Muž a alkohol

Anonymní
28.2.14 11:50

Muž a alkohol.

Ahoj potřebuju radu. Máme 8m dceru. když se narodila tak chlap neměl práci a dost pil. Já na všechno byla sama.Bylo to hrozné. Vyslechla jsem si od něj v te době strašné všci. Teď už práci má skoro půl roku. Jezdí kamionem a to miluje. Takže je spokojenej. Sám to říká, že je teď šťastnej. Jsem za to ráda. Ale pokaždé když přijede po 14 dnech domů. Sotva vleze do dvěří slyším cinkání lahvaču. Vypije jech třeba 8.A to podotykam že to vypije během hodiny. Když mu řeknu ať si da 2-3 že mi to vadí. Tak mi řekne že pujde do hospody tam se zlije a pak pít nebude.Ale já se bojím, že když ho pustím bude se opakovat co to tady bylo.Bude v hospodě víc jak doma. Jinak je na nas hodnej, male se věnuje na všem jinem se domluvime.Ale na tom pivu prostě ne.Je to mnou? že jsem na to pivo tak vysazená? A hlavně mi prosím neraďte ať ho opustím, protože to nechci.Ale už nevím jak na něj.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
28.2.14 11:53

Tak 14dní v řiti a pak místo toho, aby se ti věnoval, tak se zlije v hospodě, nebo chlastá doma? 8o to by si teda chlapec něco vyslechl :cert: :cert: :cert: Jelikož toto by mi teda extrémně vadilo. :pocitac:
Opustit ho nechceš, tak si trochu dupni. když normální domlouvání nepomáhá. Nejsem moc zastánce ultimát. Ale v tomto případě, buď a nebo… Můj chlap už téměř pivo nepije ( nikdy doma), když už dáme si spolu víno, rozhodně mu nic nezakazuji, ale nepijeme každý den co máme volno, to teda ne…

• Citovat
  • Upravit
2144
28.2.14 11:56

Co s tím ti asi neporadím, ale tebou to není, 8 piv za hodinu fakt není normální a navíc sám :think: Musel by s tím něco chtít udělat sám a přiznat si, že to není normální. Aby z něj nebyl za chvilku alkoholik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 11:58

@Nejhodnější No ne že by se zlil do si těch 8 a tím to končí, ale vadí mi to. Takhle je to celej vikend. když je doma. A když chci jet do obchodu tak řekne že řídim že on pil. Dupla jsem si mockrát hlavně v te době kdy to bylo hodně špatné. vždy to bylo na chvili dobre.On mi řekne ať toho nechám a nebo ježiši už zase s tim začínáš. pil víc, ale teď se ustalil na těch 8.Už nevím, miluju ho, je na nas hodnej, udělal by pro nás cokoli, ale to pivo prostě být nenechá i kdybych se na hlavu stavěla.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
28.2.14 12:00
@celipipka54 píše:
Co s tím ti asi neporadím, ale tebou to není, 8 piv za hodinu fakt není normální a navíc sám :think: Musel by s tím něco chtít udělat sám a přiznat si, že to není normální. Aby z něj nebyl za chvilku alkoholik :nevim:

Já si myslím, že už trochu je… 8piv za tak krátkou dobu fakt není normální…

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
28.2.14 12:02
@Anonymní píše:
@Nejhodnější No ne že by se zlil do si těch 8 a tím to končí, ale vadí mi to. Takhle je to celej vikend. když je doma. A když chci jet do obchodu tak řekne že řídim že on pil. Dupla jsem si mockrát hlavně v te době kdy to bylo hodně špatné. vždy to bylo na chvili dobre.On mi řekne ať toho nechám a nebo ježiši už zase s tim začínáš. pil víc, ale teď se ustalil na těch 8.Už nevím, miluju ho, je na nas hodnej, udělal by pro nás cokoli, ale to pivo prostě být nenechá i kdybych se na hlavu stavěla.

No můj by po 8mi pivech během hodiny měl problém vůbec dojít na záchod…
Hm tak pokud toho nenechá, já bych s ním asi nebyla…

• Citovat
  • Upravit
1189
28.2.14 12:02

A když doma vypije těch svých osm piv tak je opilej nebo to s ním nic nedělá? To je asi taky docela důležitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 12:04

Já v něm teď vidím jeho otce.taky jezdí a když jsme u nich na navštěvě tak přijede a prvni co vytahne z tašky jsou piva. U nich v rodině jim to přijde normální dát si to pivo. a klidně i víc. Ale já byla vychovana jinak.Ano taky si dám vino, ale třeba jednou do měsíce. nejsem ten,,Alkoholovej typ" takže on vyrostl v něčem jinem. Jinak fakt říkám že se stará, Doma co potřebuju uděla, ale ke všemu má to pivo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 12:06

Že by mu byli dveře male to ne, ale střízlivej není. už je trenovanej takže 8 ho nepoloží. Ale prostě mi to vadí. Proč měl sedět a lít do sebe pivo když si muže dát dvě po obědě. a ne že si jich po obědě dá 8.

• Citovat
  • Upravit
2144
28.2.14 12:06
@Nejhodnější píše:
Já si myslím, že už trochu je… 8piv za tak krátkou dobu fakt není normální…

No trochu asi určitě, normálně by z toho snad člověk měl otravu krve 8o ale já bych měla strach, že bez chlastu za chvilku nevydrží ani jeden den a bude jezdit nasmolenej i do práce. Protože pokud teď chlastá jednou za 14 dní, tak si nikdy nepřizná že je to problém. A může to být jen horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
28.2.14 12:07

A kolik toho vypil driv? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
28.2.14 12:08
@celipipka54 píše:
No trochu asi určitě, normálně by z toho snad člověk měl otravu krve 8o ale já bych měla strach, že bez chlastu za chvilku nevydrží ani jeden den a bude jezdit nasmolenej i do práce. Protože pokud teď chlastá jednou za 14 dní, tak si nikdy nepřizná že je to problém. A může to být jen horší :nevim:

Moje řeč. Já bych 8 piv nedala ani za víkend :-D natož za hodinu a kdyby jo, tak by mi byla i záchytka mála :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 12:09

Když neměl tu práci tak od rána pil.Dal jich klidně 20 za den. Tvrdy nepije naštěstí. Teď jich dá denně když je doma 8.A když jedeme k jeho otci tak hned dej si pivo. Já tam pak vypadám jak hysterka když řeknu že si nedá. Oni to berou jinak a tak ho očkuji že je to normální.

• Citovat
  • Upravit
1189
28.2.14 12:12

Mám trochu pocit, že píšeš o nás :-) Taky to tak bylo. U nich doma se každý den jezdilo minimálně pro kastl, takže manžel žil v tom, že je to tak v pořádku. U nás si dali zase naši pivo jen v neděli po obědě a to jedno na půl :-) Takže opačný extrém… Trvalo to dlouho, ale nakonec jsme našli s manžou kompromis, který vyhovuje obou stranám. V tuto chvíli doporučuji jen být tvrdá a vytrvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.2.14 12:13
@Anonymní píše:
Když neměl tu práci tak od rána pil.Dal jich klidně 20 za den. Tvrdy nepije naštěstí. Teď jich dá denně když je doma 8.A když jedeme k jeho otci tak hned dej si pivo. Já tam pak vypadám jak hysterka když řeknu že si nedá. Oni to berou jinak a tak ho očkuji že je to normální.

Tohle je špatný, jestli ho v tom rodina podporuje, to budeš mít hodně těžký :?
@Nejhodnější A to já v létě za víkend bych zvládla :lol:, ale za den určitě ne a už vůbec ne za hodinu, to je fakt masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí