Můžu užívat kapky Gynex před plánovaným otěhotněním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
25.2.05 16:20

kapky Gynex

Ahoj holky,chtela jsem se vas zeptat,jestli se mohou kapky Gynex uzivat pred planovanim mimi,jestli to nejak nemuze v pripadnem tehotenstvi poskodit plod.A nevite kolik kapek se ma denne a kolikrat denne brat na upravu menstruacniho cyklu? Moc prosim o radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
25.2.05 16:45

Ahojda holčiny,
tyhle kapky mám doma asi dva měsíce (3×9kapek denně po 3.týdny pak týden pauza). Pužívám je právě na to abych otěhotněla, ale v těhotenství se brát nemají. Tak začnu v den MS, až do ovulace.
Mám je od jedné známé a řikala, že právě po nich spoustu žen otěhotnělo. Píšou to i v tom letáčku, co jsem dostala ke kapkám.
Ahoj becy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.05 18:05

Prosím, prosím,kde se dá Gynex koupit ??

Já jsem ho kdysi měla, ale neužívala zrovna pravidelně a tak bych ho chtěla znovu zkusit a být poctivější.

Díky moc všem.

• Citovat
  • Upravit
2311
8.11.10 15:43

Prosím o radu,
objednala jsem si přes internet gynex a došel mi až dnes kdy jsem 11 DC. Zajímá mě tedy kdy ho mohu začít užívat :nevim: Kamarádka mi řekla že se užívá jen do ovulace, protože se nesmí užívat v těhotenství (kdybych otěhotněla) nebo myslíte že nevadí, když ho začnu užívat dnes? Děkuji za případné reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
8.11.10 20:12

já bych počkala do další MS a začala bych od jejího prvního dne.Já je užívala 3×denně 3 týdny a pak tam byly hned // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.11.10 20:44

PeBo - díky :-) mě už se nechce čekat ani den :zed: ale co se dá dělat, teď už to asi opravdu nemá smysl… Snad ho nebudu potřebovt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 10:21

Ahoj, chtěla bych se zeptat taky něco ohledně gynexu. Začla jsem je užívat první den poslední MS ted jsem si dala ten týden pauzu po třech týdnech zhruba..no a ted byla zřejmně ovu a snažení a tak nevím, jestli ho mám zase začít brát nebo až s další MS (pokud příjde) :-) Koupila jsem si ho hlavně na srovnání cyklu. mám ho dlouhý a nepravidelný. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
14.4.11 10:23

Lili - já bych ho zase začala brát až s dašlí MS.. Neměl by se užívat v těhu, tak raději počkej, třeba se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 10:43

Díky , tak já počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
23.8.18 20:46

Gynex na podporu otěhotnění

Ahoj holky,

rok se s manželem snažíme o miminko a pořád se nam nedaří. Koupila jsem si nyní kapky Gynex, jelikož jsem na ně četla dobré recenze. Podařilo se některým z vás po těchto kapkách otěhotnět a po jaké době užívání? Jak jste davkovaly?

Díky moc za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
23.8.18 20:56

Nam se podarilo po 2 mesicich uzivani…rok to neslo.Davkovani jsem mela na doporuceni 15 kapek rano a 15 kapek vecer :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
23.8.18 20:59
@NatalieSofie píše:
Nam se podarilo po 2 mesicich uzivani…rok to neslo.Davkovani jsem mela na doporuceni 15 kapek rano a 15 kapek vecer :potlesk:

V letáku je právě napsáno 2 - 7 kapek 3× denně. Zatím si kapu 3× denně 3 kapky. Já i manžel jsme zdravotně v pořádku. Tak doufám, že nám to brzy vyjde, každý menses poslední 3 měsíce obrečím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.8.18 21:07
@NatalieSofie píše:
Nam se podarilo po 2 mesicich uzivani…rok to neslo.Davkovani jsem mela na doporuceni 15 kapek rano a 15 kapek vecer :potlesk:

Tyjo tolik? 8o Já začla 2×7 a po pár dnech přišly takové nálady, co normálně mívám až na konci cyklu, že jsem radši přešla jen na 1×7 a už je to OK. Asi to byla na mě pecka. A to jsem si myslela, že to budu brát jen jako placebo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
23.8.18 21:24
@Litta píše:
Tyjo tolik? 8o Já začla 2×7 a po pár dnech přišly takové nálady, co normálně mívám až na konci cyklu, že jsem radši přešla jen na 1×7 a už je to OK. Asi to byla na mě pecka. A to jsem si myslela, že to budu brát jen jako placebo. 8o

A pomohly vám kapky k otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.8.18 21:26
@Anonymka.D. píše:
A pomohly vám kapky k otěhotnění?

Zatím beru první dva týdny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit