Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba ma pravdu, a nikdo z nich zatim neni ten pravy, jenze nikdy nevis kde nebo skrz koho toho praveho najdes, tak bych normalne randila a pockala si az to prijde samo ![]()
Nevěřím. Tvá osobní věštba: nová práce, problém s chlapem, povýšení, by za poslední rok dva momentálně seděla snad na deset mých kamarádek. Dobře tě otypovala a vyšlo jí to.
Ja jsem pred 2 lety byla u kartarky a rekla mi, ze do dvou let dite nevidi (mela pravdu jsou to 2 roky a tehotna nejsem) ale hodne me to ranilo a pochopila jsem z toho, ze asi ani po tech 2 letech, i kdyz to nerekla (jen ze do 2 let tam nic nevidi).A pak mi rekla, ze prvni dite neni pritele a to byla lez jak vez, takze bych zadny kontakt neutla, treba se zrovna v tomhle sekla 🙂 me segre rekla jina, ze bude tehotna a bohuzel nic. Jeste jsme nepotkala takovou, ktera by opravdu vedela. A diky predpovedi netehotenstvi, uz si asi vykladat nenecham.
@Anonymní píše:
Holky stručně a jasně - jsem na takovém dost mrtvém bodě s chlapama, rok jsem se dostávala z rozchodu, je mi smutno, strašně bych se chtěla zamilovat a aby to konečně bylo to ono!No a tehdy, když jsem byla na dně, tak mi kámoška poradila kartářku, ať se prý nesměju ale že maximálně mě to pobaví. Tak jsem napsala. Nevěděla o mně nic, ale trefila opravdu dost věcí, včetně toho že teď řeším nějakého muže ale hraje tam roli nějaká jiná žena a že to dost možná nevyjde, pak že tam mám půl roku až rok tmavý závoj když se budu z toho smutku dostávat, měla jsem tam novou práci, povýšení - vše se stalo.
Dneska jsem jí napsala zas - toho ex už vůbec neřeším. No a krom jiného řekla že ten můj budoucí muž v mém životě ještě není a že ho teprve potkám. A já si zrovna píšu s pár fajn chkapama a říkám si, že to všude utnu, že to nemá význam, když ho mám teprve potkat
Teda je mi to úplně fuk, jen jeden mi je tak nějak bližší, akorát jak jsem zklamaná z minulosti tak tomu už apriori nevěřím a tím jak je i on méně aktivní po zprávách tak to hned vyhodnocuji že to nemá vůbec význam a lepší to zabalit než se spálit, navíc když říkala že v mém životě ten chlap ještě není
Věříte tomu nebo ne?
Já vím že to je trapný, ale tehdy mi to docela pomohlo v tý zoufalosti, prostě jiskra naděje.
Jedna cikanka ke ktere jsem občas zašla tak se vše splnilo… Takže věřím… Když už jednou to vyšlo ale nikdy jsem se tím neridila, spíš jsem si to az zpětně uvědomila že měla pravdu…
@Anonymní píše:
Holky stručně a jasně - jsem na takovém dost mrtvém bodě s chlapama, rok jsem se dostávala z rozchodu, je mi smutno, strašně bych se chtěla zamilovat a aby to konečně bylo to ono!No a tehdy, když jsem byla na dně, tak mi kámoška poradila kartářku, ať se prý nesměju ale že maximálně mě to pobaví. Tak jsem napsala. Nevěděla o mně nic, ale trefila opravdu dost věcí, včetně toho že teď řeším nějakého muže ale hraje tam roli nějaká jiná žena a že to dost možná nevyjde, pak že tam mám půl roku až rok tmavý závoj když se budu z toho smutku dostávat, měla jsem tam novou práci, povýšení - vše se stalo.
Dneska jsem jí napsala zas - toho ex už vůbec neřeším. No a krom jiného řekla že ten můj budoucí muž v mém životě ještě není a že ho teprve potkám. A já si zrovna píšu s pár fajn chkapama a říkám si, že to všude utnu, že to nemá význam, když ho mám teprve potkat
Teda je mi to úplně fuk, jen jeden mi je tak nějak bližší, akorát jak jsem zklamaná z minulosti tak tomu už apriori nevěřím a tím jak je i on méně aktivní po zprávách tak to hned vyhodnocuji že to nemá vůbec význam a lepší to zabalit než se spálit, navíc když říkala že v mém životě ten chlap ještě není
Věříte tomu nebo ne?
Já vím že to je trapný, ale tehdy mi to docela pomohlo v tý zoufalosti, prostě jiskra naděje.
Nevěřila bych tomu, radí obecné věci pořád dokola to samé. Jsou to univerzální komentáře pro každého. Asi stejné jako když ti tady někdo, „něco univerzálního“ poradí.
Kup si za ty peníze raději víno a povznes se nad tím - jdi do sebe a ten pravý přijde.
Já nevím, já na tohle prostě nejsem a nevěřím jim.
Zkušenost vlastní nemám a ani se k žádné kartářce teda nechystám.
Myslím si, že dávají obecné info a když se v tom ten člověk chce najít, tak si v tom vždy něco najde.
Necháváš svůj život ovlivňovat věštbou? Proč? Přijde mi to trochu jako berlička…hodit tu zodpovědnost na nějakou vyšší moc…
Dobrý večer. Chci Vám napsat svůj názor.
Dobrých kartářek co mají určitý dar je v Čr jen pár. Ostatní jsou jen podvodníci a ani sami neví že si akorát sami s magií zahrávají když žádný dar nemají. Člověk který má dar ani karty nepotřebuje dokáže se napojit na dotyčného. Karty jsou jen taková berlička.
Holky stručně a jasně - jsem na takovém dost mrtvém bodě s chlapama, rok jsem se dostávala z rozchodu, je mi smutno, strašně bych se chtěla zamilovat a aby to konečně bylo to ono!
No a tehdy, když jsem byla na dně, tak mi kámoška poradila kartářku, ať se prý nesměju ale že maximálně mě to pobaví. Tak jsem napsala. Nevěděla o mně nic, ale trefila opravdu dost věcí, včetně toho že teď řeším nějakého muže ale hraje tam roli nějaká jiná žena a že to dost možná nevyjde, pak že tam mám půl roku až rok tmavý závoj když se budu z toho smutku dostávat, měla jsem tam novou práci, povýšení - vše se stalo.
Věříte tomu nebo ne?