zvýšená teplota - už přes týden!!!

2857
29.1.07 16:01

zvýšená teplota - už přes týden!!!

Ahoj

potřebovala bych poradit. Celá rodina včetně nejmladšího jsme prodělali - resp. proděláváme virozu. Nejdřív jsme měli 40tky, cca 3 dny pak rýmu a kašel… klasika… jenže já už se v tom plácám přesně 18tý den, starší 2 týdny a nejmladší týden a něco…

Jde mi o to, že i když už se mi jeví až na občasnou nudli u nosu a občasné zakašlání, děti vpořádku, tak zničeho nic na některé sáhnu a zdají se být horké… po přeměření tak od 37,6 - 37,0. Je to normální… starší měl právě 37,2. a to už byl 5 dní bez teplot a najednou o víkendu 37,6 další den naprosto nic - resp. teplota 36,8 a dnes už opět zvýšená… ven nechodíme, nijak se nenamáhá a není to tím že by ji měl zvýšenou k večeru… ale prostě nahodile.. někdy ráno, někdy večer…

Miminko je na tom podobně… někdy má zvýšenou, někdy ne..... a já taky…

Už mi z toho trošku hrabe… může mi někdo poradit jaké vyšetření po dr. požadovat, měl jste to někdo taky nebo jsme raritka???

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
29.1.07 16:28

Mohl by to byt pripadne zanet mocoveho mechyre, ten se projevuje jen teplotami, ale vetsinou u holcicek a zjistuje se to vysetrenim moci. Tak zkus zajit k Dr. aby ti to udelala.
Mej se
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.1.07 17:04

Měříte se pořád ve stejný čas. Navečer je prý teplota kolem 37 stupňů normální. Jinak my jsme taky po viróze a 37 mám pořád. Tělo asi ještě bojuje. Nikam s tím nepůjdu, počkám ještě týden a pak uvidím. Ale s dětmi bych šla asi taky. Nemají to děti tak od narození? U některých lidí je prý teplota těla 37 stupňů úplně běžná. Nejsem ale doktor, vše to je jen z doslechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.1.07 17:19

Ahoj Mako,

děti taky prodělávají virózu, Adéla měla vysoké teploty dva dny a už je, až na kašel, dobrá, respektive ji už neměřím. 8) Víťula má rýmu a kašel teprve poslední dva dny, ale už před pěti dny jsem mu naměřila v zadečku 37,9, pak 37,5 před odečtem. Ale to mu ještě vůbec nic nebylo. Tak nevím, ale říkala jsem si, jestli třeba malé děti nemají teploty kolem 37 stupňů běžně … jako někteří dospělí mají pořád lehce zvýšenou teplotu, ale nevím :? , závěry z toho nedělám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.1.07 19:49

Ahoj

děkuju za reakce… no z 37 stupnů ještě taky závěry nedělám - Matěj měl ted večer po koupání 37… to beru, jako že nic (jo teploty píšu po odečtu)… jenže Michal po odečtu 37,9 což jako nic brát nemůžu:o((((( lítá tu jak černá ruka… nic na něm nejde vidět… jen oči má takový jiný… podle toho to vlastně poznám…

Jinak oba dva mají normálně 36,8 … je fakt ale že možné výkyvy tu jsou, protože já teplotu běžně neměřím… to až ted… ale jak už jsem psala -podle očí Michala poznám jestli je zdravej nebo není… a ted je má rozhodně jiný než obvykle…

asi se jdu oběsit… :o) je to fakt na budku..... já už jsem půl měsíce doma, Michal byl cca 2× venku - za 14 dní a vůbec nevím jestli s ním chodit nebo ne… u dr. lidí jak… no ale zítra jdu do poradny s Matějem, tak se zeptám rovnou i na Michala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.07 20:45

Teď jsme prodělali taky celá rodina virozu. Malá začala na 37,5 asi 3 dny pak jí to stouplo na 38 cca další 3 dny a poslední den měla v noci 39 a já šílela - ráno po teplotě ani památky (celou dobu byla v pohodě - krom té teploty, nikdo by neřek že je nemocná-drobná rýma a trochu pokašlávala)¨tedy malá celkem asi týden s teplotama. Já na tom byla o hodně hůř víc než týden 39 které nešly srazit - pomohly mi až zábaly, které od dětství nesnáším, vzhledem k tomu, že jsem měla i šílený kašel, dostala jsem 2 antibiotika a ještě při posledním prášku jsem měla 38 - přešlo to až 14den, kdy už jsem se cítila ok a byla bez teplot. tak ještě vydržte, teď toho řádí hodně, ať jste brzy zdraví. Soňa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA