Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jste mimiskům dávaly tyto kapičky - zda jste přímo nakapaly do úst nebo na lžičku s mlékem, jak je psáno v příbaláku?
Ahojky já jsem je malé kapala přímo do pusinky.
Suri, můžu se zeptat jak to?
Infadin jsou vitamíny které se rozpouští v mléce proto se to dává do mlíčka a kanavit tam dávám taky,ale to asi nemusí nevím.o infadinu jsem to četla už hodně krát
Pro Kleu: Nezdálo se mi to nutné a jsem proti umělénu dodávání vitámínů, pokud to není nezbytně nutné. Ale nic proti tomu nemám, jen jsem napsala, že já jsem nedávala. ![]()
Suri píše:
Pro Kleu: Nezdálo se mi to nutné a jsem proti umělénu dodávání vitámínů, pokud to není nezbytně nutné. Ale nic proti tomu nemám, jen jsem napsala, že já jsem nedávala.
Jo Suri to je v pořádku, já jsem se jenom tak zeptala
Anonymní píše:Suri píše:Jo Suri to je v pořádku, já jsem se jenom tak zeptala
Pro Kleu: Nezdálo se mi to nutné a jsem proti umělénu dodávání vitámínů, pokud to není nezbytně nutné. Ale nic proti tomu nemám, jen jsem napsala, že já jsem nedávala.
Omlouvám se zapomněla jsem se přihlásit
OBOJE kapky na lzicku s mlekem ( to jsem jen kapla na lzicku a pak pridala kapku…) , nebo na lzicku a hned zapit mlikem.. jsou to vit. rozp. v tucich, lepe podavat zaroven s mlikem !
D
Na prso, bo lžičku mi nechtěla jako malá dopusy dát a bylo to všude kolem,.Takže jsem kápla na prso a po tom mi chňapla vždycky. ![]()
Dávali jsme jen Kanavit.
Po Infadinu byla malá podrážděná, nechtěla spát a měla pořád průjem. Po vysazení byl klid. Dávám občas Multitabs ACD 0-2 roky.
Teri
Kanavit a vit AD dávám na lžičce s mlékem.
K čemu je Infadin? ten nemáme.
Já to malému také kapu přímo do papulky
ale spíš by mě zajímalo jak dlouho se mají dávat? kanavit do půl roku ? a infadin?