Zvláštní přátelství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.20 11:42

Zvláštní přátelství

Ahojky,
Předem se omlouvám za anonymitu. Bavím se asi 1,5 měsíce s “kamarádem”. Nejdříve jsme chodili ven. Venku to ale moc kamarádsky neprobíhalo. Líbali jsme se, objímali, mazlili se. O vztahu jsme se několikrát bavili. Nic z toho nikdy nevzniklo. Chodíme spolu do školy, denně se vidíme. Tento týden jsme byli u mě doma a opět to nebylo vůbec přátelské. Mám ho opravdu ráda. Ale nikdy mi nenabízel nějaké chození, nikdy to nechtěl někam dal posunout.
Mám to tedy brat jen jako nějaké lepší přátelství? Nebo co mám dělat?
Přijde mi, že si chce jen užívat, ale nevázat se. Což mi nijak nevadí, ale byla bych možná radši kdybych věděla na čem jsem. Vždy když se to snažím zjistit, tak se nějak změní téma a nic moc se stejně nedozvim. Sám od sebe mi moc hezké/zamilované věci neříká, cítím z toho spis přátelství.
Děkuju!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30399
28.9.20 11:47

Když jsi tak snadno po ruce, proč by si neužil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
28.9.20 11:50

Chce přátelství s výhodami. Ber nebo nech být :nevim: (doporučila bych ti spíš druhou možnost, protože ty jsi na rozdíl od něj už i citově zaangažovaná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
28.9.20 11:52

To není zvláštní přátelství, to je budoucí přátelství s výhodami. Jseš snadný úlovek, tak proč by to měnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.9.20 12:04
@Anonymní píše:
Ahojky,
Předem se omlouvám za anonymitu. Bavím se asi 1,5 měsíce s “kamarádem”. Nejdříve jsme chodili ven. Venku to ale moc kamarádsky neprobíhalo. Líbali jsme se, objímali, mazlili se. O vztahu jsme se několikrát bavili. Nic z toho nikdy nevzniklo. Chodíme spolu do školy, denně se vidíme. Tento týden jsme byli u mě doma a opět to nebylo vůbec přátelské. Mám ho opravdu ráda. Ale nikdy mi nenabízel nějaké chození, nikdy to nechtěl někam dal posunout.
Přijde mi, že si chce jen užívat, ale nevázat se. Což mi nijak nevadí, ale byla bych možná radši kdybych věděla na čem jsem. Vždy když se to snažím zjistit, tak se nějak změní téma a nic moc se stejně nedozvim. Sám od sebe mi moc hezké/zamilované věci neříká, cítím z toho spis přátelství.
Děkuju!

A kolik vám je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 12:15

Nepřipadám si jako nějaký lehký úlovek. Nepoustim si takhle kluky k tělu a není tohle pro mě bezne. On sám nikdy s nikým moc nechodil. Takže je to pro nej vše poprvé.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
28.9.20 12:19
@Anonymní píše:
Nepřipadám si jako nějaký lehký úlovek. Nepoustim si takhle kluky k tělu a není tohle pro mě bezne. On sám nikdy s nikým moc nechodil. Takže je to pro nej vše poprvé.

Ale pro něj jsi snadný úlovek. Myslím že kdyby chtěl něco víc tak ti to dá najevo.

• Citovat
  • Upravit
30399
28.9.20 12:25
@Anonymní píše:

Děláš si legraci? Nemáš v sobě ani kousek hrdosti, nic, proč by se musel trochu víc snažit. Kdyby chtěl vztah, vybere si někoho, o koho bude nucen usilovat. Ty jsi jen taková hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
28.9.20 12:26
@Anonymní píše:

No opakovaně mu dovoluješ intimnosti, ačkoliv na téma vztahu s tebou mluvit nechce. Takže jisté náznaky „lacinosti“ tam vycítit lze. Tak proč by v tom nepokračoval, když ho to nic nestojí? Schválně mu zkus říct, že tedy zachováte váš vztah v přísně kamarádské rovině, žádné techtle mechtle, že o takový nezávazný vztah nestojíš. Docela bych si tipla, že poté frekvence vašich přátelských setkávání rapidně klesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.9.20 13:14

Prostě přátelství s výhodami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.9.20 15:58
@Anonymní píše:
Ahojky,
Děkuju!

Tak se ho zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
28.9.20 18:05
@Anonymní píše:

Ale ale, jseš k mání, kdykoliv on chce, protože jseš v tom zainteresovaná víc než on.
Vždyť si to všechno sama krásně shrnula a sama moc dobře víš, jak on to má. Nenabízí chození, ani posunutí vztahu. Konverzace na téma váš vztah je tabu. Nic hezkého ti neříká. Ale moc dobře ví, že mu vždycky „dáš“. Zatimz teda ne asi úplně sex, jakože zásun, ale i to přijde. Ty mu dáš v domnění, z toho bude něco víc, on To vezme jako že jseš lehce k mání. Jseš mladá, tak nemáš určitě zapotřebí dělat někomu matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová