Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se, příspěvek se přidal dvakrát, nevím proč se tak stalo ![]()
Ahoj. Nic si z toho nedělej, já jsem na tom podobně. Kamarádky z dětství jsou bůh ví kde, mám teď jen pár známých, se kterými prohodím jen pár slov občas když se potkáme někde venku.. Kolikrát jsem se s někým domluvila, že půjdem na kafe, nakonec se dotyčná ani neobtěžovala napsat, že jí to nevychází a podobně..
@Katulik29 Taktéž jsem byla s dotyčnou domluvena a nic, nereagovala.. a pak se najednou přestala bavit.. A když se tak kouknu zpětně, tak se ozvala jen, když nikoho jiného nesehnala…A často to rušila že si našla jinou zábavu, ale aspon mě to napsala a ted nic. Bohužel je to má kolegyně, a suše v práci pozdraví. Tedy každá máme jinou směnu…Radši nenavazuje oční kontakt, a velice ve spěchu mě přejde…
Já se už naučila takovéhle lidi neřešit, nemá to cenu. Hlavně nejsem žádná vlezdoprdelka. Navíc kdyby někteří za něco stály, ozvou se sami a ne že se s tebou na něčem domluví a nakonec z toho nic není.
Neresit. Mam taky ruzne zkusenosti od kamaradek, ktere me vice ci mene zamrzely. Dost jsem to vzdycky hrotila, resila a pak jsem stejne byla zklamana. Pak jsem si rekla, a co, prdim na to, at si kazdy dela, co chce, ja taky budu.
Ahoj, nebo nevím jak to nazvat. Chci si jen trochu vylít srdce.. Možná mě tu někdo vrátí chut hledat nebo že v tom nejsem sama…
No, je to dávno co si s kamarády z dětských a pozdějších let nerozumím, každá jsme šla (nebo šel) jinám, jinou cestou..
Nebo bych spíše řekla, já tu byla a stála vždy za nima, i když jsem zrovna nesouhlasila s něčím, vždy jsem je podpořila a byla tu… Oni mě pak poslali do háje, a spíše se ze mě utahovali, z mých rozhodnutí a názorů…
Po čase jsem byla připravená. Najit si novou kamarádku, byla jsem ale velice opatrná, až po čase jsem jí opravdu začala brát jako kamarádku.. A prostě jen tak se mnou přerušila kontakt, ví jaká jsem a že se nebudu doprošovat, a že mám ráda jednat na férovku, po mých zkušenostech
Štve mě to, nikdy tohle nepochopím… Má mě říct, že jsem kráva a že se mnou končí…Nic, opravdu nic jsem jí neudělala…
Asi radši budu bez kamarádů, protože to je dnes tak složité.. A není to můj styl, lézt do prde.le až po kotníky…