě by nevadilo, kdyby měli koníček, můj současný manžel jezdil o víkendech zájezdy. Já šla s kamarádkou na zábavu, každý jsme si užili to, co nás baví. Když jsme spolu začali bydlet, všeho nechal, říkala jsem mu, že bych ráda, aby dělal to, co ho baví, odpověděl mi, že rád jezdí, ale ještě raději je se mnou a že teprve se mnou si uvědomil, co to je milovat a že už nikam jezdit nechce. No a od tý doby je pořád se mnou. Jo a já za semetriku, která mu všechno zakázala. :)

obdivuju, že to dáváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria