Kamarádka "nemáš"?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.16 12:24

kamarádka nemáš?

Jsem vytočená, seznámila jsem se ve skupine kamarádek s jedným párem, a tí jsou samé nemáš, nemáš? nedáš? Já jsem se snažila být milá a vstřícná, to jim nedochází?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4421
27.9.16 12:29

A dál? :nevim:

EDIT:když ti to vadí tak se s nimi nebav. Jednoduché.

Příspěvek upraven 27.09.16 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
27.9.16 12:29

Když tě chtějí teda jen využívat, tak s něma prostě přeruš kontakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.16 12:30

Bohužel takovým to nedojde nikdy, mají myšlení asi někde jinde. Měla jsem takovou rádoby kamarádku, když už jsem se ozvala, tak se na mě urazila, a já měla klid. Řekla bych, že tohle není kamarádství, ale vychcanost :roll:

• Citovat
  • Upravit
74219
27.9.16 12:31

No a řekla si jim, že ti to vadí? Nebo taky říct nemas někdy…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.16 12:33

Potřebovala jsem se vypsat, před chvíli mi tady zvonila, syna vzbudila. Nemáš? Nemáš? Já jsem asi lakomá, na to nejsem pyšná. S tím bojuju, ale kde je hranice? Jak se nenechat využívat? Já si myslím, že je prostě jen jednoduchší, proto se za sebe i stydím. Jen mi teď vzbudila dítě a už ho neuspím.

• Citovat
  • Upravit
2926
27.9.16 12:36

Tak záleží, proč přišla. Pokud bydlí naproti a šla k tobě pro trochu oleje na dosmažení řízků, tak bych se nevztekala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.9.16 12:37

A nevnucuješ se jim? Nám takhle nosila známa věci po dětech. I když jsem odmítla, stejně to k nám hrnula. A nakonec pomluvila za nevděčnost (já většinu z těch věcí ani nepoužila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
27.9.16 12:38

Tak to trochu rozveď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.16 12:41

Není to že by to bylo každý den, ale prostě nejsem na to zvyklá, že ode mně téměr vždy kdy se vidíme něco žádá.

• Citovat
  • Upravit
94
27.9.16 12:44

Tak pokud by nejaky kamos chtel pujcit, musel by to byt kamos, ktereho znam hooodne dlouho a ne nejaka rychlokvaska, nekdo, o kom vim, ze mi vrati a je spolehlivy, a taky bych chtela vedet, na co. To neni lakota, spise zdravy rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.9.16 12:45
@Anonymní píše:
Není to že by to bylo každý den, ale prostě nejsem na to zvyklá, že ode mně téměr vždy kdy se vidíme něco žádá.

a co od tebe žádá? kdyby si ke mě kamarádka občas zašla pro vajíčka na buchtu tak se kvůli tomu určitě zlobit nebudu, ne tak potom zakládat diskuze na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
27.9.16 12:46

Tak až příště přijde tak nedavej, ale půjč, rekni, že to chceš vrátit, a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 12:50
@Anonymní píše:
Tak až příště přijde tak nedavej, ale půjč, rekni, že to chceš vrátit, a uvidíš

Takže chce jen peníze, nic jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.9.16 12:53

Přátele si vybírám, pak mi odpadnou takové „starosti“. Nemám, nedám… v čem je problém? :nevim: Jsou to tvoji blízcí přátelé? Někoho takového, jako popisuje zakladatelka, já považuji max za známého a asi vydávám zcela jiné signály než ona, ale nikdo si něco takového ke mně nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová