Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebaví mě život. Nic neumím a jsem k ničemu. Na holky nemám štěstí a už mě to nebaví ![]()
Neměl jsem se nikdy narodit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zavolej do centra krizové intervence 284 016 666 nejlépe hned. Jsou tam nonstop. Promluví si s tebou a pokusí se pomoct. Moc držím palce.
@sediza Díky za radu ale nevím jestli mě vůbec dokáže někdo pomoct ):
Hele, kdyz uz jsi napsal, tak se jeste nezabijej, to chvili pocka. Proc pises sem?
@OmylCZ Je mi moc líto, že se cítíš tak špatně. A moc dobře tě chápu, že ti nějaký tvůj problém připadá neřešitelný. Ale věř, že řešení může být blízko. A já opravdu nechci, abys zbytečně zmařil svůj určitě mladý život. Jestli chceš, napiš sz. Hlavně nedělej nic, co nejde vrátit zpět ![]()
@OmylCZ píše:
Nebaví mě život. Nic neumím a jsem k ničemu. Na holky nemám štěstí a už mě to nebaví
Neměl jsem se nikdy narodit.
Taky nemám štěstí na muže, nic si z toho nedělej
a poslední dobou mě nic nebaví…ale holt to musíme zvládnout a věřit, že bude lépe
Určitě to nebude tak zlé..
Co nejdříve vyhledej psychiatra. Žádná ženská přece nestojí za to, aby ses kvůli ní zabíjel. Myslel jsi na nejbližší?
Byla jsem ve stejné situaci před cca dvanácti lety, zavolala jsem do toho CKI, chvíli jsem brečela do telefonu, oni mi řekli at přijedu. Tak jsem tam jela, hodinu si se mnou povídal psycholog, dostala jsem recept na antidepresiva a ze mám přijít v pondělí do stacionáře. Měsíc jsem chodila každý den na celé dopoledne do stacionáře na skupinovou psychoterapii, spolu s tím, jak mi zabrala antidepresiva, to dost pomohlo ![]()
Furt žiju ![]()
Jestli nic neumis tak zvedni zadek a neco delej. Na zensky mas smulu jen tvim přístupem
Já si myslím, že největší blbost je se zabít, nejen, že ublížíš sobě, ale hlavně svému okolí..co rodiče? Nebuď sobec, zabíjí se hlavně sobci, co myslí jen na sebe..a to přeci nejsi.
@PaníKadrnožková Píšu sem protože na zpovědnici jsou skoro samý dementi.
@OmylCZ píše:
@PaníKadrnožková Píšu sem protože na zpovědnici jsou skoro samý dementi.
Aha, tak snad to tady nebude tak zle. Stalo se neco konkretniho, co te sejmulo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat