Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky. Jsem maminka samoživitelka 2,5 roční dcery. Bydlíme v Praze v Michli (na Kačerově) a hledáme kamarádku/kamarádky na procházky, herničku a trávení volného času
Nehlašte se všechny ![]()
@tkub ahoj, já jsem sice z Hájů, ale na Kačerov to není daleko. Chodíme teď v zimě občas do herny slunečnice na Chodove, plavání, procházky venku. cruzne akce jako třeba mořský svět, Lego výstava atd. Až bude jaro tak zoo. Můžeme se určitě potkat. Teď v zimě jsem někdy i radši když přijde někdo k nám a děti si pohrajou nebo my k vám.
Mam taky téměř 2,5letou dcerku.
Ahoj jsem z Braníka a mam 18 měsíční dceru. Pokud chceš, mužem se jít třeba příští týden projít. ![]()
Holky, to mám radost, tak co se dát dohromady všechny. Je mi 26. Jsme s dcerou sami a povoláním jsem učitelka, po odpolednech doučuju, ale dopoledne máme času, že nevíme co s ním. Hlavně bychom chtěly poznat nový lidi.
Jo, můžeme se potkat určitě všechny. Já Teda zas jsem spíš pro odpolednr, ale i dopoledne to jde.
Holky, tak co 24.1. a můžem buď tedy do nějaké herničky, nebo k někomu z nás. my máme veliký byt se samostatným dětským pokojem, takže klidně nabízím azyl
@tkub já utery mohu. Tak muzem zajít do té slunečnice třeba. Nebo clovickov na Budějovicke.
Jsem pro clovickov, doufám ze do té doby bude malá bez kašle. Kukátka vám vyhovuje? Navrhuji 14.30.
@Zpavlí já tedy mohu až tak cca v 16hod. Malá mi spí odpoledne.
Ahoj holky, mám 2,5 klučinu a jsme z Nuslí. Nemáme problém někam popojet, pokud nás přivezmete do party ![]()
16.00 mi nevadí ![]()
@JancaAn poznávám tě, jsme ve stejné skupině červencových dětí, mám dojem ![]()
Ahoj holky, my to ten pristi tyden asi nezvladmeme, ale kdybyste pak sly ten dalsi, tak se moc radi pridame (synovi je 12m)