Kapacita plic u dospělého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41865
26.6.22 20:24

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5387
26.6.22 20:24

Hele, proč se nebojíš dát si cigaretu - návyková, rakovinotvorná, smradlavá, drahá? A proč se bojíš těch antidepresiv? Vyměň to. Bude ti konečně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 20:34

@TRG nevím, mě třeba psycholog říkal že ať kouřím ale ať to pomalu omezují že pokud jsem v depresích tak není hned dobře přestat kouřit zkrs abstaky… No ale hodně jsem ubrala ještě před třemi lety jsem kouřila přes krabičku sebe teď tak 5 cigaret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5387
26.6.22 20:40
@Adeehidee píše:
@TRG nevím, mě třeba psycholog říkal že ať kouřím ale ať to pomalu omezují že pokud jsem v depresích tak není hned dobře přestat kouřit zkrs abstaky… No ale hodně jsem ubrala ještě před třemi lety jsem kouřila přes krabičku sebe teď tak 5 cigaret

Cožpak o to, to je samozřejmě chvályhodné, ale skoro mi přijde, že míň paseky nadělají nějaká „lehká antidepresiva“ ve srovnání s cigaretama. Jestli by ti třeba nepomohlo říct si „co už, nepovažuju antidepresiva za úplně super věc, ale když jsem vykouřila tolik krabiček cigaret, tak mě nějaký antidepresiva nepoloží“. Udělat si třeba „prázdniny s antidepresivy“. Jako krabička cigaret denně je hodně, já sice nikdy nekouřila, ale jsem z prostředí kde jsou kuřáci zleva zprava, tak mě to nějak nepřekvapuje. 5 cigaret denně je v určité části rodiny pomalu nekuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.6.22 20:47
@Fiveone píše:
Na kapacitu plic jsou i taková cvičení. Třeba nadechnout se a na jeden nádech říct:,, Oře, oře Jan, přiletělo k němu hejno vran. První říká dobře oře, druhá nedobře oře, třetí říká dobře oře atd…Jestli si to pamatuji dobře, tak člověk by se měl bez problému dostat na 20 vran.

Já došla na sedmou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 20:55

No omezila jsem to hodně někdy mám. i dny že nemám vůbec chuť na cigarety dřív jsem kouřila právě ty balené cigarety a snad nejsilnější tabák,

A teď už kouřím ty nejlehčí cigarety a fakt hodně maaloooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 20:56

Spíš kouřím. po. pulkach už a tu půlku vždycky dám manželovy říkám " na kuř" 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41865
26.6.22 21:02
@Tarinka píše:
Já došla na sedmou :lol:

Já taky :mrgreen: A ta sedmá byla s vytřeštěnýma očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 21:04

No a prosím vás co znamená to MEF 50? To mám. prave 63%a tam je psána ta lehká obstrukce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
26.6.22 21:14
@Fiveone píše:
Na kapacitu plic jsou i taková cvičení. Třeba nadechnout se a na jeden nádech říct:,, Oře, oře Jan, přiletělo k němu hejno vran. První říká dobře oře, druhá nedobře oře, třetí říká dobře oře atd…Jestli si to pamatuji dobře, tak člověk by se měl bez problému dostat na 20 vran.

Hele to je dobrý, super zábava na rodinné posezení - kdo dá víc :mrgreen: Nás užije na takový blbinky :palec: A jako nechci machrovat, ale došla jsem k sedmnácté vráně! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.6.22 21:47
@Adeehidee píše:
No a prosím vás co znamená to MEF 50? To mám. prave 63%a tam je psána ta lehká obstrukce
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
26.6.22 22:19

To zadýchávání máš fakt v hlavě. Dcera měla na jaře na spirometrii výsledek 63% a říkala, že se zadýchává pouze do schodů s respirátorem. Jinak byla úplně v pohodě. Dostala teda kortikoidy a na kontrole za 3 měsíce měla ukázkově přes 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.22 22:26

@nozu dušnost asi těžko v hlavě ne?

• Citovat
  • Upravit
35323
27.6.22 05:53
@Anonymní píše:
@nozu dušnost asi těžko v hlavě ne?

Ne, dusnost nemas, mas panicky zachvaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.6.22 07:08

@mroe paničky záchvat vypadá tak že to buší srdce máš pocit že se udusit, třes, atd, já mám celodenní dušnost tak mě neuč rozeznávat dušnost od paniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí