Chlap je v karanténě a útočí na mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
22.3.20 10:34
@brisco píše:
Fakt jo? Lidi jsou jak pitomí, jako chápu, s rýmou, kašlem taky pracuju, ale s horečkou nikdy. A všude ty reklamy, borec nachcípanej, vezme si prášek a odpoledne už lyžuje. :zed:

Co mu přesně bylo, nevim. Prostě „měl příznaky“. Ale asi stály za to,.když ho otestovali.

V dnešní době by určitě neměli pracovat ani lidí s „rýmou a kašlem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
22.3.20 10:46

A platíš mu ještě nájem za sebe a dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 10:48
@FraDeu píše:
A platíš mu ještě nájem za sebe a dítě?
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
22.3.20 10:55
@Bábrdl píše:
Co mu přesně bylo, nevim. Prostě „měl příznaky“. Ale asi stály za to,.když ho otestovali.V dnešní době by určitě neměli pracovat ani lidí s „rýmou a kašlem“.

Jasně, jsem na RD. Ale když jsem chodila do práce, tak na rýmu jsem si taky neschopenku nebrala. Ale teplota u dospělého už značí něco závažného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34376
22.3.20 11:25

Tak jasně že je naštvanej, má radši peníze, než tebe. Ty na sobě šetříš jak blázen, živíš ho, a on si ještě dovolí tě peskovat. Ty si po něm nikdy nechtěla ani korunu? Takže i vaše dítě živíš ty, a on je vysmátej. Fakt si to dobře zařídil, to se musí nechat. Proč s takovým člověkem žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
22.3.20 11:29
@arinecka píše:
Tak jasně že je naštvanej, má radši peníze, než tebe. Ty na sobě šetříš jak blázen, živíš ho, a on si ještě dovolí tě peskovat. Ty si po něm nikdy nechtěla ani korunu? Takže i vaše dítě živíš ty, a on je vysmátej. Fakt si to dobře zařídil, to se musí nechat. Proč s takovým člověkem žiješ?

Protože má sebevědomí v mínusových hodnotách a valstní matka jí v pdostatě říká, že na víc nemá musí být ráda za tyrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34376
22.3.20 11:57
@Sany80s píše:
Protože má sebevědomí v mínusových hodnotách a valstní matka jí v pdostatě říká, že na víc nemá musí být ráda za tyrana.

Chtělo by to někoho, kdo by jí otevřel oči. Takhle žít opravdu nemusí, matinka a přítel se můžou chytit za ruce a jít spolu do zadele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 12:18
@Anonymní píše:
Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

No to je neskutečné. Nenech se takto ponižovat. Všechno je to jen o sebevědomí, vědomí vlastní ceny. Matka, která takto ponižuje své dítě, aby bylo rádo alespoň za něco. :cert: Za co máš být ráda? Za chlapa, který si tě neváží a ty mu vlastně ještě všechno platíš? Napiš si o něm něco pozitivního, pokud něco najdeš. Zatím tam nevidím jedinou věc.

• Citovat
  • Upravit
34376
22.3.20 12:29
@Anonymní píše:
Máme syna. Je mě 30 a jsme spolu 8 let. Nemám pro sebe šetřit z čeho. Přes léto dvě práce abych to nějak zvládala protože pracují jen na ráno kuli školce tak plat nic moc. Bohužel byla a jsem na tolik blbá no ještě jsem si vzala půjčku na jeho auto. Tak že jsem tak trochu v háji no. Jenže já jsem za něj ráda jiný chlap mě nechtěl nejsem moc pěkná taková nijaka obyčejná a to chlapy nechtějí jak říká moje máma buď ráda aspoň za něco.

Opravdu bys měla tohle všechno přehodnotit. On je vysmátý, ty jsi v háji. Ty nemůžeš pořádně pracovat, protože máš dítě ve školce. To dítě je ale i jeho ne? Ty mu to sama strašně ulehčuješ a všechno valíš na sebe, to je ale hodně špatně. Je ti 30, život máš před sebou. Docela by mě zajímalo, jak vypadáš, vsadím se, že hezká jsi, ale tvoje matka ti natolik srazila sebevědomí, že si myslíš opak. Nesmíš si o sobě myslet, že za nic nestojíš a můžeš být ráda, že máš chlapa. To není chlap, ale pěknej vyčůránek. Živíš sebe, jeho i vaše dítě, a on na tebe bude vyskakovat, když ti není dobře? Proč si po něm nikdy nechtěla žádné peníze? Co on dělá se svou výplatou? Zaplatí bydlení, a zbytek pěkně obstaráš ty, takže on si v klídku může šetřit, to ty těžko. Nebuď hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
22.3.20 12:39
@Anonymní píše:

8o to je síla :? ty šetříš kde se dá tak snad stejně šetří i on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34376
22.3.20 12:43
@Markéta80 píše:
8o to je síla :? ty šetříš kde se dá tak snad stejně šetří i on ;)

Určitě si šetří, akorát že ona z toho neuvidí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 12:45

@Markéta80 Strašný, že? Já pořád nechápu, jak někdo může se sebou nechat takhle orat. Zakladatelko, jdi od něj, lepší dřív, než později. Šetřit zjevně umíš, vza pár let se vyhrabeš a budeš na tom mnohem líp :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
22.3.20 13:01

@Betty MacDonald jenže jak v tom žijí tak tomu sami uvěří. tady to je také vidět, ještě mu financuje auto 8o Proč? Ona dvě práce aby on nemusel nic dát na stravu. To dítě je snad i jeho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
22.3.20 13:03

@arinecka partner pro život :jazyk: Ona nemocná a on jí bude ještě nadávat že je doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
22.3.20 13:07

@Markéta80 Sen každé ženy :mrgreen: Ten by viděl… už úplně vidím, jak to zkouší na mě, by jel jak namydlenej, možná i krev by ukápla :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí