Komunikace a randění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.10.20 21:46

Komunikace a randění

Ahojky,
nedávno se mi začal líbit jeden klučina ze školy. Jednoho dne se nějak ozval a napsal a šli jsme ven. Samotný venek byl docela fajn. Měli jsme si vcelku co říct, akorát tam občas byly takový ty dlouhý ticha. On odpovídal strašně jednoslovně. Což mi úplně nevyhovovalo. Normálně bych řekla, že třeba se nechtěl rozmluvit, protože mu nejsem sympatická nebo tak, ale vzápětí mě pozval na další schůzku. Tak se v tom moc nevyznám.
Jako kluk se mi hrozně líbí, ale ten styl komunikace mě trochu odrazuje. Co s tím dělat? Nechat tomu čas? Chodit dál ven? Je to asi o povaze…
Děkuju všem za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37116
13.10.20 21:59

Dala bych tomu čas. Možná bude povaha jako já, že neumí vést dlouhé hovory hned jak někoho pozná, potřebuje toho člověka trochu víc poznat. Mě třeba pomohlo jít v partě a jak sem se uvolnila a viděli sme se víckrát, tak už sem si pak měla co říct i v dvou :D Píšete si třeba, když nejste spolu? To mi taky pomáhalo, přes chat si člověk víc utridi myšlenky a neni tak stydlivy a pak se na to da v reálu navazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6658
13.10.20 22:16

Ne každý je ukecaný. :nevim: S některými lidmi si mnohem raději společně pomlčím, než s jinými popovídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.20 22:45
@Anonymní píše:
Ahojky,
nedávno se mi začal líbit jeden klučina ze školy. Jednoho dne se nějak ozval a napsal a šli jsme ven. Samotný venek byl docela fajn. Měli jsme si vcelku co říct, akorát tam občas byly takový ty dlouhý ticha. On odpovídal strašně jednoslovně. Což mi úplně nevyhovovalo. Normálně bych řekla, že třeba se nechtěl rozmluvit, protože mu nejsem sympatická nebo tak, ale vzápětí mě pozval na další schůzku. Tak se v tom moc nevyznám.
Jako kluk se mi hrozně líbí, ale ten styl komunikace mě trochu odrazuje. Co s tím dělat? Nechat tomu čas? Chodit dál ven? Je to asi o povaze…
Děkuju všem za rady!

Asi je to stydlín. Dej mu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
13.10.20 22:49

To moc dobře znám. Stalo se mi mnohokrát, že byla ta trapná chvilka ticha. Mysli na to, že si užívá tvou přítomnost jen že je s tebou a nezáleží na tom jestli mluvíte hodně nebo málo. Jestli chce další schůzku, tak si mu nejspíš sympatická a je mu s tebou příjemně
:palec: Možná to vidí stejně a taky je mu trapně, že jste byli ticho a teď to chce posunout kupředu. Dej tomu šanci, já věřím že si budete mít o čem bavit až se víc poznáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová