Co dnes uklízíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17377
7.8.23 15:00
@topazio píše:
Chudák ptáček. Koťáto je lovec.

No dneska ať na mě vůbec nemňouká! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33568
7.8.23 15:46

Ted právě jdu na lednici.

@smile_xxx přesně tak. Věci na svém místě a poklizeno, to je základ. Chce to dostatek úložného prostoru a hlavně nehromadit a pravidelně se zbavovat zbytečnosti.
Mám ráda i čisto, ale nejdřív musí být věci je mají být. Nejde mi umývat, čistit a mít kolem krámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
7.8.23 15:47
@adresa píše:
Ted právě jdu na lednici.@smile_xxx přesně tak. Věci na svém místě a poklizeno, to je základ. Chce to dostatek úložného prostoru a hlavně nehromadit a pravidelně se zbavovat zbytečnosti.
Mám ráda i čisto, ale nejdřív musí být věci je mají být. Nejde mi umývat, čistit a mít kolem krámy

Moje řeč. Proto taky pořád třídím jako divá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11027
7.8.23 19:55

@adresa Souhlasím, dávat věci, kam patří..ovšem tohle doma dělám jen já :roll: Je to neustálý boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
8.8.23 06:22

@topazio tak dnes myš :cert: a evidentně je to pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.8.23 09:49
@azaleila píše:
@topazio tak dnes myš :cert: a evidentně je to pro mě…

Buď ráda, že vám myšky vyšťourá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.8.23 09:49
@azaleila píše:
No dneska ať na mě vůbec nemňouká! :cert:

Musíš si ho udobřit nějakou mňamkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
13.8.23 09:01

Jak často doplňujete sůl a leštidlo do myčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
13.8.23 09:24
@azaleila píše:

Když hlásí, že chce doplnit :mrgreen: ta nová se hlásí třeba o sůl docela často, máme tvrdou vodu. Taky si hlásí, když chce vyčistit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
13.8.23 10:35

Taky doplnuju podle toho, jak mi to hlasi mycka. Ale sul to chce taky casto, pritom my mame mekkou vodu, tak me to docela stve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.8.23 10:37
@azaleila píše:

jako každý normální člověk - když se rozsvítí světýlko, že chybí, jak často to je netuším, ale rozpětí mnoha týdnů až měsíců to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.8.23 10:50

Já tím, že uklízím denně ten rutinní úklid, tak pak jen dovytřu. Dovyperu. Máme plný dům zvířat..dva psi, kočka. Jedno z nich je štěně :pankac:

Dělám dnes flíčky, uklízím průběžně, omýván nádobí během toho a dávám do myčky..
Jako bonus sem od rána myla troubu. Mám nad ní mikrovlnku a když jsem vyndavala čaj, tak se mi všude vylil.. :cert: skříňky, šuplíky, trouba…podlaha.
Teď půjdu pověsit pracovní prádlo. Pečeno mám ze včera :mrgreen:

Těším se až malá půjde spát..abych si odpočinula. Čekám mimino a nějak to semnou cloumá :oops:

Ty dennodenní úklidy a stereotyp je hnus..ale nedá mi to, to neudělat.

• Citovat
  • Upravit
6834
13.8.23 13:04

Já jsem vyklidila skříňky a vyházela asi 4 velké pytle. U nás je uklizeno na povrchu, ale uvnitř zkrátka přebytečné věci. Již jsem se naučila věci vyhazovat. Teď ještě naučit manžela. Mám z toho hroznou radost, ve skříňkách je polovina věcí, krásně uložené a má své místo. Zkrátka super pocit 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
14.8.23 15:43

Tak já mám dnes prach, vytreno, vysato, umyte wc no a ještě oblect postel a bude. Umyla jsem dvířka od sprchace a vyhodila prázdnou lahvicku od samponu a další doplnila. A uklizim s detma hračky, chystám se to udělat probírku, když se teď dělají ty dětské pokoje. Pondělí mám vždycky takové uklizeci, pak už to tak nehrotim a udělám občas něco v aktuální zone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová