Co dnes uklízíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.16 08:19

Co dnes uklízíte?

Ahoj, chtela bych zalozit diskuzi o uklizeni, ja sama mam doma opravdu neporadek, co kdyby jsme se tu navzajem podporili a napsali si co jsme dnes uklidily? Jo jasny pro nekoho je to zbytecne tema ale jestli ma nekdo doma takovy neporadek jako ja tak se muzeme navzajem podporit a vyhecovat k uklidu :-)…prave jsem domyla nadobi a nevim kde dal zacit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
26.9.16 08:22

Hodlam konečně vyzehlit obři kosik prádla :mrgreen: naši si na týden vzali staršího syna a ja tu mam jen miminko, tak musím využit šanci a dodělat aspoň ty nejhorší resty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.9.16 08:23

:) Tak já neuklízím dneska nic. Malý se šileně rozlezl a sedá si, nemůžu ho nechat bez dozoru, když jsem sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.16 08:25

Převlékla jsem postele, ustlala, vystěhovala myčku a sušičku, nastěhovala myčku, pračku, sušičku. Teď půjdu vytřít a zcivilizovat kuchyň. A jako bonus Chci umýt záchod.

A.2

• Citovat
  • Upravit
4256
26.9.16 08:25

Holky ve skolce ja jdu za chvilku do prace. Ale zacinam prackou, kuchyn a uvarim, vytru, vyluxuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.9.16 08:27

Běžnej úklid. Poklidit po dětech, vyluxovat, uvařit, vyžehlit, vyprat, pověsit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
26.9.16 08:30

Já to beru od vstupní chodby a v místnosti začínám odshora dolů. Nebo si vyber jednu místnost na dnešek a tu vem zgruntu, včetně oken, vyklizení skříní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.9.16 08:31

Uklízečka jsem včera a dnes ještě zbývá vytřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
26.9.16 08:33

Nic moc, gruntovali jsem v pátek. Muž i dcera jsou doma, takže se mi úklid zda kontraproduktivní. Ale soustavně peru a suším, možná se vyluxuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.9.16 08:33

Holky jinak diskuzi jsem zalozila ja, prehledla jsem anonymitu a nejak to nejde dat zpet :-( ja mam doma dvouletacku tak je ten uklid trochu obtiznejsi, za tri tydny ma prijet na navstevu tchyne tak bych chtela zkusit do te doby uklidit at to nemusim delat na posledni chvili ale moc sanci si nedavam :zed: hlavne to udrzeni poradku je pro me obtizne, nez jsem mela malou tak bylo naklizeno ted jsem na to i nejak lina, musim to prekonat, tak piste piste co jste uklidili snad me to nakopne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.9.16 08:37

No tak ja jsem s na to hlavne najedla…a tedka ai budu muset vletet do kuchyne, kde muj drahy „uklizel“ vcera. Myslim, ze na dnesek je toho az az.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
26.9.16 08:37

Dětský pokoj, prevlect pelisku, umýt okno, a klasiku, prach, podlahu, všechny hračky do beden, bedny roztridim někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
26.9.16 08:41

:mrgreen: Já jsem uklízela o víkendu - takové to utřít prach, poklidit, co se ke válí, vysát, vytřít, zalít kvítka. Dneska akorát peru, ale to do úklidu nezahrnuju.
Ale mám v plánu totální přebrání hraček, přerovnání dětského oblečení (myšleno toho schovaného, co aktuálně nenosí), reorganizaci kuchyně. Ale vhledem k tomu, že je ještě práce na zahradě a další věci, tak zatím není kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
26.9.16 08:46

@tvetinka Rozhlídni se po bytě (domě) a zkus se dívat cizíma očima. Kde se co válí, kde je položené něco, co tam být nemá. Pavučiny v rozích, složenka na stole, něco, co chci odnést jinam a ještě jsem to neudělala… atd. V práci jsme tomu říkali „provozní slepota“, ale platí to i doma. Člověk některý věci prostě už nevidí. Já jednou za čas proberu barový pult (takový ten předěl mezi kuchyní a jídlení čístí - máme tam dopisy, papíry, někdy časopis. Pak něco tu a tam na parapetu. Rapidně to protřídím, poklidím, kam mám. To samé linka. A pak mám hned lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.16 08:48

Já se přiznám, že nevím kde začít..obývák mám v ložnici a kuchyn na chodbě a přemýšlím odkud to vezmu.Okna jsou už umytá..dečky naškrobené a ted ten zbytek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová