Kamarádka "nemáš"?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.9.16 12:55

@hudečice já nejsem zakladatelka, promiň měla jsem se označit a2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.16 13:00

My máme takovou sousedku, shodou okolností sestřenice, to je každý den půjč mi 5 cigaret, tam celé máslo, tam vajíčka atd, hele kdyby to bylo jednou za čas tak neřeknu, já nevydelavam prachy na to abych sponzorovala i ji, kdyby to vracela sama od sebe neřeknu ani slovo, ale abych se musela o to hlásit, to ji můžu pěkně milovat, asi jsem taky lakoma :lol:

• Citovat
  • Upravit
970
27.9.16 13:07

Taky důvěrně znám. A dost blbě se jich zbavuje, takových kamarádek. I když už se třeba nebavíte,, napíše, jen když něco potřebuje- nemáš?
Také jsem lakomá. Kolikrát přišla a věděla že mám - a ted vysvětli že nepůjčíš…Je to těžké. Ale už to začínám umět!
Co jsi jí zakladatelko půjčila dnes?
Mně taková známá visí. A není jí blbé se ptát dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.9.16 13:14
@Anonymní píše:
My máme takovou sousedku, shodou okolností sestřenice, to je každý den půjč mi 5 cigaret, tam celé máslo, tam vajíčka atd, hele kdyby to bylo jednou za čas tak neřeknu, já nevydelavam prachy na to abych sponzorovala i ji, kdyby to vracela sama od sebe neřeknu ani slovo, ale abych se musela o to hlásit, to ji můžu pěkně milovat, asi jsem taky lakoma :lol:

taky máme takovou sousedku, už když jsme se sem nastěhovali, tak mě okolí varovalo. Ze začátku jsem půjčovala, pomáhala, ale je to ten typ,,podej prst, sežeru ti celou ruku,,
V momentě, kdy k nám denně chodily její dcery s úkoly, čímž narušovali samozřejmě náš režim, jsem to utla. Vyvrcholilo to v momentě, kdy mi začala vysvětlovat, abychom jim půjčili naše šestimístné auto, protože chtějí jet někam na výlet s kamarádkou a do jejich se nevejdou. Jo a pak ještě chtěla půjčit kočár, který měl jít druhý den na prodej a tudíž jsem ho potřebovala vypucovat a to se teda urazila, že jí ho nepůjčím a že přece můžu prodej o den odložit.
Co se týče potravin, tak záleží na tom, co chce půjčit, když je to cibule, tak budiž, ale když jí půjčím olej(který já kupuju lepší, kvalitnější) a vrátí se mi nejlevnější olej z tesca, tak prostě už nepůjčuju a zrovna nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.9.16 14:39

Zakladatelko a kdybys ty ji o něco požádala, pomohla by ti? není to tak, že jak nejsi zvyklá půjčovat, tak nejsi zvyklá ani žádat? Možná by s tím neměla problém… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.9.16 14:51

@Ráchelia tak to ja jsem neskutečne lakoma :mrgreen: Téhle lidi se zbavuju jako plevele. Jde to těžce ale jde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.9.16 14:56

Takoví lidé jsou nejhorší. jen tě využívají. Když zjistí, že jednou „dáš“ budou chodit za tebou dál. Ruce od nich pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.16 15:56

@Malaga když já on ní nechci nic, není mi tak blízká, aby som to žádala. ráda jsem aj soběstačná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová