Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ženy, dámy..
Máte s těmito masážemi zkušenostj, byly jste, někoho na masáž poslali nebo samy jí poskytujete
?
Já si tím slušně přivydělávám.. ![]()
Tak mě zajímají vaše názory.. ![]()
Ahoj, taky si tím přivydělávám
Dělám masáže pro muže, samozřejmě žádný sex kdyby tu někdo chtěl rýpat
Mě by to zajímalo - z vašeho úhlu pohledu jde o nevěru? Je v ceně líbání, mazleni. Popr stalo se vám se sympaticky klientem něco více? Kdo na takové masáže chodí?
Z meho uhlu pohledu nejde o neveru. Pomazlim ho, obejmu, ukonejsim.. Navic ne vzdy to musi koncit orgasmem. Nekdo to ani nevyzaduje a samozrejme jsou i chlapi, kteri chteji jen to..
Vnimam to jako terapii.. ![]()
@Morning star píše:
Z meho uhlu pohledu nejde o neveru. Pomazlim ho, obejmu, ukonejsim.. Navic ne vzdy to musi koncit orgasmem. Nekdo to ani nevyzaduje a samozrejme jsou i chlapi, kteri chteji jen to..
Vnimam to jako terapii..
Ani z mého pohledu o nevěru nejde, samozřejmě pokud jde jen o masáž, bez pohl. styku
Já bych tam chlapa poslala ![]()
Nene, nikdy nestalo. Samozrejme prijdou nekdy i velmi pritazlivi chlapi, ale je potreba toto ukocirovat a vedet jake jsou hranice ![]()
A mate nazor na to si tim privydelavat..? Bavilo by vas to..
??
@Morning star píše:
Ahoj holky, ženy, dámy..
Máte s těmito masážemi zkušenostj, byly jste, někoho na masáž poslali nebo samy jí poskytujete?
Já si tím slušně přivydělávám..
Tak mě zajímají vaše názory..
Já jsem na masáži byla a za mě TOP zážitek
. Spíš by mě zajímalo jak se na to dívá ten, kdo tu masáž dělá ![]()
@Morning star píše:
Ahoj holky, ženy, dámy..
Máte s těmito masážemi zkušenostj, byly jste, někoho na masáž poslali nebo samy jí poskytujete?
Nebyla jsme, ale strašně bych to chtěla zažít - jen jsem asi na to posera ![]()
@Morning star píše:
Ahoj holky, ženy, dámy..
Já jsem ji jednou darovala kamarádce a jen ta její odpověď a záře v očích mi stačili k tomu, že jsem ji asi udělala radost a někdo jiný něco jiného ![]()