Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natt00 píše:
Na postave s velikosti 38 nemuze vypadat nic usedle ???? Mango, h&m, Orsay
Ale může, to by ses divila. Já mám vel.36, žádný cvalik. Spíš etericka bytost s širšími boky v poměru ke zbytku postavy, ale jsem malá. A s timto mám taky občas problém. Zakladatelka nepíše o své výšce, mit 180 cm, bude ok, mit 160, verim, ze si prijde usedle.
@ngauruhoe já jsem fanoušek šatů, ideálně pouzdrovky. Když je máš dlaň nad kolena, jdou vzít i s balerinama, nemusíš jen lodicky. Dale nosim sukně, kalhoty spíš úzké. K sukni preferuji spíše lepší / hezčí trika, ke kalhotum úzké košile. Nelibi se mi současná " oversize" móda. Z bot preferuju lodičky, já nosím na vysokém podpatku, cca 10cm, ale jsem miniatura. Ale rada vezmu i balerinky. Tenisky bych si do práce nevzala, i když máme uvolnenější patky. Nakupuju to, co se mi kde líbí, bez ohledu na značku. Ted momentálně mám vyhlidlou košili v c&a, dětskou, je prostě úchvatná, ale 158/164 jsem nezapla přes prsa, tak doufám, že jinde budou mit 170/176 a bude ok
.
Zakladatelko, pro inspiraci posílám článek z Módního Pekla Jaké šaty do práce (je to sesterský web eMimina, tak tam můžete použít stejné přihlašovací údaje).
Držím palce při návratu do práce, ![]()
Monika
@admin děkuji za zajímavý odkaz. Nicméně mi dovolte, mimo téma této diskuze vlastní poznatek. Zdá se mi, že tato doporučení a odkazy od adminu v diskuzi kolikrát tu diskuzi zabíjí. Například jsem se tu ptala, jak motivovat děti k cvičení. Dostala jsem odkaz na mrtvou poradnu a tím diskuze skončila. Pokud k tomu měl někdo nějaký komentář, už asi neměl potřebu jej přidat a já zůstala bez zkušeností ostatních. Svět se nezboril, ale přijde mi to škoda, takto odklonit pozornost od diskuze. …jen moje soukromá myšlenka. Hezký a klidný víkend vám všem na druhé straně. ![]()
@ngauruhoe Díky za připomínku, budeme zasahovat méně a případný tip třeba hodíme do soukromé zprávy. ![]()
Monika