Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, je mi 29 let a bydlím v Praze 5, hledám touto cestou snažilku, těhulku a nebo maminku nejlépe okolí Malvazinek na popovídání a přátelství. já patřím několik měsíců ke snažilkám a ráda bych si popovídala z někým, kdo má a nebo měl stejný problém. Tak holky pište. Papa ![]()
Ahojky,já bydlím také na Praze 5,ale na Smíchově(kousek od Anděla).
Vím jak ti je…akorát,že já jsem k prvnímu přišla ani jsem skoro nevěděla
jak. Pak jsem otěhotněla a potratila a pak už jsem samo moc chtěla druhé dítko a ono pořád nic.Po roce a půl se to povedlo a zase jsem potratila a teď jsme se po dalším roce a půl snažení(bez jednoho měsíce) dočkali a narodil se nám další klučina.
Ale když jsi vzpomenu jak bylo to každoměsíční sklamání těžké…člověk ví,že by na to neměl myslet,ale podvědomí se jen tak neoblafne,že.Vždycky jsem si říkala,že mi to je jedno jestli to výjde nebo ne(já mám přeci ještě dost času-říkala jsem si),ale vždycky mě to znovu a znovu dostalo.Nakonec jsem si řekla,že půjdu zase do práce a pořídili jsme si kocoura a najednou se to povedlo ![]()
Přeji ti,aby jste už nemuseli dlouho čekat!Elena
Hledam kamaradku z prahy, nejlepe co je sama, je spontanni a ma rada humor. Nemam rada zavistivy lidi a s hodne nizkym sebevedomim. Najde se nejaka kamoska do nepohody a na volny cas? Ja nepiju, nekourim, nikam moc nechodim… ![]()