Kapacita plic u dospělého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.22 18:27

Kapacita plic

Ahoj kdo máte lehkou plicní obstrukcí jak se cítíte co zazivate? Máte kašel? Jaká je u vás dušnost? Mě to ukázalo plicní vyšetření že se prý nemám stresován že to není jisté čeká mě ještě body test s ventolinem, moje kapacita plic je 86% 3,5L můj obvodní mi na to řekl že to tu kapacitu natrenuji pohybem že s plixema nic nemám ale proč ta dušnost nemám žádný kašel atd jen dušnost taky ne pořád ale mívám ji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9677
26.6.22 18:33

Protože máš prd kondičku. Měla jsem to podobné, při zlepšení fyzičky „zázračně zmizela“ jak lehká obstrukce, tak se zvýšila kapacita plic. Doktor má pravdu. A taky se moc pozoruješ (už tu píšeš poněkolikáté, že?), takže ta dušnost může být stresová. Nepozorovat se, hejbat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65030
26.6.22 18:44
@Anonymní píše:
Ahoj kdo máte lehkou plicní obstrukcí jak se cítíte co zazivate? Máte kašel? Jaká je u vás dušnost? Mě to ukázalo plicní vyšetření že se prý nemám stresován že to není jisté čeká mě ještě body test s ventolinem, moje kapacita plic je 86% 3,5L můj obvodní mi na to řekl že to tu kapacitu natrenuji pohybem že s plixema nic nemám ale proč ta dušnost nemám žádný kašel atd jen dušnost taky ne pořád ale mívám ji
štítná žláza :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 18:47

@vokishka drž hubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 18:47

@Jahru no ono to jde těžko nepozorovat se když vážně nemůžeš dýchat nebo aspoň máš ten pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.6.22 18:48

@Adeehidee úzkostná porucha, neléčena

měla by jste to léčit

jinak se budete takhle trápit ještě dalších x let

a já myslím, že to za to nestojí

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65030
26.6.22 18:48
@Adeehidee píše:
@vokishka drž hubu

koukám, že ses rychle odkopala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 18:55

@Borrealis nestojí ale co když to z toho vážně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
26.6.22 19:04

Ty kráso ženská, ty tu psychiatrickou léčbu potřebuješ jako sůl, to už není normální co furt řešíš za blbosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
26.6.22 19:06
@EvaEpic píše:
Ty kráso ženská, ty tu psychiatrickou léčbu potřebuješ jako sůl, to už není normální co furt řešíš za blbosti. :roll:

Pšššt, nemluv tak nahlas, nebo ti taky napíše že máš držet hubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.6.22 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj kdo máte lehkou plicní obstrukcí jak se cítíte co zazivate? Máte kašel? Jaká je u vás dušnost? Mě to ukázalo plicní vyšetření že se prý nemám stresován že to není jisté čeká mě ještě body test s ventolinem, moje kapacita plic je 86% 3,5L můj obvodní mi na to řekl že to tu kapacitu natrenuji pohybem že s plixema nic nemám ale proč ta dušnost nemám žádný kašel atd jen dušnost taky ne pořád ale mívám ji

Na kapacitu plic jsou i taková cvičení. Třeba nadechnout se a na jeden nádech říct:,, Oře, oře Jan, přiletělo k němu hejno vran. První říká dobře oře, druhá nedobře oře, třetí říká dobře oře atd…Jestli si to pamatuji dobře, tak člověk by se měl bez problému dostat na 20 vran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
26.6.22 19:15
@Fiveone píše:
Na kapacitu plic jsou i taková cvičení. Třeba nadechnout se a na jeden nádech říct:,, Oře, oře Jan, přiletělo k němu hejno vran. První říká dobře oře, druhá nedobře oře, třetí říká dobře oře atd…Jestli si to pamatuji dobře, tak člověk by se měl bez problému dostat na 20 vran.

fuj to nedám se mi plete jestli oře nebo neoře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.6.22 19:19
@ka2ka píše:

Ano, tak to vypadalo, když jsem to zkoušela poprvé, ale toto už znám dlouho, tak už se mi to neplete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
26.6.22 19:25
@Fiveone píše:
Ano, tak to vypadalo, když jsem to zkoušela poprvé, ale toto už znám dlouho, tak už se mi to neplete.

to budu muset někdy zkusit v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41870
26.6.22 19:25
@ka2ka píše:

My jsme zpívali Já husárek malý, botky roztrhaný, /:já na vojnu nepojedu než budu mít nový.:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí