Potrebujem poradiť

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
205
25.2.05 12:29

Potrebujem poradiť

Ahojte, neviete mi niekto poradiť?

Včera mi manžel povedal, že mi bradavky voňajú tak čudne sladko, akoby banánovým mliekom.
Neviem prolaktínom to asi nebude, pretože ked som ho mala zvýšený, nevoňali mi tak. Je to čudné, aj on mi vravel, že to cíti len od predvčerajška, predtým nikdy… Čo to môže byť, neviete?

Ovu som mala podľa folikulometrie okolo 20DC, 19 dc som mala folikul 21mm. Podľa bazálnej teploty mi to vychádza na anovulačný cyklus - takže neviem, ale tehotná asi nie som.
 www.fertilityfriend.com/home/7670c

Ďakujem za všetky názory,
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
25.2.05 16:29

ahojda, ohledně bradavek ti teda moc neporadím, bohužel mě ani nenapadá nic kloudného a logického,ale dívala jsem se na grafík a nevím, proč myslíš, že ovu neproběhla. zvýšení je tam jasné obzvlášť po tom 19 a 20DC. Jinak folikulometrie je jediný spolehlivý způsob na určení ovu, takže pokud tam teď na další nebude, tak prasknul. Jinak mě docela zaujalo, že ti fertility určil ovu na 17DC. Mě to tak určil taky, ačkoliv já si to určila podle poklesu a pozitivní ovu testů „zhruba“ mezi 13 a 15DC. :? Jaké máš s tímto serverem prosím zkušenosti, já jsem tam zatím zkoušela jenom 2 cykly a mám pocit, že je pro něho bernou mincí sledování čípku a pak teprve teplota. No ale v tom je možná problém, mě sestupuje čípek postupně, není tam ten skok, že se najednou ze dne na den zavře. :?:
 Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.05 17:36

ahoj Lucko,
být váma, tak ten banánový problém neřeším, pokud jsi těhotná, pak přítel bude co nevidět mít banánový koktejl =o). jen ať si zvyká. Možná že se ti na bradavky dostala třeba troška parfému nebo jsi dokonale nespláchnula sprchový gel a některá jeho složka se tak rozležela. Já jsem kdysi řešila to, že jsem „tam dole“ chutnala jako čerstvý citron. Přítel si mne mohl mačkat do čaje, vážně. Gynekolog žádnou chybu nenašel, přítel si zvyknul a pak když se to časem ztratilo tak mu to chybí. Prý chuť člověka záleží na tom co jí. Nejenom chuť, ale i pot. Možná je to jenom nějakou nepatrnou změnou ve tvém jídelníčku, kterou jsi ani nepostřehla.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
240
25.2.05 17:47

:lol: Ahojky Radko.
Tak to by ma zaujimalo ako si vysvetlila gynekologovi tvoj problem: voniam tam dole ako citron? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.05 20:36

Hmmm, jsem dost holka od rány, tak jsem mu narovinu řekla, že chutnám kysele :oops: . On se pousmál, jak to umí jenom chlapi a pak mi normálně vzal stěry do laborky. Podle jeho názoru to mohlo být změnou hormonální antikoncepce a já s ním můžu jedině souhlasit, protože od té doby co ji neberu už se mi to nestalo.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
510
25.2.05 23:09

Ahoj,
jen můžu potvrdit, že cokoloiv sníš, v tobě koluje a „je cítit“ i v tělesných tekutinách.
Jednou mi kamarádka tvrdila, že její partner, když sní česnek, má chuťově nesnesitelné sperma :lol: :lol: . Zasmála jsem se tomu, ale po čase (a zkoumání - nejen na česneku :-)) jí musím dát za pravdu.

A od té doby, co kojím, dám za to už ruku do ohně. Když jím sladké, i mlíko mám slaďoučké a po ostrých jídlech má zvláštní „nijakou pachuť“.

Netvrdím, že jsi se celý den cpala banánama :wink: :P , ale nějaké jídlo něbo ovoce může dát dohromady i tomu podobnou kombinaci..........
Rozhodně jsou horší věci, než banány :-)

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haanaa
30.9.10 18:52

Na pročištění ideální a je vhodná i pro dětičky jukněte
 http://chlorellamrmia.blogspot.com/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...