Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mě doktorka říkala že jedna kapka týdně po 12 týdnů a pak šlus ![]()
Mně řekla dr. že 1 kapku týdně dokud budu kojit, máte to některá taky tak? Nebo se raději přiklonit k běžnému schématu 1 kapka měsíčně do půl roku? Nechápu proč to každý doktor píše jinak ![]()
@Avena a tak jste to měli vy nebo je to zse nějak nově? jsem právě většinou vyčetla do těch 6-ti měsíců
ptát se znova dr. nemůžu, tak by řekla zas to samé, tak teda nevím jak kapat…
Ahoj holky, tak jak tady čtu, tak každá dr preferuje něco jiného
moje malá se narodila 7.9.2012, v porodnici dostala kanavit injekčně a kapičky nedávám
tak tomu teda nerozumím, proč to někdo dělá tak a druhý tak? ![]()
Obnouji téma. Taky mám guláš v kanavitu. Injekci v porodnici nedostal, máme kapky.
Doktorka mi je předepsala, řekla 1× týdně kapku, nic víc. U malé jsem 1× týdně kapala 6 měsíců. Tak jak myslíte?
Malý má už měsíců sedm, asi bych to měla už vysadit, že? Na prohlídku jdeme za 14 dní až.
Já měla u prvního 1× měsíčně do půlroka a u druhýho 1× týdně. A protože mi neřekl do kdy, tak jsem mu je dávala asi do 8 m, kdy jsem se na to zeptala a vysadila. Oba měli K vitamín píchnutý v porodnici, ale jak vidno, i 2,5 roku stačí, aby došlo ke změně.
@Twitter Tak nám doktorka říkala, že do ukončeného 3. měsíce jednu kapku týdně, ale jen u plně kojeného dítěte. Tak nevím. ![]()
Tak co myslíte, mám mu to už vysadit
docela rozdíl, když jeden doktor řekne 1× měsíčně a jiný zas 1× týdně
![]()
Všude čtu, že se kape do půl roku, tak já přestanu a na kontrole se ještě zeptám.
@Twitter asi tak, dej mu ještě za tenhle týden, pak v tom dalším už to vynecháš, pak jdete k dr., tak se poptáš a uvidíš ![]()
Nám doktor řekl do třech měsíců, a holčička kojená byla tři týdny a pak na um…
@Twitter ahojky, první měsíc 1× týdně, pak do 6měsíců 1× měsíčně
Ahoj, já jsem kapala 1 kapku 1× týdně a to do 3 měsíce. Takhle určila doktorka a myslím, že to bylo tak psáno i v příbalovém letáku.