Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz mu je alkohol prednejsi jak ty tak by ses na nej mela vykaslat. Nema to budoucnost. Ja bych teda s chlapem kterej je takovej a jeste by me podvedl nebyla. Vykopla bych ho hned a to ze se vymlouva na to ze kdyz je opilj ze si mysli ze hladi tebe to je blbost. Seber se a odejdi dokud to jde. Dokud nemate deti pak bys litovala vic
Je to alkoholik, jak už jsem ti psala v jiné diskuzi. Ať se jde léčit.
Opustit ho je jedina rada… ovsem odpoutat se bude horsi.. Taky jsem na stredni mela takoveho debila.. vydrzela jsem to dva a pul roku… bylo to ponizovani chlastani… hlavu vzhuru a vykasli se na nej nezmeni se…
Je ti 19 a mas strach, že budeš sama? Mas ještě času dost, najit spravneho chlapa do zivota. Normalne se s ním rozejdi, nestojí za trápení.
@j.a.n.i1 píše:
Mám jen jednu otázku - proč s ním jsi?
protoze ho strasne miluje a neumi si zivot bez nej predstavit…,to jsi necetla? ![]()
@Anonymní píše:
Já se toho strašně bojím, co budu dělat… nevím jestli je v tom ještě vůbec láska, nebo jen to, že se bojím, že zůstanu sama a ho uvidím s nějakou jinou.. to bych asi nepřežila…všichni mi radí at se s ním rozejít, dokonce i jeho kamarádi, jeho mamka mi řekla, že je hnup… jeho otec je alkoholik, takže vzor má… a kvůli mě se on už nezmění
Už má jinou. Opici za krkem. I tak ho miluješ? ![]()
Ja teda myslim, ze to castece proste patri k veku
takových jsou plne diskotéky a nejen kluku, i holky okolo dvacítky nekdy chlastaji jak duhy, protože je to proste in. pokud ty takova nejsi, nebudete si rozumět a nebude vam to vyhovovat. ty budes nastvana, on se bude citit svazany. je mlady, chce parit a užívat si s kamosema, na nejaky vazny vztah to ted proste není. smir se s tim a radsi se rozejdete, protože on se ted rozhodne menit nebude. verim, ze casem ano, az se vybouri, snad…ale ty bys ted jen trpěla a stejne s tim nic neudelas. tim, ze okolo nej budes behat a vyzvedávat ho po nonstopech, hledat, vycitat…nikam to nepovede. nech ho plavat a drz se ![]()