Kamarádka stále nemá čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
12.6.19 06:56
@Anonymní píše:
@Alušáček @Verun83
Ježiši jsou snad i věci které se probírají jinak než po telefonu. A věc kterou zrovna chci po telefonu fakt nejde splnit.

Jezisi, tak se nevztekej. Kolik ti je? Ze ty neco chces, neznamena, ze se kamaradka musi zblaznit a bezet, jak ty pisknes.

• Citovat
  • Upravit
24995
12.6.19 06:59
@Anonymní píše:
@cecetka @smutny klaun2
Neuhanim ji.. Pouze me stve, ze kdyz ji uz videt chci, tak se musim skoro doprosovat.
Nevyhyba se mi. To o tom vubec neni. Naopak mame hezke a fajn pratelstvi. Jen tohle mne fakt dostavá.

Napadlo tě, že ona to tak třeba nevidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 07:00

@Verun83
Ja se nevztekam. Telefon od sebe lidi spis oddaluje.. Pak uz nejsou schopni se sejit.. Protoze vlastne resit veci pres telefon je jednodussi, ze jo..
Dobre.. Tak asi takhle.. Kdyz Ty vzdy pomuzes komukkoli a kdykoli a jsi pro ty lidi 24 hodin poradcem a radcem. A pak chces od tech lidi 5 min. casu a najednou nikdo nema cas. Tak to dost zamrzi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 07:01

Taky jsem takovou měla. Vždycky slibovala že přijede a nikdy nic. Vždy couvla před odjezdem. Upozornuju, že odvoz byl zajištěn přespat nemusela. Prakticky to dělá do dnes. Jak dopadla? Žije s matkou. Je na pracáku. Neustále ma nějakou chorobu a ostatní kamarád ji vadi už půl hodiny po tom co přijdou. Nemá zájem si ani dopisovat. Už jsem to vzdala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 07:02

@debra.morgan
I vcera napsala, ze me ma rada, travit cas se mnou chce ale proste nema cas. Ktery nema skoro porad..

• Citovat
  • Upravit
Verun83
12.6.19 07:07
@Anonymní píše:
@debra.morgan
I vcera napsala, ze me ma rada, travit cas se mnou chce ale proste nema cas. Ktery nema skoro porad..

No tak nema. Blby pro tebe, ale neudelas nic. Najdi si i jinou kamaradku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 07:08

@Ginella S tim casem je to u ni slozite. Vim, ze toho ma hodne. Jen mne proste stve, ze neni schopna si najit tu chvilku behem nekolika dni…

• Citovat
  • Upravit
77302
12.6.19 07:12
@Anonymní píše:
@Verun83
Ja se nevztekam. Telefon od sebe lidi spis oddaluje.. Pak uz nejsou schopni se sejit.. Protoze vlastne resit veci pres telefon je jednodussi, ze jo..
Dobre.. Tak asi takhle.. Kdyz Ty vzdy pomuzes komukkoli a kdykoli a jsi pro ty lidi 24 hodin poradcem a radcem. A pak chces od tech lidi 5 min. casu a najednou nikdo nema cas. Tak to dost zamrzi..

prosím tě, vykašli se na ni, vnucuješ se jí a ona ti to nechce říct natvrdo, že nemá zájem, není to žádné hezké kamarádství, fakt se na ni vykašli, uleví se ti
a najdi si jinou kamarádku, tahle o tebe nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
12.6.19 07:12
@Anonymní píše:
@Ginella S tim casem je to u ni slozite. Vim, ze toho ma hodne. Jen mne proste stve, ze neni schopna si najit tu chvilku behem nekolika dni…

Promiň, ale působíš dost urputně. Já mám taky takový období, kdy čas nemám a o 5 minutách to pro mě nikdy není. Pět minut můžu věnovat jednorázovému telefonu, ale na pět minut si lidi nezvu na návštěvu. Chci si minimálně dát v klidu café nebo tak. Třeba teď končí projekt a mám hodně nabito, takže domluva s kámoškama je až na konec června. Teď prostě ani pět minut, všichni to respektují. :nevim: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.19 07:13

@Verun83 Kamaradek mam hodne a se vsemi jsem v pohode.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.19 07:15

@stinga
Tak ver tomu, ze tohle je zrovna clovek ktery by mi to na tvrdo rekl. Jsme k sobe uprimne. Nekdy mozna prave az moc. :D

• Citovat
  • Upravit
3451
12.6.19 07:17
@Anonymní píše:
@Verun83

Tohle je ale úplně normální :nevim: spousta lidí tě „vysaje“ a pak, když potřebuješ něco ty, se na tebe vykašle :nevim: proto jsem hodně probrala okruh kamarádů a známých :nevim: navíc… pokud někomu pomůžeš, nečekej nic na oplátku :nevim:

Jinak souhlasím s holkama, kdyby chtěla, tak si čas udělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.6.19 07:20

Hele, já mám taky jednu takovou kamarádku, jako jsi ty. S tím rozdílem, že ona nebrečí na e-miminu, ale vypráví našim společným známým, jak na ní věčně nemám čas. Jenže ona mě vyloženě uháněla v době, kdy jsme nevěděla, kam dřív skočit, dítě neustále nemocné, do toho mi bylo špatně v těhotenství a na kafe a pokec jsem neměla ani pomyšlení. I když jsme jí to stokrát vysvětlovala, psala mi vyloženě zklamané zprávy, co mi udělala tak strašného. Ale že se na moji zprávu neozvala přes měsíc, toho si nevšimla. Přátelství si člověk vynutit nemůže a člověk by k druhému měl být tolerantní. Pokud ti píše, že tě má ráda a podobně, znamená to, že to s ní neustále řešíš a akorát ji tlačíš proti zdi, protože ona už neví, co ti má říct. Nenapadlo tě, že ten čas opravdu třeba nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77302
12.6.19 07:23
@Anonymní píše:
@stinga
Tak ver tomu, ze tohle je zrovna clovek ktery by mi to na tvrdo rekl. Jsme k sobe uprimne. Nekdy mozna prave az moc. :D

a proč se jí tak urputně vnucuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.6.19 07:33
@Anonymní píše:
@Verun83

I tohle se bohuzel stava. Vis co udelej? Udelej se vzácnější. Nebuď neustále k dispozici! Lidi di na to zvyknou, ale ne vždy si toho váží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová