KAPKY DO NOSU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.6.19 18:18

Alergická rýma - kapky

Lidičky poradíte prosím nějaké kvalitní kapky??? Trpím na alergickou rýmu, od doktorky mám předepsané různé prášky atd. ale nic nezabírá. V noci kvůli tomu nemohu spát a dnes se k tomu přidala bolest hlavy. Nejspíš z toho jak neustále smrkám a popotahuji. Předem děkuji za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
15.6.19 18:22

Výplachy mořskou vodou, inhalační tyčinku hepčí a kapat málo. Pokud kapeš neustále tak se otok sliznice může zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
15.6.19 18:34

@sofiekaraskova zkus si dutiny proplachovat Vincentkou, pripadne si nech predepsat Nasonex.
Nemas vybocenou nosni prepazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.6.19 19:20

Vincentka je fakt výborná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 20:14

Na 100% doporučuji Flixonase - je to spray na alergickou rýmu. Počítej ale s tím, že jeho účinek nabíhá tak 5 dní a bere se dlouhodobě. Vincentkou vyřešíš tak akorát prd.

• Citovat
  • Upravit
22
20.6.19 22:12

Já když mám rýmu ( což je zpravidla od podzimu do jara) tak se snažím držet spíš babských rad jako je nakrájená cibule vedle hlavy v noci, napařování vody se solí, hodně zázvoru atd. Přiznávám, že ne vždy to pomůže. Když už je nejhůř tak sáhnu po Nasivin sensitive a ten vždy pomáhá na pár hodin. Aplikuju 3× denně, zjistila jsem že nejlíp funguje když si dám horkou vanu, na uvolňení dutin a pak stříknu do nosu. V lékárnice mi říkala že je i na alergickou rýmu tak třeba pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
20.6.19 22:21
@Anonymní píše:
Vincentkou vyřešíš tak akorát prd.

Akutní uvolnění. Nikdo neříká, že to vyléčí alergickou rýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.19 19:03

I já mám s Nasivinem taky dobrou zkušenost. Trpím alergií každé jaro a vždy krom prášků a dýchátek používám nějaký sperj nebo kapky. Nasivin uvolní a chvili to i vydrží. Hlavně není moc drahej. Chce to vyzkoušet, každému může vyhovovat něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.19 15:45

Určitě něco vyzkouším, moc díky za pomoc! Jinak co se přepážky týče, tam problém není, ale také děkuji za tip.
Přeji hezký zbytek dne všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.21 20:11

Hledám nějaké kapky nebo sprej na uvolnění nosu, nejlépe něco přírodního, co nos uvolní. Co se vám osvědčilo? (Nechci běžné nosní spreje, ty jsem používala dlouho a mám s tím špatnou zkušenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
10.2.21 20:29

@Jajarča
Mořskou vodu, popř. konvičku a proplachy solným roztokem. Jestli jsi používala spreje typu Olynth, Nasivin apod. dlouho, je jasné, že jsi s tím měla problémy - nesmí se používat déle než 5-7 dní, jinak si způsobíš závislost a otok sliznice. Taky se toho dost blbě zbavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.2.21 20:47

Mně se osvědčily kapky Pinio-Nasal. Jsou to olejové kapičky s éterickými oleji, takže žádná svinstva jako ve sprejích. Dávám si je buď přímo nebo inhaluji s vodou, krásně uvolní dýchací cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí