Kamarádka stále nemá čas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.6.19 05:15

Kamarádka stále nemá čas.

Ahoj holky.
Jsem naštvaná na svou kamarádku. A chci vědět jak postupovat dál.
Už několik dní ji prosím jestli by si na mne mohla udělat chvilku času. Fakt jako chvilku. Dejme tomu 5 minut.
A ona se stále vymlouvá, že nemá čas.
Jako ano, chápu, že toho má hodně ale tohle už mi fakt vadí.
Když někdo tvrdí jak mu na Vás záleží a neni schopen si na mne najit 5 minut, tak mi to příjde směšné.
Upozorňuju, že bydlime zhruba 5 minut od sebe.
Fakt se jí nehodlám neustále doprošovat o chvilku jejího času.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3256
12.6.19 05:27

Tak se nedoprošuj. :nevim: A víš proč se tak kamarádka chová? Byla taková vždycky? Stalo se mezi Vámi něco? Třeba opravdu jen nemá čas, ale to musíš vědět ty. Mě by to taky mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.6.19 05:27

Není to kamarádka. Obecně platí, že na co člověk chce, na to si čas udělá. Ona s tebou asi kamarádit nechce a takhle ti to dává najevo. Kašli na ni a už jí nevolej ani nepiš. Uvidíš, jestli se ozve sama, za jak dlouho a jakým způsobem. Tzn., jestli se neozve až ve chvíli, kdy od tebe bude něco potřebovat. Pak jí můžeš dát okusit její vlastní medicínu. Anebo se neozve vůbec a bude to jasné. Hlavně se nedoprošuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
12.6.19 05:31

Tak třeba toho má teď hodně, ne každý se může urvat kdykoliv se mu zamane :nevim: jestli ji chceš vidět na 5 minut tak na ni zazvon a můžeš se na ni podívat mezi dveřma, když teda bydlíte tak blízko u sebe :think: já osobně si taky nedomlouvam schůzky s kamarádkama, když nemám aspoň 2 hodky volné. Co jako chceš za 5 minut stihnout? To si ani nepokecate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
12.6.19 05:41

@Kriss Tina presne. Kvuli 5 minutam bych se zvedl a sel na ni zazvonit a probral to narychlika mezi dverima. Na 5 minut bych se na to taky vykaslal a nikam nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.6.19 05:54

Tohle znam, prostě nemá zájem. Nedoprosuj se. Svěr se někomu jinému. Také jsem to zažila, prostě najednou kamarádka nemá čas, ruší schůzky. Kasli na to, máš snad důležitější lidi v životě

Příspěvek upraven 12.06.19 v 06:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
12.6.19 05:57

Mě by zase naštvalo kdyby si nějaká kamarádka vynucovala setkání.. Pokud něco tak nutně potřebuješ řekni jí to telefonicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
12.6.19 06:07

Spousta lidí nepochopila, co je to přátelství. Komu na tobě záleží, si čas udělá :kytka:. Já jsem taky musela takhle pár lidí vytřídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17204
12.6.19 06:34

Záleží na tom, proč se s ní chceš sejít - třeba je to něco, co je pro ni nepřijemné a setkání se tedy vyhýbá… ale pokud se jí chceš svěřit a ona odmítá poslouchat, nevnucuj se… neříkám, abys ji hned odepsala, třeba se to časem celé vysvětlí, ale pro tuto chvíle jistě nebude jediná vv Tvém životě… hlavně se tím netrap… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
12.6.19 06:42

Proc si nezavolate?

A jinak, pokud opravdu nema cas, no tak nema. Kazdej nemusi sedet na zadku. Kasli na ni a uvidis, zda se ozve.

• Citovat
  • Upravit
26853
12.6.19 06:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Jsem naštvaná na svou kamarádku. A chci vědět jak postupovat dál.
Už několik dní ji prosím jestli by si na mne mohla udělat chvilku času. Fakt jako chvilku. Dejme tomu 5 minut.
A ona se stále vymlouvá, že nemá čas.
Jako ano, chápu, že toho má hodně ale tohle už mi fakt vadí.
Když někdo tvrdí jak mu na Vás záleží a neni schopen si na mne najit 5 minut, tak mi to příjde směšné.
Upozorňuju, že bydlime zhruba 5 minut od sebe.
Fakt se jí nehodlám neustále doprošovat o chvilku jejího času.. :roll:

Ona se s tebou sejit nechce. Taky to neni jeji povinnost, ale vule. Tim, ze ji nahanis, ji od sebe odezenes uplne. Znechutis ji tim.
Prijmi fakt, ze po tve spolecnosti netouzi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.6.19 06:47
@Alušáček píše:
Mě by zase naštvalo kdyby si nějaká kamarádka vynucovala setkání.. Pokud něco tak nutně potřebuješ řekni jí to telefonicky.

A to bude asi případ hrdinné anonymky. Už z úvodního příspěvku čiší tolik arogance, že se vůbec nedivím, že se jí kamarádka vyhýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 06:48

@Cenarius To já bych se klidně zvedla a šla. Ale tohle nemá ráda a tak to respektuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 06:53

@Alušáček @Verun83
Ježiši jsou snad i věci které se probírají jinak než po telefonu. A věc kterou zrovna chci po telefonu fakt nejde splnit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 06:56

@cecetka @smutny klaun2
Neuhanim ji.. Pouze me stve, ze kdyz ji uz videt chci, tak se musim skoro doprosovat.
Nevyhyba se mi. To o tom vubec neni. Naopak mame hezke a fajn pratelstvi. Jen tohle mne fakt dostavá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová