Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo to vypil basu za den??? A porad ti prisel jako super chlap? Ja nevim co ti poradit kdz s nim chces byt… Ani financni stranka mi neprijde zanedbatelna
Edit: druheho nezmenis, jedina moznost je zapracovat na sobe aby ti to nevadilo. Nebo odejit
Příspěvek upraven 28.02.14 v 12:15
@brumik7 píše:
A kolik toho vypil driv?![]()
![]()
8 piv za tak krátkou dobu?
To fakt není málo. Zlepšovat se to nebude. Taky jsem opustit nechtěla, ale musela…
@Anonymní píše:
Když neměl tu práci tak od rána pil.Dal jich klidně 20 za den. Tvrdy nepije naštěstí. Teď jich dá denně když je doma 8.A když jedeme k jeho otci tak hned dej si pivo. Já tam pak vypadám jak hysterka když řeknu že si nedá. Oni to berou jinak a tak ho očkuji že je to normální.
Ty brďo a co prachy??? to přece musí strašně lézt do peněz?
![]()
No u nás penize moc nehraji roli.Jak jezdí tak jich vyděla dost. Takže těch 8 co si koupí na doma je pro něho zanedbatelná částka. Ale ja prostě na tohle nejsem zvyklá. Uvidime jak bude vypadat příští vikend když přijede. Ale jsem rozhodnuta mu říct ať si zase sbalí a jde do kamionu chrápat. Jediny co na něho plati když mu řeknu ať nechodí za malou když měl pivo tak to si je nedá, ale jakmile mala po obědě spí tak šup a už má pivo.
No tak evidentně miluje kamion a pivo, to je fakt super vzor pro dítě, však počkej až ti to jednou, až bude větší vyčte, že si žila s alkoholikem a ona na to musela koukat, to by mě zajímalo, jak jí vysětlíš, že jsi ho nechtěla opustit
chudák malá, to bude super dětství
vím moc dobře, kam tohle povede ![]()
Podívej zakladatelko, komu není rady, tomu není pomoci, pokud ho tak strašně miluješ a příjde ti jako super chlap tak ho miluj i jako chlastače
fakt nevím co ti poradit, evidentně si nějaká zaslepená nebo nevím. A nevěřím, že vypije za hodinu 8 piv.To je 4 litry tekutin a to může člověk i umřít ![]()
@Anonymní píše:
No u nás penize moc nehraji roli.Jak jezdí tak jich vyděla dost. Takže těch 8 co si koupí na doma je pro něho zanedbatelná částka. Ale ja prostě na tohle nejsem zvyklá. Uvidime jak bude vypadat příští vikend když přijede. Ale jsem rozhodnuta mu říct ať si zase sbalí a jde do kamionu chrápat. Jediny co na něho plati když mu řeknu ať nechodí za malou když měl pivo tak to si je nedá, ale jakmile mala po obědě spí tak šup a už má pivo.
Počítej s tím, že to skončí… a velice brzy…
Zní to dost děsně. Musí to z něj taky dost táhnout, nechtěla bych, aby dítě znalo jen puch natráveného piva:-( Bohužel tvému muži tohle přijde normální a pro něj jsi divná ty… Vysvětlovat, trvat na svém, hlavně kůvli maličké. Moc držím palce, aby dostal trochu rozumu a piva výrazně omezil, takhle je vlastně celý pobyt doma pod vlivem, je v náladě, nikdy není svůj.
…Chce to jen se modlit at na brzo zaludecni vredy…on pak pit prestane…
a nebo povol a kupuj mu je-vis jak povoleny ovoce
kazdopadne drzim palce ![]()
Nčtu vše. muj chlap udělá za večer flašku tvrdýho, nebo 2-3 vína. ale není opilej-ano, myslim že je alkoholik. o nás se stará, o peníze nouzi nemáme, dětem se věnuje, je to zlatej chlap. myslím že si musíš zvážit + a -
vím že jsem neporadila, jen píšu jak to muže být jinde
anm
V pořádku mi to nepřijde a ani nevíš, jak Ti rozumím. Můj pil dost. Každý den z práce domů to bral přes hospodu. Nebyl ožralý, ale byl v náladě, smrdělo to z něj, mlel voloviny.. prostě mi to vadilo. 6 dní v týdnu v takovém stavu a sem tam to protáhl do rána, pak den blil a ležel a pak šel zas do práce, takže já doma 6r dceru, mimino, domácnost, sama u RD pracuju, nemám kdy jindy než v noci, takže nevyspaná a místo co by hlídal po práci a o víkendu on, tak dělal toto.. došlo to tak daleko až mi ruply nervy a vybafla jsem na něj, že dlouhodobě zvažuju rozchod, protože jako matka jsem zodpovědná za to, co děti vidí jako svůj otcovský vzor a co pak budou v životě hledat a považovat za „v pořádku“ a tohle v pořádku není.. takže jsem oznámila ultimátum - žádné pití, max výjimečně při oslavách apod. jinak okamžitě balím a pak se může spíjet do němoty denně.. nepije. Srovnal si hodnoty a pracuje na sobě. ![]()
Muj tata zacal pivem, pak mel uraz, zacal pit vic a skoncil v depresich sebevrazdou, mama ho nasla telo v rozkladu obeseneho. Cloveka, co pije, nikdy! Vim, ze vrikas, ze ho nechces opustit, ale z piti nikdy NIC KLOUDNEHO NEVZEJDE. Dnes se alkohol toleruje-ja ale toleruji pivo k obedu nebo sklenku spolecensky nekde pro chut.Jak pise Elata, postavit se k tomu a resit to. Existuje specializovane forum:http://www.alkoholik.cz/zavislost/, posilam ho sem i dalsim holkam, ktere tuto diskusi najdou. Omlouvam se za anonym, jak tu pisi o svem otci, prijde mi to osobni a nechci davat jmeno, mam tu na emiminu zname.Ja osobne bych s MUZEM, KTERY PIJE, NEBYLA, i kvuli detem.
Pivo je pro něj určitý způsob odreagování po návratu z práce. Osobně by mi hodně vadilo to množství! Asi bych mu řekla, že buď to omezení nebo přestane jezdit kamionem. Co s chlapem, který je pryč 14dní a domů si přijede jen popít pivo ![]()
I kdyby vydělával milion a pil tak bych od něho odešla i z dětma:lol: