Kancelářská móda - kde nakupujete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
262
16.8.18 19:43

Já miluju Orsay… sedí mi střihy, líbí se mi jejich barvičky i možnosti kombinovalní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
16.8.18 19:45

Reserved a Orsay :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
16.8.18 19:47

Promod, versace, lindex,mohito, záleží jak kde narazím na hezke kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.8.18 20:05

Orsay, jen mi nesedí jejich kalhoty. Ale halenky, svetříky, sukně dobrý. Nesnáším ty kalhoty nad kotníky, jak se teď nosí. Nosím rovný střih, Jsem štíhlá, ale k tomu mám nesymetricky silná stehna, tak maskuju a orsay takové nemá. Nebo MNG, reserved, Marks&Spencer. Ale tam mají kalhoty naprosto hrozný. Terranova - ale ta kvali ta je taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
16.8.18 20:16

Na postave s velikosti 38 nemuze vypadat nic usedle ???? Mango, h&m, Orsay

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
16.8.18 20:26

aktuálně z kanceláře - leskle tenisky, leskle páskove sandalky, espadrilky, zavazovaci sandalky. sukne s vysokým pasem, maxi saty, halenky s volanky. záleží, jak moc ,,bussines” musíš vypadat…pokud nemáte přísný dresscode, muzes se vyřadit :palec:

• Citovat
  • Upravit
1845
16.8.18 20:44

U nás třeba tenisky nee, boty plná pata a špička lodičky, zakrytá ramena, sukně ke kolenům, žádné výrazné vzory, výstřihy. Ale třeba v tom Orsay si fakt vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.8.18 20:44

Mango, Mohito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.18 20:51

:mavam: Zrovna ty si budeš stěžovat na postavu? :D Můžeš si dovolit všechno. A nosím většinu toho, co si ušiju sama. Kolikrát se velmi vyřádím. Nosím mezi lidi většinou šaty a jinak hodně sportovní oblečení. Záleží na tom, kde budeš pracovat, někde bazírují na dress codu hodně,někde to vypadá úplně volně.A velmi negativně mě naposled překvapilo oblečení ve spořce. Všechny dámy v černém a všechny měly modely neskutečně nudné a navíc obnošené až oškubané. 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.8.18 21:05

miluju sukýnky od BlackMountain (https://www.blackmountain.cz), dají se nosit na elegantno i free s teniskami :) hlavně mají v pase náplet (většina), takže ani při dlouhém sezení netlačí ani po vydatném obědě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
16.8.18 21:21

@Tiger-lily :mavam: to víš, že budu! :lol: zrovna mi muž poslal sestřih fotek z dovolené před deseti lety. No, když jsem se viděla, hned bych se sebou chodila. Ale teď to tak nemám, no.

Já bych sama od sebe chtěla byt spíš business než casual, ale prostě v obchodech nebo na netu nemůžu najít nějak zhmotnění toho mého vkusu. Aby to nebylo zase moc studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
16.8.18 22:02

všechno do práce řeším v Pietro Filipi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
16.8.18 22:37

@ngauruhoe Orsay - krom kalhot, které nemůžu mít běžné konfekční velikosti, mám hodně kousků - sukně, šaty, halenky, saka. Jejich styl mi sedne.
Ale záleží, co se ti líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
16.8.18 23:02

Asos, Zara, Marella, Promod, Pietro Filipi, Mango, Orsay, Reserved, M&S

• Citovat
  • Upravit
1238
17.8.18 07:33
@Natt00 píše:
Na postave s velikosti 38 nemuze vypadat nic usedle ???? Mango, h&m, Orsay

Ale může, to by ses divila. Já mám vel.36, žádný cvalik. Spíš etericka bytost s širšími boky v poměru ke zbytku postavy, ale jsem malá. A s timto mám taky občas problém. Zakladatelka nepíše o své výšce, mit 180 cm, bude ok, mit 160, verim, ze si prijde usedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová