Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@topazio to mi to závidíš? Nebo proč se v tom tak hrabes? Psala jsem to snad 10krat že to chci dát rodičům ne pro sebe
@Adeehidee píše:
@topazio to mi to závidíš? Nebo proč se v tom tak hrabes? Psala jsem to snad 10krat že to chci dát rodičům ne pro sebe
Na to nepotrebujes privdavky, to jim muzes dat ze sveho, diky nim si prece vydelavas. Socialne slabi nejste a pokud ti neco takoveho priznali, tak jsi nekde lhala.
@Adeehidee píše:
Tobě a něco závidět? Není co.
@mroe píše:
Na to nepotrebujes privdavky, to jim muzes dat ze sveho, diky nim si prece vydelavas. Socialne slabi nejste a pokud ti neco takoveho priznali, tak jsi nekde lhala.
Počti si. Opravdu hnus.
![]()
No nic
mějte se krásně končím celé eMimino i tuto diskuzi mějte krásný den ![]()
@topazio píše:
Počti si. Opravdu hnus.![]()
Nebudu to cele cist. Tak o svem partnerovi taky lze, co na tom, ze mozna zalhala i jinde. Kdyz si nepripusti pravdu v nicem, tezko si s tou panickou porucho nejak pomuze.
@topazio píše: Čti tady. Píše, že mají příjem 70 000 Kč měsíčně a chce přídavky na děti.https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
Ta diskuse má úplně jiný grády! ![]()
Příště si ušetřím pokusy o milé komentáře. To je panečku přístup k lidem. Tady se nikdo nemusí loučit a ohlašovat, že končí s emiminem, za ty urážky s ním skoncuje emimino samo.
Tam nebude problém jen úzkost…
@TRG píše:
Ta diskuse má úplně jiný grády!
Příště si ušetřím pokusy o milé komentáře. To je panečku přístup k lidem. Tady se nikdo nemusí loučit a ohlašovat, že končí s emiminem, za ty urážky s ním skoncuje emimino samo.Tam nebude problém jen úzkost…
Ale prd. Dostane ban, za chvili je zpatky. Ma uz asi desaty nick. K nadavkam sklouzne skoro vzdycky.
Hele já pokaždý na něco slušně zeptám… Ale vy jste tak zamindrákované že to je hrůza hned z člověka udělat blba, blázna, trolla, podvodníka.. jako přijde vám to normální? A to jsem se jen zeptala přiznávám že jsem se tak do toho sama zamotala ale co vy tady jedete to je moc
@mroe píše:
Ale prd. Dostane ban, za chvili je zpatky. Ma uz asi desaty nick. K nadavkam sklouzne skoro vzdycky.
Přiznávám, že ta diskuse o dávkách je zatím to nejvýživnější, co jsem od ní četla. Ale vyléčilo mě to, předtím jsem si myslela, že je fakt nějak nemocná a bylo mi jí i líto.
Ale jinak bych taky tipla, že tu bude brzy zase. Jinde to asi tolik nefrčí.
@Adeehidee píše:
Hele já pokaždý na něco slušně zeptám… Ale vy jste tak zamindrákované že to je hrůza hned z člověka udělat blba, blázna, trolla, podvodníka.. jako přijde vám to normální? A to jsem se jen zeptala přiznávám že jsem se tak do toho sama zamotala ale co vy tady jedete to je moc
Do krav a leseb jsi nikomu nadávat neměla. To bylo přes čáru. To není překlep ani omyl. Mně ani tak nevadí, když je někdo uštěkanej, to je spousta lidí tady. Ale nadávky a vulgarismy jsou úplně zbytečný. Tobě nikdo (explicitně) nenapsal, že jsi kráva.
Vy se ale tak chováte! Jste hned chytrý a jakmile se člověk zplete tak je blázen troll atd tak co čekáte?! Já sem něco napíšu a hned do mě jedete že jsem blázen podvodník atd
@Adeehidee píše:
Vy se ale tak chováte! Jste hned chytrý a jakmile se člověk zplete tak je blázen troll atd tak co čekáte?! Já sem něco napíšu a hned do mě jedete že jsem blázen podvodník atd
hele já se ti snažila upřímně poradit se své zkušenosti s panikou a štítnou a únavou atd atd ale ty tím pohrdáš a nadáváš mi do magorů a krav ![]()
@ka2ka ale já tady neřeším svoji štítnou žlázu sama jsem uznala že to je kravína to svádět na ni když ji léčím od malinká, je fakt že jsem jako malá hrůzu z toho že umřu ale žila jsem šťastný život…až do teď
@topazio píše: Čti tady. Píše, že mají příjem 70 000 Kč měsíčně a chce přídavky na děti.https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
Kyby přídavky. Chce kazdy nesic i tech 5000