Co dnes uklízíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
26.9.16 08:49

Tak zatím jen každodenní věci, pračka, myčka a sušička. Vařit nrmusím, na oběd jdeme ke tchýni a až půjdou děti spát, udělám jednu z koupelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
26.9.16 08:54
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych zalozit diskuzi o uklizeni, ja sama mam doma opravdu neporadek, co kdyby jsme se tu navzajem podporili a napsali si co jsme dnes uklidily? Jo jasny pro nekoho je to zbytecne tema ale jestli ma nekdo doma takovy neporadek jako ja tak se muzeme navzajem podporit a vyhecovat k uklidu :-)…prave jsem domyla nadobi a nevim kde dal zacit :zed:

Ukliď sebe, oblékni se a nalič a pak se koukni kolem, fešné holce jde všechno od ruky. :mavam:
Jinak tu máš Fly lady, Marie Kondo a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.9.16 09:04

V pátek jsem za asistence mladší umyla okna ve dvou pokojích. Víkend byl rozlítaný. Dneska odpoledne jedeme na týden za rodinou. Tak zbytek oken počká po návratu. Dneska dám do pořádku kuchyň, koupelnu a záchod. Zbytek nechám jak je. Když přijedeme, tak převleču postele.
Ale zase tu není nijak velký čurbes. Vysávám kdykoli je potřeba a teď mi došel přípravek na podlahu. Musím sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
26.9.16 09:06

Holky jak casto prevlikate postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.9.16 09:06

Dneska??? asi se kouknu po nějaké paní na úklid. :mrgreen:…včera mě na internetu pobavilo toto a vystihlo mojí situaci:

"uklízet barák, ve kterém jsou děti, je jako čistit si zuby, zatím co žerete fidorku " :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.9.16 09:11
@tvetinka píše:

podle potřeby - cca jednou za 14 dní až tři týdny to max? Podle pocitu prostě. Po nemoci pokaždé automaticky. Když je vedro a potíme se tak i každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
26.9.16 09:13

Dnes sem vyzehlila, vydrhla koupelnu, zitra wc, streda obyvak a ctvrtek loznici, kazdy den uklizim neco ale poradne. Jo mozna jeste dnes stihnu vydrbat supliky v kuchyni… pak zdrham na cely den ven:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Dnes musím poskládat, uklidit dva koše prádla.
Vysaju. Vcera jsme pracovali na zahrade uklizeli bazén, zazimovavali už zahradní nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@tvetinka píše:

cca po 10dnech jinak v létě je to častěji kdy se člověk víc potí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.9.16 09:27

Vyhecovat se k uklidu, to je hezka diskuzu. pomuze to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.9.16 09:33

Zase mě čeká prádlo a jdu vařit hráškovou máčku. To se mě chce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
26.9.16 09:33

Tak ja pres vikend vycistila radiatory pred topnou sezonou a umyla okna, vcera vyzehlila 2 kose pradla…a dnes mi prisel zednik na podkrovi, takze uklid v haji a muzu zacit znova :mrgreen:

@catherine100 píše:
Dneska??? asi se kouknu po nějaké paní na úklid. :mrgreen:…včera mě na internetu pobavilo toto a vystihlo mojí situaci:"uklízet barák, ve kterém jsou děti, je jako čistit si zuby, zatím co žerete fidorku " :lol: :lol: :lol:

tak to je presne :lol: navic mame stary barak a tady i kdyz uklidim to porad vypada desne :,( :,(
ted bych se mela pustit do zahrady a nechce se mi, deti nachlazene, tak radi jak cerna ruka a ja bych nejradsi nedelala nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.9.16 09:37

Já mám motivaci-chlap spí po noční a až se vzbudí, bude chtít hráškovou omáčku. Jinak bych se na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.9.16 09:42
@catherine100 píše:"uklízet barák, ve kterém jsou děti, je jako čistit si zuby, zatím co žerete fidorku " :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.9.16 09:46

A mě se chce spáááááááááááááááááááááááááááááááááát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...